Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Rıdvanda Ardanın manevi babası galiba.İki lafından biri Arda.fb liler delirmiştir kesin yine.Adamların efsane futbolcusu en büyük hayranlık duydugu adam Arda.Bu durum hoşuma gidiyor çok.Son maçta Volkanın çıkardığı penaltıda bile Arda nın sayesinde kurtardı dicek sandım bir ara.:d:d

Rıdvanda Ardanın manevi babası galiba.İki lafından biri Arda.fb liler delirmiştir kesin yine.Adamların efsane futbolcusu en büyük hayranlık duydugu adam Arda.Bu durum hoşuma gidiyor çok.Son maçta Volkanın çıkardığı penaltıda bile Arda nın sayesinde kurtardı dicek sandım bir ara.:D:D

Cehennemde her millet için bir kazan her kazan içinde zebaniler varmış. Çıkmak isteyenleri tekrar kazana atıyorlarmış. Sadece Türklerin kazanında zebani yokmuş. Nedeni sorulduğunda ;

"Türklerden biri yukarı çıkmaya çalıştığında diğerleri onu aşağıya çekiyor zaten , bize gerek yok" demiş.

.

Arda'ya karşı yine baskı ortamı oluşturulmaya başlandı. Her gün Arda bir yere gidiyor haberleri türüyor, bunlara kanıp hareket etmemekte fayda var. Arda'nın da medyayı kafasına takmaması gerekir.

arda eleştirilere kulak asmamalı onu eleştiren kadar sahip çıkan da bir sürü insan var.biz arkasındayız her zaman !

Yine bir takım haberler çıkmış. Ben bu kadar üzerine oynanılan bir adam görmedim Türkiye'de. Futbol deniliyor, Arda deniliyor hemen başlıyorlar "Arda şöyle yaptı, böyle yaptı." diye.

Artık olay o kadar işin içinden çıkılmaz hale gelmişki Galatasaray taraftarı bile sahip çıkmıyor. Arda 23-24 yaşında. Kafanızı kaldırın ve bir düşünün. Arda'dan büyüklere soruyorum, o yaşlarda sizin verdiğiniz tüm kararlar doğru muydu ya da daha genç arkadaşlar hiç mi hata yapmıyorlar ? Bazen karşımızdakinin insan olduğu gerçeğini unutuyoruz sanırım.

Ben Arda gitmeli diyorum çünkü bu ülke bu adamın kıymetini bilmiyor ve bilmeyecek. Arda'dan yeteneksiz kaç tane adam şu an yıldız statüsünde, çünkü sahip çıkıyorlar. Kuyusunu kazacaklarına, ona destek oluyorlar. Keşke Arda'ya bu ülkenin sahip çıkabileceğine inansam ve kalsın desem ama hiç güvenim yok. Umarım başarılı bir takıma gider. Biz de gıptayla izleriz.

B_c878a5b1651abc4c474fb21b3ce01fd7.jpg

Fenerli medya iş başına geçer şimdi, arda form tutacak gibi duruyor.

Formda bir Arda bu ülkenin de bu ligin de en iyi futbolcusudur.

Antalya'ya karşı oynarsa birkaç gol pozisyonuna gireriz.En azından organize eder takımı.

Milli macta gol atinca yine arda badem goZlu oldu bi laf vardir bana faydasi olmayan kilisenin papazini bilmemne yapayim diye ayni o hesap biz onu manisada 66 iken sevmistik kucuk metin oktay diye ama o kucuk emre belezoglu olmayi secti Kendisi ,insallah gittigi yerde basarili olur ama unutmasin gitmeden once ispanyaya gidicem altay benim takimim diyen kuyruklu necati nerde belli degil simdi.

İnadına kal be Arda..

şu takımı sırtla bu maç da herkes tükürdüklerini yalasın kaptan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt