Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda gibisini almak istesek acaba kaca aliriz? yönetim kulübü adam gibi yönetseydi ne Arda,ne deki takim su hallerde olurdu.basin Ardayi,tff ve mhk da takimi yedi.hic kime sahib cikmadi.SUSDULARDA SUSDULAR.bu cocuga neden yükleniyorlar anlamiyorum.elimizdeki pirlantayi cöpe atib,cam ariyoruz.

Mehmet Topal:

"Valencia'ya gelmemin yaşam tarzı ve futbolu öğrenmem açısından bana müthiş katkısı oldu. Burada hiç baskı yok, mağlup olsanız bile akşam rahatlıkla dışarı çıkabiliyorsunuz. Kimse size tacizde bulunmuyor. Herkes özgür, kimse kimseye karışmıyor. İç sahadaki maç öncesi kamp yok, maç günü direkt stada gidiyoruz. Eğer akşam maçı ise öğlen tesislerde buluşuyoruz. Hocamız çok hırslı. Her idmanda taktik çalışıyoruz. Futbolu yeniden öğrendim diyebilirim."

Ama Arda panpasıyla maç izledi, stattan arabasıyla ayrıldı:(

Bir çok taraftar daha giderken anlıyor değerini.. En azından gittikten sora anlamadılar gene mutluyum yani. Gideceğini düşünürken şu anda aldığı destekle sonuna kadar takımda kalacak gibi bir his var içimde umarım kalır.

takimin en iyisiydi. Sarpin pasinda müthis vurmustu, keske gol olsaydi

Ayakta kalan nadir oyunculardandı. Umarım kalır..

Bir pozisyonda sarpı direk niyetine kullandı:)

Takimdaki diğer oyunculardan birkaç gömlek fazla. Yerini doldurabilecegimizi sanmıyorum.

Maçı izleyemedim özete bakabildim sadece. Özete göre tüm pozisyonlarımızın içinde Kaptan. Umarım gitmez. Yerini dolduramayız.

Sahadaki diğer futbolculardan bariz daha kaliteli çok belli.Rakip Türkiyeden kim olursa olsun.

Bu fotoraf'a bir bakin: Ozil ve Zidane https://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hph...4151959663_369162099662_6380140_1210705_n.jpg

Mesut'un kaslari benim ilgimi çekti, adam geçen sezon, çop gibiydi, fitness yapiyo belli, kendini kuvetlestiriyo, bizim turk oyuncular tam tersine seneler geçiyo, gobek, kalça felan basini alip gidiyo. Profesyonel oyuncu budur iste.

Arda'topigine yazdim ama hiç Arda'yi hedef almiyorum

lan gitme işte seneye şampiyonuz,avrupaya gideceğine avrupayı buraya getir.nasıl ?

Arda gitsin diyen Galatasaraylının aklından şüphe ederim

ya arkadas alem arda'cı kesildi bi anda.. ulan bugune kadar nerdeydiniz.. saklabanlar yerden yere vururken kustururken nerdeydiniz.. hakkında nerden sansasyonel bi haber buluruz diye ugrasırken hic yok yapmayalım koruyalım diye dusundunuz mu?? hayırdır nerden cıktı bu bole butun medya bi anda u donusu yaptı anasını satıyım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt