Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Böyle gitmemeliydi, yolu açık olsun. İnşallah hem Galatasaray hem de kendisi için en hayırlısı olmuştur.

Galatasaray'ın çocuğusun ve öyle kalacaksın. Sana başarılar Arda, yolun açık olsun. Kariyerini bu forma ile sonlandırırsın inşallah.

Güle güle Arda Turan ve basarilar dilerim. Ama zamanlaman cok yanlis kardesim. Yolun acik olsun.

Çok ayıp etti çok.Haziran,Temmuz ayında gitse kimse bir kelime etmezdi.Ama sen transfer sezonu biterken hala aklında gitmek varsa, hele Fatih hoca buradayken aklında hala gitmek varsa zaten bize yarar sağlayamazdın bu kafayla.Hazırlık maçlarında da az çok belli oluyordu.

Sanırım Fatih hoca daha fazla dayanamadı, biletini kesti.Neyse sağlık olsun yine desteğimizi sürdüreceğiz.

Bende basarilar dilerim. insallah athletico yukariya son durak olmaz...

[video=youtube;OyXpwVlrkYs]https://www.youtube.com/watch?v=OyXpwVlrkYs&feature=related[/video]

Tüyler diken diken.

Şimdi yorumuma gelirsek şahsen her gün Arda haberleri görmekten bıkmış olduğum için gitmesini isabetli buldum. Durun lan onun suçu olduğunu söylemiyorum alıntılayıp zıplamayın hemen. Onun da suçu var ama kabul edilmeli. Tamam taraftar protesto etti haksız yere kabul ediyorum da bu taraftar zibilyon kere bağırdı Arda için tribünde. Kaç yüz kere onun lehine pankart açıldı. Yani olabilir, taraftar sonuçta takım çok kötü gidince kuduz köpek gibi saldıracak yer arar, normal yani. Biri suçlanacak yada birileri. Bu kadar uzatmasının gereksiz kapris yapmasının hiç ama hiç gereği yoktu. Kaptanlığı kaldıramaması da var, detaylara inersem uzar konu. Kızsanız da öyle yani. Arkasından ağlayacağım bi adam değil. Sonuç olarak transferi iyi oldu bana göre, hem kendi de gitmek istiyodu. Yolu açık olsun. Başarılı olması ümidiyle...

Hep git kendini kurtar falan dedim de gitme lan:(

Evet 30 yaşında alırız ancak böyle futbolcu biz.Bu arada Real Madrid macında oynamayacakmı Arda?

Takımın havasının tam oturduğu bir anda kendine yakışanı yapmadı malesef... Yazıklar olsun diyorum. İsteyen önceki mesajlarıma da baksın sezon sonunda hatta taraftarla arası açıldığında gitmesini en çok isteyenlerden birisiyim. Kendi istediği doğrultuda kariyerini geliştirmesinin en doğrusu olacağını düşünüyordum..

Ama tarih olmuş 10 Ağustos iki kamp bitmiş üçüncüsüne gidilecek şike skandalı olmasa lig başlamıştı, takım tam toparlanmış taraftarıyla hocasıyla bir kenetlenme yaşamışken Arda'nın şu yaptığı kendisine hiç yakışmadı. Bir de Galatasaray'ın evladıyım diyordu demekki bizim evladımız olmasa maçın ortasında falan bırakıp gidecek takımı.

Para kazandıracakmış. Ne kazandıracak sanki 30 milyon euro mu? Arda kadar katkı yapabilecek 87 doğumlu bir adamı bugün avrupadan şu gün kaç paraya alabilirsiniz? O yüzden geçiniz kazandırdığı parayı falan...

Kendisine başarılar dilerim. Bundan sonra da sahadaki adamları Arda'yı sevdiğim kadar severken 2 kere düşüneceğim. Eğer Arda giderse sağolsun bana bu dersi de vermiş oldu giderayak...

Türk futbol camiası rezil durumda... Arda gibi yetenekli adam tabiki Barcelona da, Manchester United vs. de sadece futbol oynamakla uğraşacağı bir ortamın hayalini kurar...Yanlız bu basının aylardır kafamızı şişiren haberleri için Arda çıksın bir özür dilesin futbolseverlerden... Bıktık artık gidecek mi kalacak mı okumaktan...

Ardanın yerine koyun kendinizi ondan sonra yorum yapın. :)

Ardanın yerine koyun kendinizi ondan sonra yorum yapın. :)

Koyalım... Dünyanın sayılı hocalarından biri gelmiş takıma, kalede dünyanın en iyi kalecilerinden biri, ve bir çok iyi oyuncu... Yepyeni bir stad... tekrar başarı isteyen taraftar... ve sen bu takımın kaptanısın...fena sayılmaz bence...

Leşşin leş... Beyni olan bir adam önerseydin bari.

1-) Lan olm beyni olmayan adam EPL'de son senesinde 34 maç 12 gol- 5 asistlik bi ortalama tutturur mu?

2-) Arda yerine Arda tarzı bi adam almak zorunda mıyız?

3-) Evet Kalou'nun oyun zekası çok iyi değil ama Arda yerine Arda tarzı bi adam almak zorunda değiliz. Kalou hızıyla Arda'ya toz yutturur. Arda topu kaldıramazken(evet öyle) onun şutları mükemmeldir, uzak direğe küt diye geçirir.

4-) Kafa topları da çok iyidir. Ayrıca sağ kanat- forvette de oynar sol kanat dışında. Oynar derken lafın geliş değil harbiden oynar. Chelsea'ye forvet olarak transfer edildi.

Daha da alıntılama lan benden yeter:D Kalou'nun kapasitesi Arda'yı fersah fersah aşar bana göre. Bunlar İngiltere'de yapıyo bu adam.

Bence Arda'nın yerini doldurabilecek tek adam Arshavin.Stilleride benziyor, hatta bana kalırsa Arshavin Arda'nın upgrade edilmiş hali.

gitme kararı alarak ne kadar zeki bir futbolcu olduğunu bir kez daha göstermiştir. helal olsun aslanıma...

hasan şaş'ın düştüğü hataya düşmedi arda... hasan şaş kariyerinin zirvesindeydi avrupa'nın en iyisi konumundaki liverpool'dan teklif aldığında. ama galatasaraylılığı ağır basmıştı, duygusaldı, ısrarlara, ısrarlarımıza dayanamadı ve kaldı.

galatasaray'ın çöküş döneminden o da nasibini aldı, bir daha eski hasan olamadı, ismi eskisi gibi duyulamadı.

ve son olarak uefa kupası maçında göbeğinden dolayı ıslıklanarak bıraktı futbolu.

arda'ya adnan polat söz vermişti "sen kal, tt arena'yı açarken takımın başında ol, bu sene sonunda seni ben göndereceğim hem de avrupanın devlerinden birisine, o devlerden birisi olmadıktan sonra göndermem seni, kariyer planlamanı ben yapacağım."

olmadı, adnan polat ne stadın açılışını yapabildi adam gibi, ne de galatasaray bir halta benzedi geçen sene.

ve arda'nın popüleritesi git gide düşmeye başladı. üstüne binen yük de arttı git gide...

sonuç...

bir şansı varsa gitmeli arda, değerlendirmeli;

ister aklını başına getirmek için, ister para için, ister şöhret için, ister taraftar baskısı ve protestosu yüzünden, ister medya yüzünden...

farketmez...

arda'nın gitme vakti geldi de geçiyor bile...

en büyük futbolcular, henüz 20 yaşında avrupa'nın dev liglerinin yolunu tutuyor. modric arda'nın akranıydı ve 4 senedir tottenham'da...

arda ise şike'den dolayı futbolu unutan türkiyede...

gerek yok...

yolun açık olsun küçük kaptan,

seni çok seviyoruz...

Gitmenin zamanı mıydı diyenler için

Yazıyı yazan arkadaşa:tiphat:

Arda'dan gelecek olası paranın iyi bir transfere gideceğine kim inanıyor? :) Hayal kurmayın FM oynamıyoruz, klasik Galatasaray yönetimi var başımızda. O para taksit taksit Servet+Balta+Ayhan+Sarp'ın maaşına gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt