Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

bu saatten sonra gitmesi kalmasından daha hayırlı kaptanlık hiç düşünülmeden ŞELÇUK İNAN a verilmelidir

Arda diyor ki, "Tamam, bu sene kalıyorum. Ama kaç para verirseniz verin, sözleşmemi uzatmıyorum. Sene sonu bedava giderim. Böyle olsun istemiyorsanız beni şimdi satın."

Olay buymuş.

Sanmıyorum. Arda'nın Sözleşmesi 2013 Sonunda Bitiyor. Sene Sonu Bedavaya Gidemez.

yolu açık olsun. ltf git. sıktın artık. gönülsüz oynayacaksa ki çok gönülsüz hemen en iyi teklife satılmalı. GALATASARAY kaptanı ben gitmek istiyorum diyorsa zaten o ne kaptanlığı nede bu takımı haketmiyor demektir benim için. zerre kadar üzülmem bilakis mutlu olurum. arda nın kaptan plduktan sonra GALATASARAY a hiç bir faydasıı oşlmamıştır. yolun açık olsun. istersen feneri git ama ltf git.

maalesef arda kalsada gitsede kaptan olacak bayrak futbolcu degildir.

bu kaliba sokulmaya calisti ama degil.

sorumlulugu baskalari alirsa arda cok verimli oluyor ama arda önderliginde ben takimin cok büyük isler basaracagini sanmiyorum.

baska agir abiler lazim.

Anlamadığım birşey var. Geçen sene gidecek lafları çıktığında "Kaptan dediğin böyle durumda bırakır mı? Böyle Kaptan olmaz olsun" vs. Şimdi gidecek deniliyor "Böyle takım kurulmuş şimdi gidilir mi, böyle Kaptan olur mu?" Yahu bu adam nasıl gidecek? Bütün şatlar mükemmel olsun Galatasaray yerine adamı ayarlasın, aynı andan istediği takım istediği ayarda teklif yapsın Ardada gitmek istesin... Ne güzel olurdu ama gerçek dünyada işler öyle yürümüyor. Şimdi niye gidiyor baştan söyleseydi demek de saçma adam iki senedir söylüyor. Kalmak da istedi belki ama yapamadı pişman oldu vs. İnsan bu. Fatih Terim'in sitem etmesini falan anlarımda adamı bezdiren taraftarın hiçbir söz söylemeye hakkı yoktur.

Belki bunun için erken ama hakkında sürekli transfer haberleri geliyor,Şeref Aydın'ın girdiği son entry'de bunu işaret ediyor.

Güle güle kaptan,yolun açık olsun...

Ne kaptanı ne güle gülesi ya ne kaptanlar geldi geçti bu klupten, hiçbiri de yarı yolda satmadı takımını. Hala kalkıp martaval okuyosunuz güle güleymiş bilmem neymiş.

Anlamadığım birşey var. Geçen sene gidecek lafları çıktığında "Kaptan dediğin böyle durumda bırakır mı? Böyle Kaptan olmaz olsun" vs. Şimdi gidecek deniliyor "Böyle takım kurulmuş şimdi gidilir mi, böyle Kaptan olur mu?" Yahu bu adam nasıl gidecek? Bütün şatlar mükemmel olsun Galatasaray yerine adamı ayarlasın, aynı andan istediği takım istediği ayarda teklif yapsın Ardada gitmek istesin... Ne güzel olurdu ama gerçek dünyada işler öyle yürümüyor. Şimdi niye gidiyor baştan söyleseydi demek de saçma adam iki senedir söylüyor. Kalmak da istedi belki ama yapamadı pişman oldu vs. İnsan bu. Fatih Terim'in sitem etmesini falan anlarımda adamı bezdiren taraftarın hiçbir söz söylemeye hakkı yoktur.

"Bezdiren taraftar" Ne yapmışlarda bezmiş ağam paşam?

Elin iti köpeği "fazla sexten sakatlandı" derken kız arkadaşıyla ilgili beste yapan, delik bacakla oynayan sakat sakat oynayan adama "ruhsuz" diyen taraftar. Bu kadarı yeter bence. MEdyadaki her habere inanıp sürekli sallayan, sahadaki performansından, ceketine, dişine, kız arkadaşına kadar eleştirenleri saymıyorum onlara gerek yok.

takim kötü gittiginde türkiyede her zaman olan "en göze batan adami hedef alma"

severim ardayi ama sonucta yilda 2-3 milyon € aliyor... yani bunudami kaldiramayacak beyefendiler artik...

bir yerde bu kadar verilmesinin sebebi bu isin magazin ve taraftar bölümünü kaldirmasi ve yönetebilmesi icindir bence ayni zamanda....

Elin iti köpeği "fazla sexten sakatlandı" derken kız arkadaşıyla ilgili beste yapan, delik bacakla oynayan sakat sakat oynayan adama "ruhsuz" diyen taraftar. Bu kadarı yeter bence. MEdyadaki her habere inanıp sürekli sallayan, sahadaki performansından, ceketine, dişine, kız arkadaşına kadar eleştirenleri saymıyorum onlara gerek yok.

Valla Ahmet kusura bakma da taraftar Arda'yı eleştirdiği kadar sahipte çıktı. zaman zaman eşşeğin bir tarafına su kaçırdığımız oldu ama senin abarttığın kadar abartmaya gerek yok. Fazla sexten sakatlandı muhabbetinde en az Arda kadar taraftar da söylendi. O zaman ki yönetimi susuyor diye eleştirdi, Arda'ya sahip çıktı. Forma muhabbetinde gelip ''her sene bi .. rengi'' falan yaptı, taraftar yine ''cimbom parçalı giyer. Arda haklı beyler'' diye pankartlar açtı, forumlarda dil döktü.

Bir beste yapıldı diye Arda 2 sezondur gitmek istiyorsa gitsin zaten. Kaldı ki o zaman ki eleştiri doğru, eleştirme sebebi yanlıştı. Taraftar Arda'ya sahip de çıktı. Kal kal kal kal diye kaç aydır baskı yaptı taraftar. Karşılık olarak sezonun başlamasına böyle bir zaman kala, transferler bitmek üzereyken gitcem yaee yaptı. Yolu açık olsun. Ben Ardaya kırıldım. Yine de başarılı olur umarım büyük kaptan. Her zaman arkasındayım.

Valla Ahmet kusura bakma da taraftar Arda'yı eleştirdiği kadar sahipte çıktı. zaman zaman eşşeğin bir tarafına su kaçırdığımız oldu ama senin abarttığın kadar abartmaya gerek yok. Fazla sexten sakatlandı muhabbetinde en az Arda kadar taraftar da söylendi. O zaman ki yönetimi susuyor diye eleştirdi, Arda'ya sahip çıktı. Forma muhabbetinde gelip ''her sene bi .. rengi'' falan yaptı, taraftar yine ''cimbom parçalı giyer. Arda haklı beyler'' diye pankartlar açtı, forumlarda dil döktü.

Bir beste yapıldı diye Arda 2 sezondur gitmek istiyorsa gitsin zaten. Kaldı ki o zaman ki eleştiri doğru, eleştirme sebebi yanlıştı. Taraftar Arda'ya sahip de çıktı. Kal kal kal kal diye kaç aydır baskı yaptı taraftar. Karşılık olarak sezonun başlamasına böyle bir zaman kala, transferler bitmek üzereyken gitcem yaee yaptı. Yolu açık olsun. Ben Ardaya kırıldım. Yine de başarılı olur umarım büyük kaptan. Her zaman arkasındayım.

Bence Arda konusunda konuşması gereken en son kişidir; taraftarlar. Arda'ya zamanında yapılanları meşrulaştırmanın anlamı yok, olanlar olduktan sonra Arda'nın ayağına kapansan ne olacak ki? En zor zamanlarında adama kol kanat germe, medyanın gazına gel, sevgilisine kendisine küfür et; sonra da özür dilerim de.

Dua edelim ki Arda bunları fazla büyütmedi ama unuttuğunu da düşünmüyorum.

Başka bir konuda Ayhanı ıslıklanışı ile Arda arasında çelişkiye düşülmesiyle ilgili yazdım şimdi senin soru işaretlerinle aynı konu.

Kendinle çelişiyorsun. Bu Ardanın eksi (ve en büyük dez avantajıda bu) yanı, takılıp kalışı. Tribünde binlerce insan var 3-5 çabulcunun ettiği küfüre olan tribi diğer insanlara yansıtamazsın oraya geldiysen sindireceksin, bülbül gibi konuşmayacaksın o mikrofon senin bu mikrofon benim. Alerjisi var çocuğun mikrofona, her ünlüyü her iş adamını her siyasetçiyi tanıyor. Niye tanıyorsun arkadaşım? Nekadar marjinal. Bu televizyon dünyası öyleki nekadar (hangi sebeple olursa olsun ) göz önünde olursan okadar yıpratırlar, nekadar cevap verirsen okadar küfrederler. Arda susmayı hiç denemedi, yeri geldi kapak niyetine cevap verdi yeri geldi dava açtı yeri geldi ağladı kimse beni savunmuyor diye.

Galatasarayın kaptanıysan artık eskisi gibi olamazsın, " gencim paramda var şöhretimde tabiki kız arkadaşımla gezicem" gezemesin ( tabiki gezecek, demet akbağ, mehmet ağar, acun ılıcalı v.s dolan mekanlarda değil) Bülent Korkmaz Saat 9 da uyuyan düzenli aile hayatı olan insandı. Eğer Galatasarayın kaptanıysan Hayatından ödün vermek zorundasın.

Kafa orada takılmış kalmış, bir futbolcunun hiçbirşeyi unutmayan hırsıyla öc almaya çalışan (özellikle taraftardan ) kesinlikle olamaz. Geçtiğimiz sene tüm sezon iç saha maçlarında stad daydım, kaçan pozisyonlarda, yaptığı asistlerde gollerde yüzünde " artık ben daha ne yapayım size" der gibi bakıyor, bunu yapamazsın taraftarın başına kakamazsın yaptıklarını. O 3-5 çapulcuyu genellemeyeceksin genellersen antipatikliğinle kendine destek verenleride kaybedersin.

Malzeme vermeyeceksin, veriyorsanda güçlü olacaksın.

Arda benim düşmanım değil takımımın kaptanı, Peygamber ilan etmeyin çocugu. Arda hiç "toplumsal mesaj" vermemeyi düşünmedi, Bir tane ünlü gösterinki Arda için " geçen şurdaydık Ardayla konuşurken.." demesin, ben görmedim adam futbolcu değil star celebrty sanki. Hıncal için abim gibi, siyasetçiler için babam gibi, sanatçılar için halam gibi..

Galatasarayın kaptanıysan Bülent Korkmaz gibi yaşıyacaksın. Pek ala kimsenin görmiyeceği eğlenceler yapabilirsin, yada Galatasaray için faydalı olacaksa bunlardan kısacaksın yapmayacaksın. Haklıda olsan susacaksın haksızlığa uğrayacaksın, uğrayacaksınki taraftarın önüne atacaksın o sana haber yapanları. Arda herkeze cevabını kendi verdi..

Sen tüm bunları yapıp üstelik maç esnasında " top benim değilmi" yada " ben olmazsam bu takım birşey yapamaz" ," ben daha ne yapıyım artık" gibi yüz ifadesi yaparsan taraftarı arkana alamazsın.

Bence Arda konusunda konuşması gereken en son kişidir; taraftarlar. Arda'ya zamanında yapılanları meşrulaştırmanın anlamı yok, olanlar olduktan sonra Arda'nın ayağına kapansan ne olacak ki? En zor zamanlarında adama kol kanat germe, medyanın gazına gel, sevgilisine kendisine küfür et; sonra da özür dilerim de.

Dua edelim ki Arda bunları fazla büyütmedi ama unuttuğunu da düşünmüyorum.

Bak şimdi mükemmel yazmışşsın. Herkese neden böyle düşündüğümü açıklayaca bir alıntı Jo'yla beraber ıslıklandığı Diyarbakır maçından: alıtıyı uğraşıp bulamayacağım hatırladığım kadarını yazayım

Maçtan önce o meşhur beste söylendiÖyyyle 3-5 çapulcu falan da değil normalde rakiplere çıkmayan bir sesle. Sonra yuhalandı. Devre arasında içeri giderken bulunduğum grup Arda'yı çağırdı adam doğal olarak gelmedi bu sefer üeefkmeye başladılar. Oyuncak mı bu ... ... önce küfret sonra yanına çağır gelmeyince yine küfret .... .... ... ....

Taraftar bunu bekliyor, biz sinirliydik, kaybetmiştik ondan yaptık sonra Arda hiçbirşey olmamış gibi davranmalıydı. Şahsen ben davranmazdım, davranamazdım.Yapmacık olurdu, Arda'da artık bu oyunu oynamak istemiyor sanırım.

Sadece sex mevzuu değil ki. Geçen sene adam sakatlandı denmeyen kalmadı. Aynı sakatlığı Kaka yaşadı ne olduğu ortada. Ama bizimki istemediğinden oynamadı, kendine dikkat etmedi sakatlandı milli takım için sakatlandı....

Ya kaptanımız gidiyor biz bişey yapamıyoruz nasıl bir taraftardır Allah aşkına ben arda'yı fazla sevmememe rağmen inanılmaz derecede üzüldüm en azından 1 yıl daha takımda kalmalıydı bi organizasyon yapalım bişey yapalım kulübü mail bombardımanına tutalım gitmesin kaptan ona ihtiyacımız var yerini yabancı bir futbolcu dolduramaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt