Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Kardeşim futbolcuların 5 lafından bir tanesi "A.K."dir muhtemelen ne var bunda bu kadar şaşıracak? Dangalak mı sanıyorsunuz milleti? Bu ne biçim renk "a.k.", çok sevindim "a.k.", şampiyon olduk "a.k." demeleri kadar normal bir şey yok.. Diplomat değil bunlar 20'li yaşlarında futbolcular.

Ben de rengi beğenmedim, aynı tepkiyi verdim ne var bunda?

haklısın futbol erkek oyunu. adamlar maçta yüzlerce değişik küfür duyuyor. haliyle konuşmalarında da argo oluyor

Bir açıdan iyi de oldu.Artık böyle leş tasarımlı formalar giymeyiz en azından, mesaj olur firmalara.

Bir açıdan iyi de oldu.Artık böyle leş tasarımlı formalar giymeyiz en azından, mesaj olur firmalara.

Ben de bu forma çıkınca kulübümün kararının arkasında durayım diye kaç tane adamla tartıştım. Her yerde koruyacağız ya kulübü. Meğer Arda sallayıp duruyormuş formaya. Oh be şimdi kaptanı savunayım. Kendi görüşümle ortak görüşte olan Arda gibi sallayabilirim formaya. Savunmak çok zordu çünkü o formayı.

Ben Galatasaray tarihinde Galatasaray formasını bu kadar küçük düşüren bir kaptan görmedim.Lafa gelince herkesten iyi Galatasaray'lı

Lafa gelince burdaki bazı kişiler Allah'a tapar gibi Ardayı savunuyorlar.Millet hala medyanın gazına gelip Ardayı sallamayın diyor.Yazıklar olsun

arda yurtdışına çekip giderse bu medya kimle uğraşacak merak ediyorum. yerine kimi bulacaklar acaba. inşallah fenerli bir topçu bulurlar diyeceğim ama adamlarda yetenekli genç oyuncu yokki

Adamı resmen yıyıp bıtırıyolar Arda gıtsın o zaman anlarız kıymetını ey sevgılı Galatasaraylı kardeslerım..

Bence bu hafta en yeni oyununu oynar.

taraftarla arasini acmak icin yapilmis bi hareket ama ters tepki yapacak kayseri macinda ardaya destek olacak herkes

arda-turan-sinem-kobal.jpg

Rahat bırakın şu adamı artık.

Keşke kaptan olmasaydın,şimdi çok daha iyi ve rahat durumdaydın.

Galatasaray'ın forma renkleri başka, giydiği pantalon rengi başka birşey. Resmin yanında fikrini de açıklarsan ne demek istediğini daha iyi anlamış oluruz. Sarı kırmızı pantalon mu giyseydi yani. Futbolcu Arda ile vatandaş Arda'yı ayırt edelim artık. Özel hayata bu kadar müdahale ayıptır...

Keşke kaptan olmasaydın,şimdi çok daha iyi ve rahat durumdaydın.

Kaptanlıkla alakalı olduğunu sanmıyorum. Bunları yapan düşünce topluluğu, anlaşılması imkansız kocaman bir nefret duygusuna sahip. 24 yaşında gencecik bir insan toplum önünde hergün rencide edilmeye çalışılıyor ve malesef hiçbir kesim buna müdahele etmiyor.

Milli Futbolcumuz olduğu sadece maçlarda hatırlanmamalıdır.

Bu kadar baskıya rağmen bu adam hala ayaktaysa Galatasaray Kaptanlığını sonuna hak ediyor demektir. Futbolu bırakana kadar Galatasaray Kaptanı kalması dileğiyle.

pembe renkli formayı seven kaç kişi varki galatasaraylı olan kaptan doğru söylemiş biz de küfür etmedik mi bu formayı yapanlara KAPTANIMIZA SAHİP ÇIKALIM.elimizden alıyorlar kaptanımızı bizde onlara destek vermeyelim

Kaptana katiliyorum, o pembe ve menekse - mor formayi yapanlarin ... nerde cubuklu? Sari Kirmizi kullanilarak da cesitli degisik formalar uretilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt