Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Sabri'de sari gördu,oda mi bilerek yapti bunu?

Yedigi kart gereksizdi Sabri'nin ama adam ölumune kostu,mucadele etti sonuna kadar.

Sari kart sinirinda oldugunu bile bile adamin boynuna sarildi,size göre oda bilerek görmus karti.

Sabri kırmızı kart bile görebilirdi sen pozisyonları süzemiyorsun galiba. Çenesi kırılmadı Sabri 'nin dün sen ona dua et.

Sabri kırmızı kart bile görebilirdi sen pozisyonları süzemiyorsun galiba. Çenesi kırılmadı Sabri 'nin dün sen ona dua et.

sizin mantiginiza göre bilerek yapti.

Sabri'nin de Arda'nin da yaptiklari skora bir tepkiydi bu kadar basit.

Sen futbol oynadin mi bilmiyorum ama eger oynadiysan bunu bilmen gerekir,eger önemli bir macta skor 0-3 olur ise futbolcular ister istemez skora tepki olarak kart görebiliyorlar.

takım 0-3 geride, taraftar protesto ediyor, moral bozukluğu neyn hani, gerçekten uzak olmasına gerek yok. adam ikinci maçta oynamak istememiş olabilir, ayrılmak istemiş olabilir kamptan, zaten tur gitmiş falan hani. bunun gs'de oynamak istemeyip madrid'te oynamak istemesine bağlamak zaten komik olan noktası. dersin ki milli takımı sattı başım üstüne ama senin yaptığın açıklama bahsettiğim gibi gargamelcilik olur.;)

2. maçta oynamamak istediğini kabul ediyorsan sorun yok zaten.Gerisini kabul etmesen de olur.

Galatasaray'dayken milli takımı ektiğini gördük mü ? Hayır.

Sakatım deyip oynamaması gereken tonla maç vardı.Ki bu yalan değil.Hakikatten sakattı.Noldu gitti oynadı zararını biz gördük.Bir sezon boyunca Arda yok.Geçen senenin başında 3 aylık bir zaman var ki 2 maç oynadı sakatlandı.İkisi de milli maçlar.

Sonra aradan zaman geçiyor ,geliyoruz 2011'e.Bütün yaz lafı ebeliği yapıp son dakika gidiyorsun Madrid'e.Biz de ortada kalıyoruz o an.Milli maçlar geliyor tur nasıl olsa gitti deyip kart görüp rövanşa gitmiyorsun.Olay bu.Galatasaray'da yapmadığın olayı inatla şimdi yapıyorsun.

Gerçekleri söylemek gargamelcilikse evet gargamelcilik yapıyorum.

hiçbir futbolcunun değeri galatasaraydan fazla değildir.forumda ardayı galatasarayla bir tutup en küçük eleştiride afaroz etmeye çalışanlar var.Arda yı çok şımarttık. D.tünü kaldırttık .üstüne acun abisiyle emre abisiyle geze geze kendini mahvetti .hala bir havalar bir havalar benim tavırları hiç düzeleceği yok kandırmayın kendinizi. :b5: beter olsun :coffee:

bizde eğer hiddink gibi fatih terim de oyuncu kayırmazsa alttan semih gibi berkin gibi daha gelecek çok yıdızlarımız var .:yenieek:

Lan olm Trabzonda çok mu hamsi yiyorsun ne yapıyorsun? O topa vurma sebebi protesto eden taraftara tepki koymak işte. Düdüğü mü duymadı, pozisyona mı itiraz etti? Dosdoğru konuşalım şimdi. Ya taraftara gider yaptı ya da takım arkadaşlarını satıp ben gelmiyorum dedi.

Diğer maça gitmeyeyim dedi desen neyse de bu imkansız hacı net söylüyorum. Arda'nın beyin kıvrımlarıyla direkt bi iletişimin yoksa sadece çok garip bir iddia olarak nitelerim.

2. maçta oynamamak istediğini kabul ediyorsan sorun yok zaten.Gerisini kabul etmesen de olur.

Galatasaray'dayken milli takımı ektiğini gördük mü ? Hayır.

Sakatım deyip oynamaması gereken tonla maç vardı.Ki bu yalan değil.Hakikatten sakattı.Noldu gitti oynadı zararını biz gördük.Bir sezon boyunca Arda yok.Geçen senenin başında 3 aylık bir zaman var ki 2 maç oynadı sakatlandı.İkisi de milli maçlar.

Sonra aradan zaman geçiyor ,geliyoruz 2011'e.Bütün yaz lafı ebeliği yapıp son dakika gidiyorsun Madrid'e.Biz de ortada kalıyoruz o an.Milli maçlar geliyor tur nasıl olsa gitti deyip kart görüp rövanşa gitmiyorsun.Olay bu.Galatasaray'da yapmadığın olayı inatla şimdi yapıyorsun.

Gerçekleri söylemek gargamelcilikse evet gargamelcilik yapıyorum.

hâlâ madrid diyorsun, hala madrid yahu. boşa yazıyorum, neyse.

Diğer maça gitmeyeyim dedi desen neyse de bu imkansız hacı net söylüyorum. Arda'nın beyin kıvrımlarıyla direkt bi iletişimin yoksa sadece çok garip bir iddia olarak nitelerim.

Nesi garip olm daha önceki maçta Emre 'yi ıslıklayanlara laf söylemedi mi? Emre ve Volkan için ABİMMMMMMMMMMM diye ortalıkda gezmiyor mu? Nesi garip şimdi bunu düşünmenin? Eğri oturup doğru konuşalım.

Hadi diyelimki hiç akla hayale gelmeyecek bişeydi benim dediğim, bilim kurgu hikayesiydi. Takım arkadaşlarını satıp ne halt yerseniz yiyin demek ne oluyor? Aynısını bizde de yaptı bu kamil.

Ama bilim-kurgu yazmadığımdan saat 12 'yi geçti diye düşünüyorum Özg.........................................................

Nesi garip olm daha önceki maçta Emre 'yi ıslıklayanlara laf söylemedi mi? Emre ve Volkan için ABİMMMMMMMMMMM diye ortalıkda gezmiyor mu? Nesi garip şimdi bunu düşünmenin? Eğri oturup doğru konuşalım.

Hadi diyelimki hiç akla hayale gelmeyecek bişeydi benim dediğim, bilim kurgu hikayesiydi. Takım arkadaşlarını satıp ne halt yerseniz yiyin demek ne oluyor? Aynısını bizde de yaptı bu kamil.

Ama bilim-kurgu yazmadığımdan saat 12 'yi geçti diye düşünüyorum Özg.........................................................

Ezelden beri Ahmet-mehmet-arda-lincoln-hagi-alex-emre vs kim olursa olsun, böyle olaylarda kafama göre yorum yapmam. Niyet okumak olur ben yapmam, sevmem. Ondan bana göre yazılan herşey sadece iddiadır. Ben ne derim sakat sakat oynadı, delik bacakla oynadı gözümüzle gördük gol attı asist yaptı, mücadele etti, ya da yattı koşmadı vs bu konularda yorum yapabilirim riiz.

Diğer türlüsü Ahmet Çakar stayla oluyor.

Ahmet traş yapıyorsun hakkaten ya. neyse ne istediğin gibi olsun. Ayağına çarptı top hakemde sarı kart verdi gözümüzle gördük diyelim konu kapansın.

Yeni İddiaaaaaaaaaaaaaa

Dün gece helikopter gelmemiş ona bozulmuş ondan sarı kart görmüş.

Ahmet traş yapıyorsun hakkaten ya. neyse ne istediğin gibi olsun. Ayağına çarptı top hakemde sarı kart verdi gözümüzle gördük diyelim konu kapansın.

Harbi öyle la o konulardan hiçbirine yorum yapmamaya dikkat ederim. Maç sonları performansını yazarım topçuların o kadar. Yazdıysam da kişilik karakter namına bir iki birşeydir affola.

Nankörlük yapmayin,Arda olmasaydi Play offlara bile kalamazdik.

Euro 2008'de bilmem ne finali oynadık diye cekmedigimiz dert tasa kalmadı. O sezonun banko UEFA finalisti olmustuk özellikle son maclarda. Hani Arda'nın hala burnu yerde oldugu dönemlerdi. Oyunu 70 metrede bir dinamo gibi oynuyordu Baros-Lincoln-Kewell gibi ustaların yanında.

Gecen sezona geliyoruz, yine milli takımın sidik zoruyla(playoffa nasıl kaldıgımızı anlatamaya gerek yok) oynadıgı playoff icin en az Avrupa'yı verdik. Ki Hagi bosuna sezon boyunca Arda gelicek, Baros gelicek diye umutlanmadı. Ama biri kronik sakat olmus, digeri isteyerek keyfe keder sakatlanıyor, kameralar karsısında agzından düsürmedigi Galatasarayı hice sayıyor.

Dün ise milli takımın deplasmandaki macının bir anlam ifade etmedigini dusunerek kendini cezalı duruma soktu. Bu adamın Galatasaray'a ne kadar aksi isledigini hala gormuyosunuz. Daha 2 gun evvel N.Xamax mucizesini izledik, hic mi ders cıkarmadı buyuk kaptanınız? Iste Galatasarayı da gecen sezon Rijkaard doneminde kaybedilen onca puandan sonra umutsuz vaka gorup oynamayı gereksiz bulup milli takıma odaklandı ve sonuc.

Iddia ediyorum, bu sezon Galatasaray Avrupa kupalarında olsaydı Arda bir yere gitmezdi. Ki gidemediysek en buyuk suclu kendisidir. Atletico taraftarını saksakladıgına, Reale gitmezdim laflarına falan inanmayın. Bir iki sene evvel Atletico devreye girmeden once bu sefer Liverpoolu agzından dusurmuyodu.

Euro 2008'i geçtim, play off elemelerinde Arda nın asist veya gol yapmadığı hangi milli maçı kazanmış Türkiye ya da Arda'nın payı olmadan kaç gol atmış?

Ama bunların ne önemi var, turu geçmemizin imkansıza yakın olduğu bir maçta, sinirlenip sarı görüp cezalı duruma düşmüş ya kasıklarınızda 2-3 yırtık çıkana kadar ağzınız köpürene kadar sövün gün sizin gününüz.

Tabi siz aynı zamanda 3. golden sonra sarı gören H.balta,Sabri,Emre'ninde iyi niyetli olduğu konusunda hemfikirsiniz.

Ama müstehak size, izleyin 5-10 yıl daha sol kanatta Rieraları falan.

Euro 2008'i geçtim, play off elemelerinde Arda nın asist veya gol yapmadığı hangi milli maçı kazanmış Türkiye ya da Arda'nın payı olmadan kaç gol atmış?

Ama bunların ne önemi var, turu geçmemizin imkansıza yakın olduğu bir maçta, sinirlenip sarı görüp cezalı duruma düşmüş ya kasıklarınızda 2-3 yırtık çıkana kadar ağzınız köpürene kadar sövün gün sizin gününüz.

Tabi siz aynı zamanda 3. golden sonra sarı gören H.balta,Sabri,Emre'ninde iyi niyetli olduğu konusunda hemfikirsiniz.

Ama müstehak size, izleyin 5-10 yıl daha sol kanatta Rieraları falan.

Arda'nın bir kac seneye geri dönecegini sende bende oda buda biliyor. Ama bu "cin cocuk" ayaklarını bırakmayacaksa hic gelmesin, ben Aydın Yılmaza bi 10 sene daha katlanırım. Yok Riera size müstahaktır vs. geciniz bu klise lafları. Bize müstahaksa sanada müstahak. Aksi takdirde sen Galatasaraylı falan degilsin. Konu Arda'nın yetenekleri yada milli takıma katkıları degil. Uyguladıgı cifte standart ve ortaya koydugu karakter tarzı.

son maçtaki hareketiyle gözümde %95 i düştü ..

Madrid'te ve milli takımda izledikçe iyi satmışız demekten kendimi alamıyorum.

edit/QUOTE]

Arda gittiğinde Madrid'e, sonuna kadar arkasındaydım. Ama gider gitmez yaptığı açıklamalarla bazı parçaların birleşmesini sağladı ve gözümdeki değerini düşürdü.

Kaliteli oyuncu, ama adam değil. Gurur, onur gibi prensipleri yok. Ya da bu prensiplerinden önce gelen prensipleri var.

Şerafettin KOÇ;3589614edit/QUOTE' Alıntı:
3-5 hasta ruh toplanip bu hiyar cakma kaptani savunuyorsunuz diye kendinizi erdemli, farkli ve zeki zannediyorsunuz. kimseye .... falan diyemezsin. o zaman ben de ardayi savunana ... derim. sabaha kadar boyle laflarla birbirimizi overiz. sonra abdullah abi gelir. konu linkini ardaya gonderir, arda da guler. sonra yabanci futbolculara taraftarlara falan biraz daha sallar. bunu mu istiyorsunuz? HM? bunu mu istiyorsunuz? HMMM?

Sakin ol kardeşim ;) Adam haklı. Şuanda suçlanması gereken Emre, Volkan, ve Gökhan ken F7 li medya sırf üstünde Galatasaraylı etiketi var diye Ardayı ortaya atıp onu kurban ediyor, bizim taraftarımızda kalkmış bu şerefsizlere bir daha milli formayı göstermemek için uğraşacağına, kendi eski kaptanına F7 liden önce saldırıyor. Bu bir nevi her hıyarım var diyene tuzlukla koşmak oluyor. Kendi eski kaptanını eleştirmek hatalarını söylemek yanlış birşeymi? Elbetteki hayır. Doğruyu herzaman her yerde söylemektir Galatasaraylılık. Ama bir grup Çakal ve Sırtlan istedi diye amacı sadece, yapılan tüm rezilliklere rağmen F7 i koruyup tek dertleri bir şekilde Galatasaray camiasını yıpratmak olan misyonerlere uymanın sözlükteki karşılığı körlükten başka birşey değildir.

3-5 hasta ruh toplanip bu hiyar cakma kaptani savunuyorsunuz diye kendinizi erdemli, farkli ve zeki zannediyorsunuz. kimseye ....falan diyemezsin. o zaman ben de ardayi savunana ... derim. sabaha kadar boyle laflarla birbirimizi overiz. sonra abdullah abi gelir. konu linkini ardaya gonderir, arda da guler. sonra yabanci futbolculara taraftarlara falan biraz daha sallar. bunu mu istiyorsunuz? HM? bunu mu istiyorsunuz? HMMM?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt