Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

ne olursa olsun artık gitmeli. Avrupaya gitsin bakalım sakatlanacak mı öyle iki haftada bir?

Arda kaptan oldugu surece daha dogrusu kaptanlik yapamadigi surece takim icinde huzur, motivasyon, arkadaslik beklemsin kimse.

arda'nın ne olursa olsun kazanma ruhuna ve yeteneklerine laf edilmez.Geldiği anda katkı verecek.

Arda'nın konumunda olsam hergün ayrı kızla gezerdim, her istediğimi de yapardım. Ama adamın bir tane sevgilisi var, nişanlı mı artık bilmiyorum ciddi düşünüyor yani. Rezaleti yok birşeyi yok. Ama o bile eleştiriliyor. Hayır hiç bir türlü eleştiremezsin de bu bile konu oluyor çok enteresan.

İstikrarlı olmayan Arda bu sezona kadar senede 50 maç oynamış bir adam. Bu rakama ulaşabilen topçu sayısı çok az bizim sınırlarda.

Bugün, ortaya atılan dedikoduların içinde Arda olsaydı; ne şerefi, ne kaptanlığı, ne adamlığı kalırdı. ''Hayır öyle olmazdı..'' diyebilecek çok az kişi görüyorum maalesef. Şu durum bile, bu adama ne kadar yüklenildiğinin göstergesidir.

iyi bir arda disinda kimse hagiyi kurtaramayacak cok belli

miside yalan oldu

bu yonetim kafaya koymus hagiyi yollamayi

Yüklenin yüklenin:) Demediğiniz laflar varsa onlarıda söyleyin Arda'ya :)

Arda'nın konumunda olsam hergün ayrı kızla gezerdim, her istediğimi de yapardım. Ama adamın bir tane sevgilisi var, nişanlı mı artık bilmiyorum ciddi düşünüyor yani. Rezaleti yok birşeyi yok. Ama o bile eleştiriliyor. Hayır hiç bir türlü eleştiremezsin de bu bile konu oluyor çok enteresan.

İstikrarlı olmayan Arda bu sezona kadar senede 50 maç oynamış bir adam. Bu rakama ulaşabilen topçu sayısı çok az bizim sınırlarda.

Kendi hayatı kötü olanlar ve Arda'yla aynı yaşta olanların kıskançlığı. Özellikle Serhat Ulueren, Ahmet Çakar gibi varoş insanların sözlerine inanan çok zavallı var ne yazık ki. Arda bitirildikten sonra, bakalım hangi futbolcuya takacaklar? Neden Emre Belezoğlu'na takamıyorlar? Aziz Yıldırım 2005 yılında 4-5 mermi sıktırdı, Ahmet Çakar o günden sonra Fenerbahçe yalakası oldu, en küçük laf söyleyemiyor. Adnan Polat gidiyor, bu adamların programlarına katılıyor, bugünde Mehmet Helvacı denen zavallı katılacak mesela.

Arda'yı bitiren yönetim ve saftirik taraftardır. Arda izin günlerinde isterse gider, çatır çatır seks de yapar, gider uçak satın alıp onu da sürer, kimseyi ilgilendirmez, ama burası Türkiye olduğu için, kıskançlık ve komplekslere yenik düşüyoruz. CR7 denen adam, maçını oynuyor, maçtan sonra gidiyor, Paris Hilton'lar, Britney Spears'lar ile neler yapıyor, İspanya'nın en hızlı adamı ama, bir gün İspanyol kanallarında kel bir adam çıkıp, oynat Savaş'cım evet Ronaldo Britney'in elini tutuyor şuan, dur dur Savaş, demiyor. Böyle iğrenç adamlara prim yaptıran bizim taraftarın suçudur, Arda'yı harcatmak. Yazıklar olsun tek kelimeyle.

Ardayi, Gerrard a benzetiyom, cok cabaliyo, cok ugrasiyo ama nafile. Tek bir oyuncu mac kazanamaz, messi de yapamaz bunu, Ronaldo da. Benim istegim sezon sonu gitsin.

iyi bir arda ile culio baros iyi takilirlardi yaaaaaaaa

bi goremedikki adam yerin dibine girdi

Türkiye'de Arda kadar eleştirilen, baskı altına alınan bir oyuncu var mıdır? Şerefsiz basın Arda'yı sürekli baskı altına almaya çalışıyor. Gitsin, kurtulsun bu baskıdan. Kendi iin iyi eder.

Arda'nin futbolculuguna ya da ozel hayatina kimse laf edemez, ama liderlik ozelligi var mi, baski altinda sakin kalabiliyor mu, takimda bir arkadaslik bir birlik kurabiliyor mu? Sadece yetenekle kaptan olunmaz, Bulent cok mu yetenekliydi, bir dusunun neden buyuk kaptan diye aniliyor.

Arda basın ve taraftar tarafından bu kadar baskı altına alınmasaydı kesinlikle şuan oynuyor olurdu.Ardanın şuan bu konumda olmasının en büyük nedeni basın ve taraftar...Topçu olmak başka birşeydir işte senede 4 trilyon dahi alsan hiçbir önemi yoktur.Yeterki basın üzerine gelmesin,taraftar herzaman sahip çıksın...

Gol attıktan sonra takım arkadaşlarına değil kız arkadaşına,ailesine koşması herhangi bir maçtan sonra takım otobüsünden farklı bir araçla stadtyumu terk etmesi, kendi ayarında bir futbolcuda olması gerektiğinden çok daha az bir ego taşıdığınının göstergeleridir.

Dışarıda isrediği haltı yiyebilir.İsterse şirket yönetsin.Bunlar kimseyi ilgilendirmiyor.Ama o formayı sırtına geçirdiği zaman maddi manevi kendine değil GALATASARAY'a çalışmak zorunda(bazı yerli ve yabancılar içinde geçerli)

Beni sinirlendiren şey arda'yı GALATASARAY'dan üstün tutanlar.İyi oynadığı bir sezon ve euro 2008 dışında elle tutlur hiçbirşey yapmamış biri arda turan.Ve bunun dışında GALATASARAY'ın düştüğü bu durumun arda turan'ın olmayışına bağlayanlarda var.Çok ilginç Yani koskoca GALATASARAY her döneminde tek bir topçu'ya bağlı kaldı ama ne yazık ki şu aralar o topçu devrede olamadığından küme düşme hattına doğru sürükleniyoruz...GALATASARAY'ın büyüklüğü bu işte...

Benim gözümde arda turan pinokyo misali hiçbir zaman gerçekten futbolcu olamıyacak bir topçudan öte değildir.

Ben bu yazdıklarımı,arda turan'ın performansının çok müthiş olduğunun iddia edildiği zamanlardada yazdım.Kesinlikle son bir yılda kazanılmış birşey değil...

Carsamba gunu oynayabilse keske en azindan bir devre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt