Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Athletico Madrid çok istiyosa verin gitsin başımıza kalıcak Hasan Şaş gibi
Bir oyuncu için doktorlar 15 günde idmanlara başlar diyorsa, buna rağmen o oyuncu aylarca sahalara dönemiyorsa ben bunu o oyuncunun kendisine bakmamasına, iyi dinlenmemesine, fazla gezmesine, profesyonelce yaşamamasına bağlarım arkadaş. Kimse kusura bakmasın. Tamam Arda Galatasarayın çocuğudur, seviyoruz destekliyoruz hepsi güzel de, bu iş profesyonel bir iş. Profesyonelliği sadece sözleşme yaparken hatırlayan futbolculardan biri haline gelmesin Arda.
Arda da bir gelişme var mı? Almanya'ya gidecekti bugün?
Kaybolması için önce varolması gerekir !!!
İyileşse ne olacak kii..Ben Ardadan sahada müthiş bir performan göstermesini beklemiyorum..Sadece kaptanlığın hakkını vermesini istiyorum..fenerin Gram sevmediğim kaptanları hiç kompleksiz Alex bizim en büyük gücümüz diyebiliyor..Bakıyorsunuz gol sevinçlerine bütün oyuncular katılıyor..O kadar çok sorun yaratacak karektersiz oyuncu olmasına rağmen hiç problem yokmuş gibi gözüküyor..Bazı oyuncularına resmen köpek muamelesi, yapılıyor(bilica,santos,baroni.)ama adamlar hiç birşey olmamış gibi birlik beraberlik görüntüsü verebiliyorlar..birbirlerine karşı kompleksleri yok kıskançlıkları yok..Beşiktaşta aynı..o kadar abartılarak yıldız geldi diye anlatıldı..İçerdeki oyuncular hemen benimsedi..Bunu saha içerisinde oyuncuların tavrından çok rahat anlayabiliyorsun..
Yahu bu konuda arkadaşlık konusunda takımdaşlık konusunda bu takım öncüydü yahu..Bütün takımlar imrenerek bakardı..Sırf kişisel çıkarlar,kıskançlıklar,kompsleklerle ne hale getirdiler takımı..Yani Arda,Sarp,Ayhan,Sabri hegomonyası bitecek..Servet,Balta gibi kendisini takımdan soyutlayan adamların hegomonyası bitecek..Başka yolu yok..
O yüzden şu takımda kimse vazgeçilmez değilidr..Vazgeçilmez yapamamıştır kendisini..