Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | Güle Güle KAPTAN

çok kızdım ama dedim kendi kendime..

AWhJZ9yCEAARJwI.jpg

ma bi acaip durmuş o formanın içinde.. Eğreti durmuş forma üstünde

Bu fotoğraf gerçekmi? Ne ara giymiş :)

Reise ithafen bir şiir yazdım.

ADİOS AMİGOS

Sen yine yardıracaksın ya solda

Kalacak bize Hakan Balta

Ne olacak bizim sol kanadımız?

Acımayacak mı 'sol yanımız!..'

Ne arshavin ister gönül ne diego

Sen kalbimizdeki tek maestro

Varsın Messi gelsin bundan sonra

Anlamı ne diğer kanatta sen olmayınca?

Sen rakibi alınca soldan karşına

En aciz adam o olurdu dünyada

Morarır şaşırır g.t olurdu hatta

Dayanamaz giderdi çalımınla bakkala

Artık bu günler bizle geride kaldı

Açarız 70'likle boleslav maçını

Bir gün kavuşursak yine sarı kırmızı altında

İlk günkü gibi bağıracağız BÜYÜK KAPTAN ARDA.

Gidince çok üzüldüm, ağladım, biraz kızdım...Basın toplantısını izleyince aynı duyguları yeniden yaşadım...Ama forumdaki konunun tamamını okuyunca iyi ki gitmişsin, biz değerini bilemedik inşallah atletico taraftarı bilir dedim...Kendi taraftarlarımızın yazdıklarını okuyorum ben utanıyorum..Bu kadar gerçek Galatasaraylı, mütevazı, iyi bir insana nasıl böyle yorumlar yapılıyor bir türlü anlamıyorum..İnsan hiç mi kendini Ardanın yerine koymaz..Hakkında o kadar yalan haberler yazılsa, kendi taraftarın küfür etse, güvenmese, arkanda durmasa..Kim dayana bilir ki bu kadar haksızlığa..O kadar gerçekdışı haberler yaratan basın mensuplarına bile hakkınızı helal edin dedi...Bir futbolcunun en önemliği özelliği profosyönellik..Ama o taraftarlık duygularını dile getirdi kaç kez.."Kalbimdeki forma Galatasaray forması bir gün futbola veda edersem bu formayla etmek istiyorum.Ben de artık taraftarlarımız gibiyim hep bu kulübü destekleyeceğim" dedi..Ama yine bizim taraftarlarımız yanlış anladı Emreyi örnek almasına takıldı..Çocukluğundan beri arkadaşlar ne deseydi.."Bu kulüpte Fatih hocanın yeri dolmadı ama çok rahat benim yerim dolur" dedi..Kendini Hasan Şaş, Metin Oktay, Bülent Korkmaz gibi görmüyor, onlar gibi olmadığını biliyor..Ama yine de "sen asla onlar gibi olamazsın kendini onlarla bir görme" diyenler var..

Arda gittiğinden beri yazmak istemedim ama artık dayanadım..Bari gittiğinde biraz saygı duyalım, arkasında duralım, destekleyelim..

45.jpg

Gidişin Metin gibi olmadı belki ama dönüşün KRAL gibi olsun,yolun açık olsun :tiphat:

bugüne kadar hep seni savundum , her ortamda , sana hep haksızlık yapıldığını düşündüm ;

taa ki o rezil basın toplantını izleyene kadar!

veda toplantında bile sürekli "emre abi"nden bahsetmen mi,

selçuk inan'ın gittiğin için duyduğu siteminden gülerek bahsetmen mi,

hayatta en çok sevdiklerin listesinde 3. sırayı alan , menajerin olacak o karaktersizi veda toplantında yanına oturtman mı,

geri dönersem "İLK TERCİHİM" GS demen mi , ( bırak açık kapını arda , diğer tercihlerini kullandıracak güzeel bir ortam oluşturur zamanı gelince müstakbel menajerin "emre abin" )

'babam gibi' dediğin ft yi yarı yolda bıraktığın için utanman gerekirken , gider ayak ona laf sokmaya çalışman mı,

sahte gülümsemelerin,samimiyetsiz mütevaziliğin ve alçakgönüllülüğün ile prim yapmaya çalışman mı?

giderken "ben şu kadar para kazandırdım" vurgusunu yapman mı,

hangi biri giderken kazandırdığın 30 trilyona değerdi be arda?

bu arada konuyla ilgili olarak zamanında ft nin hıncal ile yasadığı bir anektodu yazayım;

sene 2004.

fatih terim, villarreal maçından sonra rahmetli özhan canaydın'a 4 alternatif sunar:

1- bu gece bırakırım.

2- kongre günü bırakırım.

3- sezon sonunda bırakırım.

4- kalırız, savaşa devam ederiz

fatih terim'in hıncal uluç'a söyledikleri:

"ben g.saray'ı böyle bir durumda bırakıp kaçacak adam değilim. görevlerimi ve sorumluluklarımı biliyorum. bu kötü duruma niye geldiğimizi de biliyorum. g.saray'ı bugünkü durumdan çıkarmak ve gene avrupa'nın doruklarına oturtmak görevim. bugün işi bırakmak kaçış olur. ben hayatımda kaçmadım. ama kalıp çalışmam için karşılıklı güvenin tam olması lazım. bak hıncal! % 99 güven diye bir şey olmaz. güven ya % 100 olur, ya da gerisi yüzde sıfır anlamına gelir. "

arda turan,

fatih terim fiorentina'ya gittiğinda, takım çok iyi durumdaydı. 2004 yılında ise çok kötü durumdaydı. senin gidişin hangisine benziyor sence? bir de türkiye'te dönersen ilk tercihin galatasaray demişsin; o alternatif kalktı taraftarların gözünde. güven ya %100 olur ya da sıfır.

haa bir de sabri'den bir video ;

umarım bir gün 'emre abin' ile bir olup 'emre abi'nin intikamını almak için sabri abine saldırmazsın.

[video=youtube;JXZJV3KLQhk]https://www.youtube.com/watch?v=JXZJV3KLQhk&feature=related[/video]

Neden şu zamana kadar gözümüzün önündeki Sabri'ye, Diğerlerine göstermiş oldugumuz ilginin sevginin çeyreğini bile göstermedik.

ne zmn değerini bilecek bu taraftar senin arda işte tmm değersizse kurtuldunuzzz

en son riberynin gittiğinde bu kadar üzülmüştüm. herşeyde bi hayır vardır derler ribery gitti arda çıktı.

bugün ardaya üzüldük gitti diye umarım çok daha iyisi gelecek.

Onu izlerken kendim oynuyormuş gibi hissediyorum.O her zama bizden biri

Arkadasin koydugu videoda goruyoruzki Arda , Sabri ve Emre nin tartismasini sakinlestirmek için, Emre abisine sariliyor, halbuki Sabriye sarilmaliydi ..

Sabri forever captain ol

Basın toplantısında kendisinden duyduk.Fatih hocayı da ezip geçmiş.Fatih hoca da haklı olarak tavır koymuş.

Madem bu kadar çok gitmek istiyordun niye kampa katıldın ki arkadaş? Tvlerde G.Saray'ın sözleşmeli futbolcusuyum ağzıyla konuştuğunda belliydi zaten ama kampa katıldı,Fatih hoca felan var dedik, bu saatten sonra gitmez dedik ama gittin.

Fena son dakika golü attın bize Arda.

nuri sahin le arda nin basin toplantisina bakin aradaki farki görüceksiniz nuri ayrilirken basin toplantisinda adam nerdeyse agliyordu ve adamin gittigi takim real madrid, arda efendinin basin toplantisinda nesesi masallah iyidi yani adam ayrildigina cok sevinmis bu belliydi e hall böyle olunca bu adamdan ne verim alabilirdinizki,bence f.terim dogru karar almis tebrik ederim .

birde su yorumunu cok takildim real den teklif gelseydi genede atletico yu secerdim demis, yapma yaaa arda simdiden atletico taraftarina yagcilaga lüzum yok

Fatih Terim'le konuşmamış mı? Yazık ya harbi yazık:o Muhtemelen Fatih terim gitmemesi için bi kaç kere konuşmuştur Arda ile, ondan kaçarak gitmiş resmen. Ayrıca telefonuna ulaşamadım falan bırakalım yani bu işleri:o Herkesin yeri yurdu belli isteyen adam evine de gider vedalaşır.

Emre ile iliskileri hic hosuma gitmiyordu takimi boyle bir durumda birakip gitmesinden sonra gozumden tum dustu.Dalga gectigimiz Sabri veya Sarp gibi bile olamadin takima sahib cikmadin sorumluluk almak istemedin ya yaziklar olsun !

eb0d7255.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt