Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Ağlayabilir de kaptanlıkla ne alaka bizde onu çözemedik:o

Galatasaraylı olduğunu göster!

en güzel yorumu yapmışsın baki.olayın özü bu aslında

ardanın zorla tutulmasını istemiyorum .kalacaksa bize galatasaraylı oldugunu göstercek çünkü şu an bizim bu durumdan zirveye ulaşmamızda galatasaray aşkıyla donanmış kişiler başrol oynayacak.

arda daha hiç bir başarıda başrol oynamadı.

kal ,şampiyonlukta başrol oyna,bize galatasaraylı olduğunu kanıtla

sonra bu taraftar seni uğurlasın

unutma arda biz seni üzdük,ama sen bu camiaya çok şey borçlusun.

Ben büyük bir ihtimalle bu sezondan itibaren takımda olmayacağını düşünüyorum.

Ağlayabilir de kaptanlıkla ne alaka bizde onu çözemedik:o

Söylenen laf Ardanın yaşı için değildi.. bir aşağılama sezdim yada öbür türlü Arda neyi küçülttü ben anlayamadım? Galatasaray kaptanı Bülent gibi olur ise, Arda için eksik olan ne? Bülent omzu çıkık oynuyor Ardanın canı tatlı oynamıyor! Bu şey gibi; Vücutcu babanın oğlu kaslı doğar. :) Bülent benim abim değil Arda da kardeşim değil. Bence ikiside kaptan olacak kadar Galatasaraylıydı.. Adnan Polat, Steven Gerrard için liverpoolun yaptığını Ardaya yapmak istedi ama tutmadı hatta ters etki yarattı. Ben bişeyi atladıysam affola, uyarırsanız sevinirim.

kal bu sene. kal bu sene. alıncak cok kupa var bu sene. GS lı OLDUGUNU hatırla tottinin ROMAYA yaptıgı gibi. SEnde GS A sahip cık hadi aslanım benim.

en güzel yorumu yapmışsın baki.olayın özü bu aslında

ardanın zorla tutulmasını istemiyorum .kalacaksa bize galatasaraylı oldugunu göstercek çünkü şu an bizim bu durumdan zirveye ulaşmamızda galatasaray aşkıyla donanmış kişiler başrol oynayacak.

arda daha hiç bir başarıda başrol oynamadı.

kal ,şampiyonlukta başrol oyna,bize galatasaraylı olduğunu kanıtla

sonra bu taraftar seni uğurlasın

unutma arda biz seni üzdük,ama sen bu camiaya çok şey borçlusun.

Niye bu camiaya çok şey borçlu? :) Evet Ardayı Arda yapan galatasaraydır! Ama bu çocuk Türk olmasa çok daha iyi yerlerde olurdu.. + olarak; Avrupada yokuz, Şampiyon olsak(yada 2. 3. 4. :)) seneyede "avrupadayız kal Arda pls" diyeceğiz? Aysal geldi diye borcumuzu kimse sıfırlamadı da.. Bence kendine yazık eder.

Ama Bizde haklıyız! Bu çocuk dünya klasında top oynuyor ve biz avrupadan alıyor olsak gelmezler, gelseler 25milyon € eder..

Biraz daha ortalık sakinleşsin bence Arda Temmuz'un ortasında fln gider. Kalacağını sanmıyorum.

Niye bu camiaya çok şey borçlu? :) Evet Ardayı Arda yapan galatasaraydır! Ama bu çocuk Türk olmasa çok daha iyi yerlerde olurdu.. + olarak; Avrupada yokuz, Şampiyon olsak(yada 2. 3. 4. :)) seneyede "avrupadayız kal Arda pls" diyeceğiz? Aysal geldi diye borcumuzu kimse sıfırlamadı da.. Bence kendine yazık eder.

Ama Bizde haklıyız! Bu çocuk dünya klasında top oynuyor ve biz avrupadan alıyor olsak gelmezler, gelseler 25milyon € eder..

camiaya çok sey borclu onu bu hallere getiren bu camiadır.artı kolundaki pazuband oyle sıradan bişey değil

arda bize kendini tanıtırken senin gibi konusmadı.ben dogustan galatasaraylıyım,şöyle galatasaraylıyım diye anlattı.

şimdi galatasaraylı olduğunu ispatlama zamanı.şimdi bütün galatasaraylıların elini taşın altına koyma zamanı.

Arda kaptan olmaya devam etmeli mi ?..

camiaya çok sey borclu onu bu hallere getiren bu camiadır.artı kolundaki pazuband oyle sıradan bişey değil

arda bize kendini tanıtırken senin gibi konusmadı.ben dogustan galatasaraylıyım,şöyle galatasaraylıyım diye anlattı.

şimdi galatasaraylı olduğunu ispatlama zamanı.şimdi bütün galatasaraylıların elini taşın altına koyma zamanı.

Yalan mı? Doğuştan Galatasaraylı olduğunu inkar eden yok ki.. O da hala bunun farkında. Ama Türk futbolunun yetiştirdiği en iyi oyuncu kendine zarar veriyor ve geri gidiyor!! Bencil olmak yerine birazda onun iyiliği için baksak? ManU'da top oynarken Tugay gibi bizi temsil etse kötümü? Zaten bu gidişle çocuğu sizler kovacaksınız Gsli değilsin diyerek.

Kankası Sabri Ugan 'ın söylediğnie göre yıllığına iyileştirme yapılmak istenmiş kabul etmemiş AVRUPA ya gitmek istiyomuş. Hiç ellemeyin bırakın gitsin la.

Kolunda tuttuğu takımın (rezilleri oynayan) kaptanlık pazubantı varken, ayrılmak istiyorsa 3e 5 e bakmadan yollanmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt