Kendinle çelişiyorsun. Bu Ardanın eksi (ve en büyük dez avantajıda bu) yanı, takılıp kalışı. Tribünde binlerce insan var 3-5 çabulcunun ettiği küfüre olan tribi diğer insanlara yansıtamazsın oraya geldiysen sindireceksin, bülbül gibi konuşmayacaksın o mikrofon senin bu mikrofon benim. Alerjisi var çocuğun mikrofona, her ünlüyü her iş adamını her siyasetçiyi tanıyor. Niye tanıyorsun arkadaşım? Nekadar marjinal. Bu televizyon dünyası öyleki nekadar (hangi sebeple olursa olsun ) göz önünde olursan okadar yıpratırlar, nekadar cevap verirsen okadar küfrederler. Arda susmayı hiç denemedi, yeri geldi kapak niyetine cevap verdi yeri geldi dava açtı yeri geldi ağladı kimse beni savunmuyor diye.
Galatasarayın kaptanıysan artık eskisi gibi olamazsın, " gencim paramda var şöhretimde tabiki kız arkadaşımla gezicem" gezemesin ( tabiki gezecek, demet akbağ, mehmet ağar, acun ılıcalı v.s dolan mekanlarda değil) Bülent Korkmaz Saat 9 da uyuyan düzenli aile hayatı olan insandı. Eğer Galatasarayın kaptanıysan Hayatından ödün vermek zorundasın.
Kafa orada takılmış kalmış, bir futbolcunun hiçbirşeyi unutmayan hırsıyla öc almaya çalışan (özellikle taraftardan ) kesinlikle olamaz. Geçtiğimiz sene tüm sezon iç saha maçlarında stad daydım, kaçan pozisyonlarda, yaptığı asistlerde gollerde yüzünde " artık ben daha ne yapayım size" der gibi bakıyor, bunu yapamazsın taraftarın başına kakamazsın yaptıklarını. O 3-5 çapulcuyu genellemeyeceksin genellersen antipatikliğinle kendine destek verenleride kaybedersin.