Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

yönetim konusuna iyi değinmişsin. hem medya baskısını yüklediler hem de koruyamıyorlar üstelik. Arda fenerin topçusu olsa, üstüne bu kadar gidilmezdi.

Emre'nin yaptığı karaktersizlikler ortada ama nasıl sindirildi.kORE maçında attığı tekmeyi Arda atsa sınır dışı edilirdi.Çünkü Aziz koruyor topçusunu medyaya karşı.Gücü var.Bizimki pısırık arkadaş kabul edelim.

Yeteneğine lafım yok ama Arda 'yı sevmiyorum. Ne takım otobüsünden ayrı Polat Alemdar gibi takılmasını, ne medyatik kişilerle ilişkisini sevmiyorum.

Yeteneğine lafım yok ama Arda 'yı sevmiyorum. Ne takım otobüsünden ayrı Polat Alemdar gibi takılmasını, ne medyatik kişilerle ilişkisini sevmiyorum.

O yönlerini ben de sevmiyorum ellerimizle canavar yarattık.Yönetimin eseri.Kaptan olmayacağı kesin.

Arda gol attığında ağzından salya damlayarak bağıranlar, şimdi Arda karaktersiz, Arda şöyle böyle diyorlar. Tipik insan karakteri bunu sorgulamıyorum, her insan nankördür zaten de, adam isterse karavan değil, her maç vapurla da gider, özel yatıyla da gider. Geceleri isterse, Hollanda'ya esrar içmeye, seks yapmaya bile gidebilir, eğer izinli günüyse, arabayı düzgün kullanıyorsa Başbakan bile karışamaz bu duruma. Özel hayata bu ülke de hiç bir zaman saygı olmadığı için bu durumlar çıkıyor. İşte kişisel kompleksleri buraya taşımak gerçekten kötü, Arda'yı kıskanmaktan başka birşey değil.

Ahmet Çakar ve onun gibilerinin bu ülkede meşhur ve gündemde olma nedenleri, Türkiye'de onlar gibi adamların çok olmasından kaynaklanıyor. Yani olayı Arda'dan sosyolojik meseleye bile çekebiliriz.

Arda'yı bende pek sevmem, Milli takımda sakatlandığı için kızgınım da, ama bir güne gün olsun ne karaktersiz demişimdir, ne de özel hayatını sorgulamışımdır. Senin sevgilinle görüntülerini, dur oynat dur oynat canlı yayında izleyecekler, Arda çok seks yapıyor diye kız arkadaşına ima edecekler, sürekli seni takip edip, tahrik edecekler, sonra da Arda kamerayı kırarım dedi diye, karaktersiz, Galatasaray'ın oyuncusu olamaz olacak. Geçiniz geçiniz, kişisel kompleksleri kendinize saklayın, sırf Arda değil aynı olay hiç sevmediğim Mustafa Sarp'a bile yapılsa bu yönde itiraz ederim. O varoşların prensi Ahmet Çakar neden Mustafa Sarp Galatasaray'ın kaptanı olmalı, çok beğendiğim oyuncu diyor sürekli??? Adamların işi bu, kompleksliler, tahrik edip, haber çıkarmak derdindeler.

Şu muhabbette bari, Hakan Şükür örneği vermeyin. Alpay ile birlikte, onun kadar televole malzemesi olmuş bir adam daha var mıdır? Madem örneklerle vuracaksınız adama, bari düzgün sallayın...

ardayi bence sol bekte oynatmaliydik ozellikle caglar sakatken yada balta formsuzken gecen sene yapmamiz gereken buydu

Arda gol attığında ağzından salya damlayarak bağıranlar, şimdi Arda karaktersiz, Arda şöyle böyle diyorlar. Tipik insan karakteri bunu sorgulamıyorum, her insan nankördür zaten de, adam isterse karavan değil, her maç vapurla da gider, özel yatıyla da gider. Geceleri isterse, Hollanda'ya esrar içmeye, seks yapmaya bile gidebilir, eğer izinli günüyse, arabayı düzgün kullanıyorsa Başbakan bile karışamaz bu duruma. Özel hayata bu ülke de hiç bir zaman saygı olmadığı için bu durumlar çıkıyor. İşte kişisel kompleksleri buraya taşımak gerçekten kötü, Arda'yı kıskanmaktan başka birşey değil.

Ahmet Çakar ve onun gibilerinin bu ülkede meşhur ve gündemde olma nedenleri, Türkiye'de onlar gibi adamların çok olmasından kaynaklanıyor. Yani olayı Arda'dan sosyolojik meseleye bile çekebiliriz.

Arda'yı bende pek sevmem, Milli takımda sakatlandığı için kızgınım da, ama bir güne gün olsun ne karaktersiz demişimdir, ne de özel hayatını sorgulamışımdır. Senin sevgilinle görüntülerini, dur oynat dur oynat canlı yayında izleyecekler, Arda çok seks yapıyor diye kız arkadaşına ima edecekler, sürekli seni takip edip, tahrik edecekler, sonra da Arda kamerayı kırarım dedi diye, karaktersiz, Galatasaray'ın oyuncusu olamaz olacak. Geçiniz geçiniz, kişisel kompleksleri kendinize saklayın, sırf Arda değil aynı olay hiç sevmediğim Mustafa Sarp'a bile yapılsa bu yönde itiraz ederim. O varoşların prensi Ahmet Çakar neden Mustafa Sarp Galatasaray'ın kaptanı olmalı, çok beğendiğim oyuncu diyor sürekli??? Adamların işi, kompleksi bu, tahrik edip, haber çıkarmak.

sorun o degilki sorun kaptanin takimla herhangi bir alakasi yokmus gibi hissetmesi taraftarin

Şu muhabbette bari, Hakan Şükür örneği vermeyin. Alpay ile birlikte, onun kadar televole malzemesi olmuş bir adam daha var mıdır? Madem örneklerle vuracaksınız adama, bari düzgün sallayın...

Olayın Televole ile bir alakası yok! H.Şükür her koşulda takımı sahiplenip, liderlik vasfının sorumluluklarını yerine getirmiştir. Tam bir profesyonel olarak her zaman Galatasaray'ın menfaatlerini önde tutmuştur ve en önemlisi Galatasaray takım kaptanlığını asla iki paralık etmemiştir.

sorun o degilki sorun kaptanin takimla herhangi bir alakasi yokmus gibi hissetmesi taraftarin

Anlamazlar reis, boşuna dil dökme..

Arda bütün yıl gezdi nerde izlesem ya sinema açılışında ya gece kulübünde geçen gün kameramana senin kameranı kırarım çekme demiş kır hadi bakalım yiyorsa bütün yıl sakattı 2 milyon dolar bedavadan götürdü ve bu adamı hala savunuyorsunuz takım bu adamın umrunda değil eskiden kalorifer dairelerinde ağlardı şimdi biz ekranda ağlarken bu adam yanında sinem kobal nerde bir eğlence orada bunlar.Şu futbolculara laf ettirmiyorsunuz gitsin bakalım Atleticoya Sevillaya orada görücem buradaki gibi rahat gezebiliyormu ama bu gidişte Galatasaraydan çok daha kötü bir takıma gidecek

kaptanlığı kaldıracak meziyette ve karakterde bir adam değildi, polat baştan hata yaptı. evet yetenekleri var, iyi oyuncu ama kendisini futboluna verip yeteneklerini daha da ileri taşıması gerekirken lüzumsuz insanların peşinden gidip magazinel olmayı tercih etmiştir. hakan şükürün tırnağı bile etmeyecek bir adamdır benim gözümde. inşallah düzelir diyeceğim ama hiçbir gayreti de yok bu yönde. o yüzden fazla ısrar etmeden vedalaşsak kendisiyle takım açısından çok daha faydalı olacak

Bugün Arda kaptan yapılmasa ve 66 numaralı Arda olarak lanse edilse çok daha büyük futbolcu olurdu.Sorun yönetimsel biraz da.

Arda'yı bende pek sevmem, Milli takımda sakatlandığı için kızgınım da, ama bir güne gün olsun ne karaktersiz demişimdir, ne de özel hayatını sorgulamışımdır. Senin sevgilinle görüntülerini, dur oynat dur oynat canlı yayında izleyecekler, Arda çok seks yapıyor diye kız arkadaşına ima edecekler, sürekli seni takip edip, tahrik edecekler, sonra da Arda kamerayı kırarım dedi diye, karaktersiz, Galatasaray'ın oyuncusu olamaz olacak. Geçiniz geçiniz, kişisel kompleksleri kendinize saklayın, sırf Arda değil aynı olay hiç sevmediğim Mustafa Sarp'a bile yapılsa bu yönde itiraz ederim. O varoşların prensi Ahmet Çakar neden Mustafa Sarp Galatasaray'ın kaptanı olmalı, çok beğendiğim oyuncu diyor sürekli??? Adamların işi bu, kompleksliler, tahrik edip, haber çıkarmak derdindeler.

kardeşim geçiceksin bu hikayeleri, nice büyük topçular özel hayatlarında bi sürü moku yiyolar ama sahada da şovlarını yapıyorlar, arda bey sakatken bu kadar geziyor tozuyor, yaptığı şeyler sakatlığını da etkiliyor kendisini antipatik de gösteriyor

kardeşim geçiceksin bu hikayeleri, nice büyük topçular özel hayatlarında bi sürü moku yiyolar ama sahada da şovlarını yapıyorlar, arda bey sakatken bu kadar geziyor tozuyor, yaptığı şeyler sakatlığını da etkiliyor kendisini antipatik de gösteriyor

+ 1905...Futbol da en önemli şeyler karakter ve istikrardır.

Arda istikrarlımı peki?Hiç sanmıyorum.O tam bir amatör.

sakatken kızlarla gezip kameralara yakalanacak kadar amatör.takıma hala dönemeyecek,takımı toparlayamayacak kaptan bir amatör.

ulan söyle bir Effenberg, Lothar Matthäus, Oliver Kahn gibi kaptanimiz olacakti, hepsini öyle bir döverdi ki...

Arda eğer kendine iyi baksaydı çok ay önce sahalara dönerdi fener de ayağı kırılan futbolcular 2-3 ayda sahaya dönüyor Alex'in durumu ardadan kat kat daha kötü ama adam kendine iyi bakıyor sakatlanmıyor.Arda kontrolden çıktı artık kaptanlığı kaldıramadı geçen günde kameramanı tehdit etmiş kırarım onu diye biride yarın senin ayağını kırar görürsün ekmekle nasıl oynandığını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt