Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | Güle Güle KAPTAN

Onu güzelce uğurlamak bize yakışan.Ayrılıklarda sevdaya dahil

şbliler şimdiden başlamış 2 sne sonra bizde diye... önce ikinci ligden çıkın

Bildiğin içim acıdı ve üzüldüm. Güle güle kaptan, elbet yollarımız tekrar kesişecek..

UEFA kupasini alirken Arda Turan'mi vardi

Arkadas bazilari fena bozulmus Arda gitti diye..

Gittiyse gitti, iyi oldu..

Gidecek mi gitmeyecek mi diye tartismalardan kurtulmus olduk..

Arda'yi cok severim, her ne kadar Atletico Madrid tırt bi takim olsa da artik avrupa'ya gitmesi lazimdi.. Kac sezondur sampiyonlar liginde yokuz, bu adamin artik kendini yenilemesi, yeni heyecanlar yasamasi gerekiyor.. Farkli bir kultur farkli bir ligde oynamasi lazim.. Evet Atletico bizden kotu bir takim ama La Liga Super ligten kotu diyecek karpuz herhalde aramizda yoktur:asd:

Yolun acik olsun Arda.. Hic degilse para kazandirip gittin.. Emre beloz ve okan gibilerini de gorduk..

Az para falan da almadik.. Bu adamin 5 yil daha sozlesmesi olsaydi 25 milyon euro istemeyi bizim yonetim de bilirdi merak etmeyin.. Seneye serbest kalacak oyuncuya 25 milyonu kimse vermez.. aklini celip seneye belese almak varken:)

12 + 1 + bi sonraki satisindan da yuzde alacaksak cok iyi paraya satmisiz..

Evet basliga gelelim, biz UEFA kupasini alirken Arda yoktu.. Sampiyonlar ligini alirken de olmayiversin..

Culio, Keita, Kewell, Nonda gittiğinde üzüldüğümü sanmışım.

Asıl üzülmeyi seninle anladım; Arda TURAN.

Ardayı Emre zannetmesinler boşuna.5 yıl sonra şampiyonluk kupası Ardanın elinde havalanacak.Fener o zaman ne olur bilmiyorum.Belki Bank Asyada olurlar

içim acıdı resmen ya :(

fenerin küme düşmeyişi kesinleşmiş kadar üzüldüm düşünün artık :(

Hiç üzülmedim kaptanlığını da hiçbir zaman sindiremedim. Dönüşte fenere gitmesinden korkanları da anlamıyorum. Bu kulüp Arda 'dan daha iyilerini çıkarır.

Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu

(5 Kişi İçerde)

Şanlı Galatasaray Tarihinden Günümüze Yansımalar

Bu başlığın altında olduğunu görünce insan bir tuhaf oluyor..

5 senedir niye bir tane bile cikaramadik ya?

Biraz Gerets gibi cesaret olması lazım. Geçen sene bile 1-2 tane 11 'i zorlayacak adam bile çıkaramadıysak zaten olmaz. Fatih Terimle birlikte umarım altyapıdaki gençler Antep 'e, Kayseri 'ye dağılıp sonra peşinden koşmayız.

Önceden çok yıprandım, taraftar, medya vs. gitmek istiyorum diyordu şimdi deneyim yaşamak istiyoruma dönmüş. En azından samimi olabilmiş nihayet.

[video=youtube;0hvzffpTjT0]https://www.youtube.com/watch?v=0hvzffpTjT0&feature=related[/video]

Milli Takıma hayırlı olsun. Performansı artar, bu da milli takıma yarar. 30'unda felan da bize gelir tecrübesinden yararlanırız.

n_atletico_de_madrid_los_jugadores-3442889.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt