Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Adam artık kendi arkadaşları arasında bile konuşamaz hale gelmiş. Kendisini kurtarmalı dediğimiz durum bu zaten.Konuşma, küfretme, röportaj verme, arabaya binme, kızla gezme, oraya oturma, onunla maç izleme, o yorumu yapma, ona sarılma, somurtma, gül...

Pantalon olmadı yanlız... O ne lan Arda ne yaptın??!! Pembe pantalon ne oğlum? :D

Adam artık kendi arkadaşları arasında bile konuşamaz hale gelmiş. Kendisini kurtarmalı dediğimiz durum bu zaten.Konuşma, küfretme, röportaj verme, arabaya binme, kızla gezme, oraya oturma, onunla maç izleme, o yorumu yapma, ona sarılma, somurtma, gül...

Arda'nın yerinde olsa, Madrid'e gideceğim kesinleşirse, Türk basınına açar gösterir öyle giderdim.

Pantalon olmadı yanlız... O ne lan Arda ne yaptın??!! Pembe pantalon ne oğlum? :D

Pembe değil pantalon. Lacoste'nin 2009/10 sezonu vişne çürüğü serisi, açıp sitesinden bakabilirsin. İsterse b.k rengi pantalon da giyer, kimseyi ilgilendirmez.

Adamın giydiğine bile karışıyoruz yahu yok böyle birşey.Kimseyi ilgilendirmez kişinin ne giydiği.

aziz'in istedigi de o, gitsin Avrupa'ya ordan alsin, emre gibi. Galatasaray'in en iyi yerli oyuncusunu kaybetmesi de cabasi.

Adam haklı forma konusunda, Galatasarayı ne kadar sevdiğini şimdi anladım. Bende çok sinirlendim o forma çıkınca.

daha yeni izledim görüntüleri cok güzel demis lan adam helal olsun ama bu görüntüleri sizdiran kimse arda ya daha beter vurmak istemis ama ters tepti galiba

Hala Arda'ya helal olsun, dogru demis diyenler var ya inanamiyorum. Sen küfür etmiyor musun sanki falan diyorlar savunmalarinda.. Arda'nin elestirilme nedeni bu zaten yillardir, Arda sen, ben degil. Arda Galatasaray kaptaninin yapmasi gerekenleri yapmiyor, o agirlikta, o bilincte hareket etmiyor, yillardir herkesin Arda'yi elestirmesinin nedeni bu. Yoksa küfür de eder, takim arkadaslariyla yumruklasir da.. herkes yapar cünkü bunlari, olagan seyler. Ama Galatasaray kaptanina yakisan seyler mi? Bence degil. Arda'yi bu söyledikleri yüzünden elestirmem, bu hareketleri yüzünden tepki göstermem, sadece yadirgarim ve yakistiramam. Arda ben Galatasaray taraftari olsam Arda'yi cok severdim demisti, Galatasaray'i cok sevdigi icin. Ama insanlar birini, o seni cok seviyor diye sevmez, o sevgiyi hak ettigi icin sever..

Hepimiz insanız. Adamın Diplomat gibi konuşmasını bekleyemezsin. Helal olsun çok iyi demiş. Benim kaptanım budur.

bu arada pembe pantolonla görüntüleri çıktı Ardanın, sanırım 10 ayda sinem değiştirdi renk konusundaki görüşlerini :D böyle saçma sapan şeyleri para kazanmak için kullanan zavallılara yazık gerçekten

Hala Arda'ya helal olsun, dogru demis diyenler var ya inanamiyorum. Sen küfür etmiyor musun sanki falan diyorlar savunmalarinda.. Arda'nin elestirilme nedeni bu zaten yillardir, Arda sen, ben degil. Arda Galatasaray kaptaninin yapmasi gerekenleri yapmiyor, o agirlikta, o bilincte hareket etmiyor, yillardir herkesin Arda'yi elestirmesinin nedeni bu. Yoksa küfür de eder, takim arkadaslariyla yumruklasir da.. herkes yapar cünkü bunlari, olagan seyler. Ama Galatasaray kaptanina yakisan seyler mi? Bence degil. Arda'yi bu söyledikleri yüzünden elestirmem, bu hareketleri yüzünden tepki göstermem, sadece yadirgarim ve yakistiramam. Arda ben Galatasaray taraftari olsam Arda'yi cok severdim demisti, Galatasaray'i cok sevdigi icin. Ama insanlar birini, o seni cok seviyor diye sevmez, o sevgiyi hak ettigi icin sever..

anti arda mısın yada anti cimbom musun?izöirde arda ya sevgi seli konusunda dsa eleştiri yapmışsın.sen hiç hayatında küfür etmemişsen turk olamazsın

kuzuyu yalniz birakarsan canavarlar onu parcalar.Ardayi ne yönetim,nedeki "Baskan" korudu.

Sen o zaman Bülent Korkmaz'ı hiç sevmiyordun eskiden.

anti arda mısın yada anti cimbom musun?izöirde arda ya sevgi seli konusunda dsa eleştiri yapmışsın.sen hiç hayatında küfür etmemişsen turk olamazsın

Yahu arkadaşlar anlamıyor musunuzu yoksa anlamak istemiyor musnuzu anlamadım ? Bahsettiğimiz şey kesinlikle küfür ettiği için değil, Arda'nın bir Galatasaray Kaptanına yakşımayan hakaretler sergilediği için eleştiriyoruz.

Bugun daha iyi bir Arda izleyecegemize inaniyorum, sakatliktan yavas yavas kurtuluyordur umarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt