Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Herkes icin:

rhv7zb.jpg

Onur icin:

mechanical_bathroom_scale-300x300.jpg

yalniz gobek net bir biicimde belli oluyo sabrinin gobeginden bile fazla

polarin gogus kisimlarini kesmis demekki gobek ortaya cikmis

dominatrix arda

polar sadece boyunda bir halka ve gobekte bir atkidan ibaret

siz bilmiyorsunuz olay bu

polar giyince vucudun her yerinde ayni kalinlik artisi olmuyor

yahu aptalmiyiz bizde biliyoruz kaslandigini ne anlatiyosun

adamin kilo vermes lazim bu kadar basit

sekilden sekile girme

futbolcunun gobegi gorunmez oyle ayakta dururken

oturunca iki kat olmuyorsa ben bisey blmiyorum

abartacak bisey yok

iki ayda adam eder adam olsa

ama kagni gibi kosmak hosuna gidiyorsa bilemem

daha onemlisi sirtinda 5-10 kilo luk cantayla kosmak demek bu

kurtulmaya calistigi sakatlik icin cok iyidir eminim

Tabiki bişey bilmiyorsun sabahtan beri ne söylüyorum burda? 2 kat oluyor bilmem ne diye varsayımlardan bulunuyorsunuz sabahtan beri polar altına kazak giymiş adamı göbekli diye 2 saattir eleştiriyorsunuz.

Bunlarda ilk sezonki hali mesela, altına kalın bişey giyersen kilolu gözükürsün bunda anlamayacak bişey yok.

Bu fotoğrafta mesela 72 kilo mu duruyor Arda.?(resim 1.sezon)

242-arda-turan-galatasaray.jpg

Tabiki bişey bilmiyorsun sabahtan beri ne söylüyorum burda? 2 kat oluyor bilmem ne diye varsayımlardan bulunuyorsunuz sabahtan beri polar altına kazak giymiş adamı göbekli diye 2 saattir eleştiriyorsunuz.

Bunlarda ilk sezonki hali mesela, altına kalın bişey giyersen kilolu gözükürsün bunda anlamayacak bişey yok.

Bu fotoğrafta mesela 72 kilo mu duruyor Arda.?

242-arda-turan-galatasaray

242-arda-turan-galatasaray

yahu kilolu gözükürsün ona lafımız yok. Hatta olduğundan çok daha fazla iri gözükürsün. Ama göbekli gözükmezsin sorun o. Meme kısımları, kol kısımları iri değilken sadece göbek kısmı belli oluyor resimde.

b9896-2.jpg

Aranizda hic antreman kazagi giyen olmadi mi ?? O kadar kalin degil bunlar. Normal kazak gibi öyle kalin degil.

yahu kilolu gözükürsün ona lafımız yok. Hatta olduğundan çok daha fazla iri gözükürsün. Ama göbekli gözükmezsin sorun o. Meme kısımları, kol kısımları iri değilken sadece göbek kısmı belli oluyor resimde.

Yoo benim koyduğum resme bak mesela, kollara bak göğse bak birde göbek altına bak.

Bu fotoğrafta mesela 72 kilo mu duruyor Arda.?(resim 1.sezon)

242-arda-turan-galatasaray.jpg

aman tanrim haklisin olabiliyormus ardami akrep nalanmi bilemedim

ya birak bu isleri arkadasim

adamin fazla kilosu var iste uzatma

Yoo benim koyduğum resme bak mesela, kollara bak göğse bak birde göbek altına bak.

İşte kendin söylemişşin. O koyduğun resimde her yer eşit düzeyde iri gözüküyor. Sadece göbeğin pörtlemesi gibi bir durum yok ortada.

sizin yuzunuzden bunlar

ustunel canli yayinda sunlari soyledi

ardanin cok ama cok hatasi oldu hatta olmaya da devam ediyor

yapacak birsey yok buyk bir deger korumaliyiz dedi

szin gibi her hatasina bahane bulanlar ve ortbas edenlerde adami bitirmek icin canla basla calistiniz

kanitlar ortada

Göbeği olan adamı göbeği yok diye savunmak da ne alaka yahu. Kaç aydır top oynadığı yok. Normal değil yine de olmaması lazım ama kendisine iyi bakmadığı için olabilir.

noldu? sinirlendinmi?

ayrica sen daha uyurken biz takdir ettik topalin o hareketini ama takiminin fark yedigini de unutmayalim

:)

cok sinirlenme gercekleri gor

Ya giysi kilolu göstermediyse neden benim ilk sezon resmini koyduğumda göbekli gözüktü ona cevap ver?Verebilirmisin hayır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt