Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
İnanmıyorum. 2-3 futbolcu hariç hiçbir futbolcunun samimiyetine inanmıyorum. Eminim birçoğu menajerlerine gelecek sene takım bulmasını söylemiştir. Çocuk tipli 20 kişilik protestoya demoralize olup sahada küs gibi dolaşan futbolcunun formayı hakettiğine inanmıyorum. Tuncay 'ın ilk gittiği zamanlar Fenerbahçe vasat bir takım gibiydi. Taraftar yenilin ama formayı terletin diyordu. Tuncay 'ın faydası olur olmaz ama deli gibi koştuğu, yırtındığı, tekmeye kafa soktuğu maçları hatırlıyorum. Bizim öz evladımız olduğunu söyleyenlerde de aynı hırsı görmek istiyorum.
Eliden hiçbirşey gelmiyorsa takım arkadaşına tekme atana git 10 mislisini sen at gör kırmızıyı. ''Vur kır parçala bu maçı kazan''. Kazanmasan bile vur, kır. Tribünde içi içini yiyen binlerce taraftar var. Sizin kadar kondisyonu olsa sizin koştuğunuzun 2 katını koşar. Taraftara trip atmakla olmuyor bu işler. Taraftar haksızsa bile çık aslanlar gibi mücadele et, küsme. Bu kulüp birkaç tane futbolcunun ayağına bakacak değil. Fenerbahçe 'ye mi gitmek istiyorsunuz, Beşiktaş 'a mı, Avrupa 'ya mı? Hemen yarın gidin. Bir tehdit gibi göstermeyin bu durumu. Galatasaray bünyesinden çok efsaneler çıkardı yine çıkarır.