Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Takımın şuanki ivmesiyle Ardanında formu eskiye dönücek ben inanıyorum

Arda Turan olmayınca sadece biz değil, ülke futbolu çöküyor bunu kabul etmek gerekir.Hiddinkinde maç sonu açıklamalarından zaten anlaşılıyor.

Herşeye rağmen bizim evladımızsın.. herkese inat arkandayız KAPTAN.. yeterki dön..

En başından beri söylediğim şey.Arda kendine hiç iyi bakamadı. Yönetim Arda'ya kaptanlık verirken birde profesyonellerden destek almasını sağlamalıydı.Arda mental ve fiziksel anlamda düşüşte.Ben bu sezon başı satılsın istiyordum olmadı.Arda elimizde patlar demiyorum ama ciddi bir risk var.

Sol çizgide oynayan,defansa gelip yatarak top alan,66 numarayı layıkıyla taşıyan Arda'yı özledim.:(

Ayağı kopsa şimdiye iyileşmişti. Bu kadar diyorum ve evet art niyetliyim

Ben gece dışarı çıktğımda her hafta olmasa da ya Ufuk'u ya Arda'yı görüyorum nasıl raslantı bu?

Beyler müthiş bir planım var. Arda'yı tekrar Galatasaray'a kazandırabiliriz. Şimdi 3'er kişilik gruplar kurucaz ve sırasıyla bu grup üyeleri el ele tutuşup selanayı çağıracak. Böylece Selena boş vakit bulamayacak. Arda'da ümidi kesip futbola geri dönecek. Ulan Arda bilmiyor mu bu kadın kısmısı bizim türk devletlerinde nelere mâl olduğunu? Ne zaman selenaya takıldı o zaman Arda bitti.

arda özel hayatı futbola tercih eden biri geçiniz! alemler yapmaya devam etsin. seneye takım kurulacaksa ardaya güvenilip kurulmasın. arda üzerinde kurulan takımlarla hüsran yaşadık hep.

Komik yahu burası, adam yok, yenilince buraya gelip sallanıyor:)

Arda bugün cok kötüydü saha da varmi yokmu bellisizdi

Adnan Polat 2009'da takımı Arda'nın etrafında kuracağız dedi. Rijkaard geldi transferler yapıldı. Son 2 sezondur halimiz ortada.

Paşamız nerde şuan bilen var mı.

Adnan Polat 2009'da takımı Arda'nın etrafında kuracağız dedi. Rijkaard geldi transferler yapıldı. Son 2 sezondur halimiz ortada.

Paşamız nerde şuan bilen var mı.

işte galatasarayı bitiren nokta arda turanın etrafına takım kurma fikri. ardanın çapı ne ki etrafına takım kuruyorlar!

Hiç falan değil.Avrupadan bir takıma giderse kendisi için çok iyi olur.O yokken milli takım bir hiç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt