Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | Güle Güle KAPTAN

Vedasından sonrası önemli değil.Arda'nın tavırları bana da ters geldi.

Belki de bilmediğimiz şeyler vardır yahu, bu kadar da duygusuz yapmayın o adamı. Bi' zahmet yani. Ama genel olarak bana çok normal gelmedi, Arda bazı şeylere o kadar g-öğüs gerdi, ekran karşısında o kadar zor durumlarda kaldı ki, öyle güçlü durmaya çalıştığı anlar oldu ki şimdi bu tip şeylerde ağlamamayı öğrendi belki de. Ağlama konusuna pek takılmaya gerek yok, o arkadaşın söylediği saçma sapan bir şeydi bana göre.

282071_10150344867165269_218864095268_10388382_8356432_n.jpg

"Şu anda Başkanımız, Hocamız ve İdari Menajerimizle birlikte yemekteyiz. Burada olmaktan çok mutluyum. Çünkü burada beni oldukça sıcak karşıladılar. Tüm sevenlerime şimdiden destekleri için çok teşekkür ederim..."

Gidişin değil de tavırların, tutumun koydu be kaptan

Seni sevenleri üzdün baba

[video=youtube;MG_P0viFUyg]https://www.youtube.com/watch?v=MG_P0viFUyg[/video]

:D hahaha bozulmus ama , ingilizceyi Tuncay'dan ve Ft'den ogrenmis mubarek :D

[video=youtube;ivez5gGNlr8]https://www.youtube.com/watch?v=ivez5gGNlr8[/video]

İngilizcesi tevezden iyi hiç olmazsa :D

Arda gibi yetenekli bir oyuncunun Türkiye Süper Liginde bu kadar süre oynaması yeter. Daha fazlasını beklememiz hata. Ardanın kalitesinde bile olmayan uluslararası yıldızlar İspanyada, İngilterede. Er meydanı şuan için orası. Büyük sporcularda er meydanına çıkar. Hagide oynadı oralarda, Cruyfuda, Stoickovuda. O yüzden yok bunu dedi, yok şunu mu ima etti falan takılmamak lazım.

Aceto balsamiconun ne işi var lan orda,Bülent Timurlenk yanındaki

Gurur duyuyorum lan seninle, bir Türk futbolcu hava alanında onlarca medya mensubu tarafından karşılanıyor, peşini bırakmıyorlar, karşılanıyor, helal olsun lan sana, helal.

205911_10150340555217174_131915917173_9544506_2026763_n.jpg

'Ben Galatasaraylı Arda'yım ve öyle kalacağım. Çok sevdiğim parçalı formam hep benimle, içimde olacak''

Arda'nın Madrid forması giydiğinde altında "Parçalı Forma" olduğu dikkat çekiyor. Yakası belli oluyor. :tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt