Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | Güle Güle KAPTAN

Kız istemeye aile ile gidilir. Ne görgüsüz herifmiş bu? :o

Fatih Terim'i de "Arda kız istemeye Acun'la gitti" demesinler diye çağırmıştır kesin.

Filipe Luis'i de çağırsaymış ya :o

Cevap: #10 Arda Turan | Güle Güle KAPTAN

Fatih Terim'i anlarım manevi babam falan der hadi de gerçek annesi babası dururken Acun kim yahu :o Şaka gibi.

Cevap: #10 Arda Turan

ben kiz babasi olsam kizi vermezdim yürü git lan anan baban gelsin derdim

ya aileside varmış yanlarındaa :) kız istemeye ailesiz gidilir mi sanki ailesi sinemi istemiyomuş gibi .

haberde diyor ki kız istemeye gittiler, acun ve terim de hazır bulundu. onlarla gitti demiyor. türkçe anlama problemi çekmeyen her insanın o haberde yazılan "acun ve terim de hazır bulundu" kısmındaki -de eki sadece onların olmadığını gösterir. hazır bulundu kalıbından da anlaşılabilir bu. te allah'ım ya.

gittin de kurtulduk takımın el freni gibiydin kontra atağa çıkamaz olmuştuk sürekli medyaya çıkıp takımın önüne geçiyordun takımda gruplaşmaya yol açıyordun şimdi sistemi oturtmuş makina gibi işliyoruz her geçen hafta daha iyi olacak inşallah bir de rieranın yerine podolski olsaydı tadından yenmezdi ama naapalım rieraya destek vererek onunda forma girmesini sağlıyacağız,bir daha türkiye'ye gelme avrupada başarılı ol türk milli takımının da sana ihtiyacı var ama galatasaray'ın yok.

gittin de kurtulduk takımın el freni gibiydin kontra atağa çıkamaz olmuştuk sürekli medyaya çıkıp takımın önüne geçiyordun takımda gruplaşmaya yol açıyordun şimdi sistemi oturtmuş makina gibi işliyoruz her geçen hafta daha iyi olacak inşallah bir de rieranın yerine podolski olsaydı tadından yenmezdi ama naapalım rieraya destek vererek onunda forma girmesini sağlıyacağız,bir daha türkiye'ye gelme avrupada başarılı ol türk milli takımının da sana ihtiyacı var ama galatasaray'ın yok.

abi rahat birakin su cocugu artik......

soruyorum SABRI MI ARDA MI

AYHAN MI ARDA MI

M. TOPAL MI ARDA MI

sagol oguzhan aradigim cevapti

bazen özlüyorum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt