Cevap: #10 Arda Turan | Güle Güle KAPTAN
bugüne kadar hep seni savundum , her ortamda , sana hep haksızlık yapıldığını düşündüm ;
taa ki o rezil basın toplantını izleyene kadar!
veda toplantında bile sürekli "emre abi"nden bahsetmen mi,
selçuk inan'ın gittiğin için duyduğu siteminden gülerek bahsetmen mi,
hayatta en çok sevdiklerin listesinde 3. sırayı alan , menajerin olacak o karaktersizi veda toplantında yanına oturtman mı,
geri dönersem "İLK TERCİHİM" GS demen mi , ( bırak açık kapını arda , diğer tercihlerini kullandıracak güzeel bir ortam oluşturur zamanı gelince müstakbel menajerin "emre abin" )
'babam gibi' dediğin ft yi yarı yolda bıraktığın için utanman gerekirken , gider ayak ona laf sokmaya çalışman mı,
sahte gülümsemelerin,samimiyetsiz mütevaziliğin ve alçakgönüllülüğün ile prim yapmaya çalışman mı?
giderken "ben şu kadar para kazandırdım" vurgusunu yapman mı,
hangi biri giderken kazandırdığın 30 trilyona değerdi be arda?
bu arada konuyla ilgili olarak zamanında ft nin hıncal ile yasadığı bir anektodu yazayım;
sene 2004.
fatih terim, villarreal maçından sonra rahmetli özhan canaydın'a 4 alternatif sunar:
1- bu gece bırakırım.
2- kongre günü bırakırım.
3- sezon sonunda bırakırım.
4- kalırız, savaşa devam ederiz
fatih terim'in hıncal uluç'a söyledikleri:
"ben g.saray'ı böyle bir durumda bırakıp kaçacak adam değilim. görevlerimi ve sorumluluklarımı biliyorum. bu kötü duruma niye geldiğimizi de biliyorum. g.saray'ı bugünkü durumdan çıkarmak ve gene avrupa'nın doruklarına oturtmak görevim. bugün işi bırakmak kaçış olur. ben hayatımda kaçmadım. ama kalıp çalışmam için karşılıklı güvenin tam olması lazım. bak hıncal!
% 99 güven diye bir şey olmaz. güven ya % 100 olur, ya da gerisi yüzde sıfır anlamına gelir. "
arda turan,
fatih terim fiorentina'ya gittiğinda, takım çok iyi durumdaydı. 2004 yılında ise çok kötü durumdaydı. senin gidişin hangisine benziyor sence? bir de türkiye'te dönersen ilk tercihin galatasaray demişsin; o alternatif kalktı taraftarların gözünde. güven ya %100 olur ya da sıfır.
haa bir de sabri'den bir video ;
umarım bir gün 'emre abin' ile bir olup 'emre abi'nin intikamını almak için sabri abine saldırmazsın.
[video=youtube;JXZJV3KLQhk]https://www.youtube.com/watch?v=JXZJV3KLQhk&feature=related[/video]