Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

ulan biriniz de çıksın arda sakatlıklardan niye böyle dombili çıkıyor desin, biriniz çıksın kaç sene oldu hala emre çolak’tan hallice şut çekiyor desin, biriniz çıksın oyununun üstüne koyamıyor desin, biriniz çıksın neden hala hızlanamıyor bu adam desin. bunlar bile bir futbolcuya yapılacak en ağır eleştirilerdir oysa ki. biz nelerle uğraşıyoruz. hele aylardır oynamayan arda fenerbahçe maçında bir kötü oynasın. bakın neler neler denilecek.

burayi okumamis arkadas

bu arda konusunda bunlari soyleyen cok adam var gece hayati falan gibi sacmaliklari katmadan

Arda dengeli olması dışında fizik olarak hiçbir konuda yeterli değil. Bunun aksini iddaa ediyorsanız zaten objektif bakmıyorsunuzdur.

Tabii ki kıstası büyük takımlarda oynayan kanat oyuncuları olarak alıyorum.

Namık bu Arda'nın genel fiziksel özelliklerinden kaynaklanan bir durum. Yani istediği kadar çalışsın, Gareth Bale ya da Ronaldo gibi bir fiziği olamaz.

Bir yanılsama var Onur onu anlatmaya çalışmış. Cidden giydiği şeylere göre kilosu değişik gösteriyor. Milli maçlarda zayıf gibi, dönüyor bizim maçlarda kilolu. Bu net bir gerçek.

İkincisi o fotoğraflarda cidden kilolu gözüküyor ama ben söylenildiği gibi 80-81 olduğuna inanmıyorum. Ajax maçı sonrasında 6-7 kilo almış olması gerekirdi böyle bir durumda. İlaçlar da etkilidir tabii. Maçta görürüz, hadi bakalım:)

Namık bu Arda'nın genel fiziksel özelliklerinden kaynaklanan bir durum. Yani istediği kadar çalışsın, Gareth Bale ya da Ronaldo gibi bir fiziği olamaz.

Bir yanılsama var Onur onu anlatmaya çalışmış. Cidden giydiği şeylere göre kilosu değişik gösteriyor. Milli maçlarda zayıf gibi, dönüyor bizim maçlarda kilolu. Bu net bir gerçek.

İkincisi o fotoğraflarda cidden kilolu gözüküyor ama ben söylenildiği gibi 80-81 olduğuna inanmıyorum. Ajax maçı sonrasında 6-7 kilo almış olması gerekirdi böyle bir durumda. İlaçlar da etkilidir tabii. Maçta görürüz, hadi bakalım:)

81 falan degildir bencede

Fast Food'u kesmesi lazım;

tara0004.jpg

Biliyorum dostum zaten bunu da söyledim. Fiziksel olarak uygun değil yapısı. Zaten olsaydı şu an eminimki çok iyi bir takımda oynuyordu. Ben kilo ile ilgili yorum da yapmıyorum zaten 1 yıldır adamın düzgün oynayabildiği yok. Kendisine çok çok iyi bakması lazım o göbeğin olmaması için. Düzenli oynasa zaten eritir.

Herşey bir yana da gitsin kurtarsın kendini. Onun kadar iyi adam bulamayız yerine ama böyle giderse işler daha da kötüye gidecek. :(

ulan biriniz de çıksın arda sakatlıklardan niye böyle dombili çıkıyor desin, biriniz çıksın kaç sene oldu hala emre çolak’tan hallice şut çekiyor desin, biriniz çıksın oyununun üstüne koyamıyor desin, biriniz çıksın neden hala hızlanamıyor bu adam desin. bunlar bile bir futbolcuya yapılacak en ağır eleştirilerdir oysa ki. biz nelerle uğraşıyoruz. hele aylardır oynamayan arda fenerbahçe maçında bir kötü oynasın. bakın neler neler denilecek.

burayi okumamis arkadas

bu arda konusunda bunlari soyleyen cok adam var gece hayati falan gibi sacmaliklari katmadan

Hızlanamama fiziksel dezavantajı.

Şutlarını geliştirdi ama bence de yeterli değil Arda seviyesinde bir adam için.

Oyununun üstüne her sene çok koydu. Arda^nın gelişim sürecini genç milli takımlardan manisa ve bizdeki halinin neredeyse tamamını takip etmiş birisi olarak rahatlıkla söylerim.

Hızlanamama fiziksel dezavantajı.

Şutlarını geliştirdi ama bence de yeterli değil Arda seviyesinde bir adam için.

Oyununun üstüne her sene çok koydu. Arda^nın gelişim sürecini genç milli takımlardan manisa ve bizdeki sürecinin neredeyse tamamını takip etmiş birisi olarak rahatlıkla söylerim.

potansiyelinin yarisi kadar oynuyorsa ben bisey bilmiyorum

bu fizikteki bir adam sol acikta ancak olup gider 2 seneye

Geçen yılki Fenerbahçe maçı. O maça kadar tek kelimeyle müthişti kendisini geliştirmesi ama o maçtan itibaren bir daha o istediğim Arda'yı hiç bir zaman izleyemedim sanırım. Zaten o maçtan bir süre sonra sakatlık illeti onun da başına bela oldu.

Geçen yılki Fenerbahçe maçı. O maça kadar tek kelimeyle müthişti kendisini geliştirmesi ama o maçtan itibaren bir daha o istediğim Arda'yı hiç bir zaman izleyemedim sanırım. Zaten o maçtan bir süre sonra sakatlık illeti onun da başına bela oldu.

belkide bu fb macindan sonra eski arda geri dönecek

Sezon başında hazırlık maçında Fenerbahçe'ye karşı şov yapmıştı. Şutlarını geliştirmişti. Milli maçlarda ve Uefa eleme maçlarında uzaktan golleri ve güzel şutları vardı.

O maç herşeyi değiştirdi zaten. Rijkaard bile değişti.

Sezon başında hazırlık maçında Fenerbahçe'ye karşı şov yapmıştı. Şutlarını geliştirmişti. Milli maçlarda ve Uefa eleme maçlarında uzaktan golleri ve güzel şutları vardı.

Milli Takım'da hep iyi oynadı Arda ona lafım yok. Hatta şu elemelerde de aldığımız puanlardaki en büyük katkı Arda'dan geldi.

Eski Arda gelse takıma benzicez hakkaten sol'a onun gibisini zor buluruz..

Arda'yı eleştirene gavur gibi davranılmasını anlamıyorum.Aynı tipler rahatlıkla Cana'ya sallıyor gocunmadan.Net bu adamın 70 kilo olmazı lazm.Boyu 75.Kilosu da 80 olmasa bile 78 falan vardır.Hızı desen düşmüş.Kanat oyuncusu olarak hızlı değilsen işin çok zor modern futbolda.Sevdiğiniz adamı hatasıyl doğrusuyla kabul edin.Böyle şeyler yazarak, eleştirene sallayarak hem bu adamı antipatik gösterirsiniz, hem de haklıyken haksız konuma düşersinizi.

Arda'yı eleştirene gavur gibi davranılmasını anlamıyorum.Aynı tipler rahatlıkla Cana'ya sallıyor gocunmadan.Net bu adamın 70 kilo olmazı lazm.Boyu 75.Kilosu da 80 olmasa bile 78 falan vardır.Hızı desen düşmüş.Kanat oyuncusu olarak hızlı değilsen işin çok zor modern futbolda.Sevdiğiniz adamı hatasıyl doğrusuyla kabul edin.Böyle şeyler yazarak, eleştirene sallayarak hem bu adamı antipatik gösterirsiniz, hem de haklıyken haksız konuma düşersinizi.

Başka biri dese anlarımda, Canayı saçma şekilde savunan biri bunları diyince komik oluyor.

Başka biri dese anlarımda, Canayı saçma şekilde savunan biri bunları diyince komik oluyor.

Başka biri Ardayı savunsa anlarım da -mesela Ahmet ve Tamer- Elano ve Cana gibi adamların topçu olmadığını iddaa eden kişilerle futbol tartışmak kötü oluyor. Kendimden utanıyorum hatta, o derece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt