Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Bakiyorum terim gelince millet Ardayi degil GSi dusunmeye basladi:)

cok komik gercekten eskiden arda gitsin onun icin iyi

simdi arda kalsin ise yarar falan

ben anlamakta oldukca zorlanmaktayim reisler

Adnan Polat döneminin anti-futbol anlayışında gitmeliydi, hatta çok geç kaldı. Ama şu an, bu camiaya bir borcu var ve ödemek zorunda. Bu sene giderse affetmem. Bu kadar olayın çarpık, daha önce görülmemiş rezaletlere dönüşmesinin sorumluları, koltuk sevdalısı kişilerdir. Arda, bunları anlayacak kapasitede bir insan. Kepazeliklere isyanını da forma muhabbetinde Sezgin'in suratına kendisi vurmuştur.

Bu şartlar altında ayrılması, ancak ve ancak fırsattan istifade etmesi demek olur. Fatih Terim'in askeri olarak takımı hak ettiği yerlere taşımadan bu kulüpten ayrıldığı anda euro'dan hiç bir farkı kalmaz benim gözümde.

Bakiyorum terim gelince millet Ardayi degil GSi dusunmeye basladi:)

cok komik gercekten eskiden arda gitsin onun icin iyi

simdi arda kalsin ise yarar falan

ben anlamakta oldukca zorlanmaktayim reisler

Kalması Arda için daha iyi olacaktır.Fatih hoca Ardayı parlatır gelecek sene Real Madride gider.Atletico ne abi?Forlan gitti Simao gitti vasat bi takım oldu atletico

ardaturana.png

Kerim naber?

Kalması için herşey yapılmalı.

Göndermek için camiaca herşeyi yaptıktan sonra...

1-2 tane kendini bilmezin yaptığını bütün camiaya yüklemek ne kadar doğru?Trabzon taraftarı bu sene Burağı ıslıkladı ama adam çıktı takır takır topunu oynamaya devam etti.Arda'nın bu duygusallığı bırakması lazım.

1-2 tane kendini bilmezin yaptığını bütün camiaya yüklemek ne kadar doğru?Trabzon taraftarı bu sene Burağı ıslıkladı ama adam çıktı takır takır topunu oynamaya devam etti.Arda'nın bu duygusallığı bırakması lazım.

Arda linç edildi.

Duygusallığı bırakmak nedir yahu. İnsanlığı bırakmak gibi bişey. Arda insan olmasın robot olsun. Adamın kız arkadaşıyla cinsel hayatından alışverişine kadar her şeyi tüm Türkiye huzurunda masaya yatırdık. Bir kimse de çıkıp Arda'ya sahip çıkmadı.

Al işte sana madem Arda'yı tutmak için herşeyi yapmak istiyosun, önce hatayı kabulleneceksin. Diceksin ki evet Galatasaray taraftarı olarak büyük eşeklik ettik. Özür dileriz Arda, bir daha çizgimizi bozmayacaz. Bu arada kişisel algılama, bireysel bir yaklaşımım yok. Ben de en başından beri Arda'ya haksızlık yapıldığını insanların haddini bilmesi gerektiğini her zaman bu forumda çok sert tartışmalarda savundum. Yine de o eşeklik eden o Galatasaray taraftarı içerisine kendimi de dahil ediyorum.

O nedenle 1-2 kendini bilmezin yaptığı hareketleri de bütün camiaya mal ediyorum. Eğer o 1-2 kendini bilmezin sesini kesemeyip koca bir sezon Arda'nın özel hayatını yalanlarla, asparagaslarla, terbiyesizlikle ağızlara sakız ettiysek, edilmesine izin verdiysek kusura bakma ama o 1-2 kendini bilmezden daha suçluyuz.

Arda linç edildi.

Duygusallığı bırakmak nedir yahu. İnsanlığı bırakmak gibi bişey. Arda insan olmasın robot olsun. Adamın kız arkadaşıyla cinsel hayatından alışverişine kadar her şeyi tüm Türkiye huzurunda masaya yatırdık. Bir kimse de çıkıp Arda'ya sahip çıkmadı.

Al işte sana madem Arda'yı tutmak için herşeyi yapmak istiyosun, önce hatayı kabulleneceksin. Diceksin ki evet Galatasaray taraftarı olarak büyük eşeklik ettik. Özür dileriz Arda, bir daha çizgimizi bozmayacaz. Bu arada kişisel algılama, bireysel bir yaklaşımım yok. Ben de en başından beri Arda'ya haksızlık yapıldığını insanların haddini bilmesi gerektiğini her zaman bu forumda çok sert tartışmalarda savundum. Yine de o eşeklik eden o Galatasaray taraftarı içerisine kendimi de dahil ediyorum.

O nedenle 1-2 kendini bilmezin yaptığı hareketleri de bütün camiaya mal ediyorum. Eğer o 1-2 kendini bilmezin sesini kesemeyip koca bir sezon Arda'nın özel hayatını yalanlarla, asparagaslarla, terbiyesizlikle ağızlara sakız ettiysek, edilmesine izin verdiysek kusura bakma ama o 1-2 kendini bilmezden daha suçluyuz.

Yönetim sahip çıkacaktı çıkamadı.Ama bu bundan sonra sahip çıkılmayacağı anlamına gelmiyo değil mi?O Ardaya küfür eden,sinemalı marş yazan gerizekalıların da hatalarını anladıklarını düşünüyorum.O taraftar profilinin nasıl oluştuğunu da anlamış değilim açıkcası.

Arda böyle bir fotoda nasıl yer alır? Nasıl kız arkadaşı olur?

adamin kiz arkadasi olmasinmi arkadas ?

haberi yapanlar herhalde catliyor....

Keşke gitmese ama kaldığı her dakika kendisine yazık edecek artık.

Hala vakit varken, kaç kurtar kendini. Çünkü kanattan ceza sahasına yaptığın ortaların tamamı bombeli, sert-kavisli değil. Bunu konuşamadık seninle, çünkü paran vardı ve kız arkadaşına jest yapmıştın, bunu konuşmalıydık! Fiziğini hiç geliştirmedin, paspal-tembel bilinen bir Kazım fiziğin olamadı mesela ama biz bunu da konuşamadık. Çünkü kafede arkadaşlarınla merhabalaşırken, onlarla kafa tokuşturmuşdun ve yine bu daha önemliydi. Sen git en iyisi, git orada en iyi bildiğin işi yap. Çünkü onu yaptıkdan sonra başka şeyleri önemsemez gittiğin yerde, hiç kimse.

Arda veda etti!

Arda Turan'ın Galatasaray'dan ayrılıp ayrılmayacağı konusu gündemi meşgul ederken, genç yıldız Konyaspor maçının ardından takım arkadaşlarına veda etti.

Konyaspor maçından sonra teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla vedalaşan Arda Turan "Hakkınızı helal edin gelecek sezon burada yokum" dedi.

Bu arada Fatih Terim'le ilk konuşmalarında takımda kalmak için gönülsüz davranan Arda'nın tecrübeli teknik adamla çarşamba günü bir kez daha bir araya geleceği öğrenildi.

Fatih Terim'in Arda'yı takımda kalması için ikna etmesi bekleniyor.

Ligtv.com.tr - Haber - Arda veda etti!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt