Arda linç edildi.
Duygusallığı bırakmak nedir yahu. İnsanlığı bırakmak gibi bişey. Arda insan olmasın robot olsun. Adamın kız arkadaşıyla cinsel hayatından alışverişine kadar her şeyi tüm Türkiye huzurunda masaya yatırdık. Bir kimse de çıkıp Arda'ya sahip çıkmadı.
Al işte sana madem Arda'yı tutmak için herşeyi yapmak istiyosun, önce hatayı kabulleneceksin. Diceksin ki evet Galatasaray taraftarı olarak büyük eşeklik ettik. Özür dileriz Arda, bir daha çizgimizi bozmayacaz. Bu arada kişisel algılama, bireysel bir yaklaşımım yok. Ben de en başından beri Arda'ya haksızlık yapıldığını insanların haddini bilmesi gerektiğini her zaman bu forumda çok sert tartışmalarda savundum. Yine de o eşeklik eden o Galatasaray taraftarı içerisine kendimi de dahil ediyorum.
O nedenle 1-2 kendini bilmezin yaptığı hareketleri de bütün camiaya mal ediyorum. Eğer o 1-2 kendini bilmezin sesini kesemeyip koca bir sezon Arda'nın özel hayatını yalanlarla, asparagaslarla, terbiyesizlikle ağızlara sakız ettiysek, edilmesine izin verdiysek kusura bakma ama o 1-2 kendini bilmezden daha suçluyuz.