- 8 Mayıs 2009
- 18.920
- 6.392
- 2.493
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Ağlayabilir de kaptanlıkla ne alaka bizde onu çözemedik
Ağlayabilir de kaptanlıkla ne alaka bizde onu çözemedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaraylı olduğunu göster!
Ağlayabilir de kaptanlıkla ne alaka bizde onu çözemedik![]()
Kazım, Arda'ya niye bana pas atmadın gibi birşeyler demiş.
en güzel yorumu yapmışsın baki.olayın özü bu aslında
ardanın zorla tutulmasını istemiyorum .kalacaksa bize galatasaraylı oldugunu göstercek çünkü şu an bizim bu durumdan zirveye ulaşmamızda galatasaray aşkıyla donanmış kişiler başrol oynayacak.
arda daha hiç bir başarıda başrol oynamadı.
kal ,şampiyonlukta başrol oyna,bize galatasaraylı olduğunu kanıtla
sonra bu taraftar seni uğurlasın
unutma arda biz seni üzdük,ama sen bu camiaya çok şey borçlusun.
Golden sonra kime sinirlendi arkadas?
Niye bu camiaya çok şey borçlu?Evet Ardayı Arda yapan galatasaraydır! Ama bu çocuk Türk olmasa çok daha iyi yerlerde olurdu.. + olarak; Avrupada yokuz, Şampiyon olsak(yada 2. 3. 4.
) seneyede "avrupadayız kal Arda pls" diyeceğiz? Aysal geldi diye borcumuzu kimse sıfırlamadı da.. Bence kendine yazık eder.
Ama Bizde haklıyız! Bu çocuk dünya klasında top oynuyor ve biz avrupadan alıyor olsak gelmezler, gelseler 25milyon € eder..
Biraz daha ortalık sakinleşsin bence Arda Temmuz'un ortasında fln gider. Kalacağını sanmıyorum.
Biraz daha ortalık sakinleşsin bence Arda Temmuz'un ortasında fln gider. Kalacağını sanmıyorum.
camiaya çok sey borclu onu bu hallere getiren bu camiadır.artı kolundaki pazuband oyle sıradan bişey değil
arda bize kendini tanıtırken senin gibi konusmadı.ben dogustan galatasaraylıyım,şöyle galatasaraylıyım diye anlattı.
şimdi galatasaraylı olduğunu ispatlama zamanı.şimdi bütün galatasaraylıların elini taşın altına koyma zamanı.
Arda kaptan olmaya devam etmeli mi ?..
Kolunda tuttuğu takımın (rezilleri oynayan) kaptanlık pazubantı varken, ayrılmak istiyorsa 3e 5 e bakmadan yollanmalı.