Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Hic yakıstıramadım!(bilerek kart)Ben seni onlardan ayrı bir tarafta bilirdim Arda!

Pozisyondan bilmem kaç küsür saniye sonra kart göreceğini bile bile topa vuruyorsan başka açıklaması olamaz.

olur, ben yapabiliyorum mesela başka bir açıklama. mesela babam fenerli o da yapabiliyor. kardeşime sorayım o da yapar başka bir açıklama, hatta bu ülkedeki bütün galatasaray'lı olmayan insana sorayım yapar bambaşka açıklamalar. demek ki tonla başka açıklaması var. hatta ülkedeki her insana sor başka açıklamalar yapar. sen yapamıyorsun başka açıklama.

basketbol oynuyoruz değil mi? tek oyuncu üzerine oyun planı yapmak falan. anadolu takımıyız ya da ne bileyim.

hadi bul bakalım sağda solda 10 numara pozisyonunda oynayacak adam. hemen bulabiliyosun dimi 15 günde. hemde sudan ucuz oluyor bu tip adamlar. hemde yabancı sınırlaması varken

olur, ben yapabiliyorum mesela başka bir açıklama. mesela babam fenerli o da yapabiliyor. kardeşime sorayım o da yapar başka bir açıklama, hatta bu ülkedeki bütün galatasaray'lı olmayan insana sorayım yapar bambaşka açıklamalar. demek ki tonla başka açıklaması var. hatta ülkedeki her insana sor başka açıklamalar yapar. sen yapamıyorsun başka açıklama.

O anlamda olur tabi.Ama Pollyannacılık denir ona.Gerçekle pek alakası yoktur.

Zaten milli takım kampından ayrılmışlar bu sabah.

Çıkacak tabi.O yaşında kaptan yapılmış.

Son senesindeki hal,tavrıları ve koskoca transfer döneminde bekleyip bekleyip (Temmuz ayında Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusuyum diye rptj veriyordu bir de)Ağustos ayının ortasında bırakmasıyla kendinden nefret ettirdi.

Şimdi de Atletico için kart görüyor şaka gibi

Neyse Galatasaray için oynamadı sakat sakat gibi anlaşılmasın derdim o. O uzun sakatlık olayında da milli takım doktorları hatalı kırık olduğunu sonradan söylüyorlar. Adam da sıcakla hissetmeyince oynamıştır kırık olduğunu bile bile oynamadığı kesin. Galatasaray'da da defalarca yaptığına eminim. Bu sefer patladı kendi olan o oldu.

Arda'nın niyetini okuyamayacağım için kart konusunda ben birşey diyemem.

ya ne Galatasarayı Ahmet kardeşim, Galatasarayı seven adam tüm oyun planı hocamız ona göre şekillendirmiş ve transferler ona göre yapılmışken çekip gitmezdi. o yüzden bırakın artık bu destek naraları, allah yolunu açık etsin de geç git.

Bu söylediklerimi değiştirmez ki. Ben zaten destekleyin Galatasaray'lıdır bilmem ne demiyorum.

Sadece şu basit gerçeği kabul edelim. Milli takım şu an elemelerdeyse hırvatistan maçlarını oynuyorsa bu Arda sayesindedir. Ve kendisine karşı özel bir nefretiniz olmadığı müddetçe bu adama sallanmaz, onu söylüyorum.

O anlamda olur tabi.Ama Pollyannacılık denir ona.Gerçekle pek alakası yoktur.

Zaten milli takım kampından ayrılmışlar bu sabah.

allah allah ya.:) o anlamda olur tabii ne demek? o yapılan polyannacılıksa senin yaptığın da gargamelcilik oluyor o zaman. te allah'ım ya.:)

Arda'ya büyük kaptan falan diyenler nerde şimdi? Galatasaray'ı satan Emre haini gibi olmasa da, Arda alalade bir oyuncudur, Galatasaray sevgisi, futbol ahlakı söz konusuysa.

Arkadaşlar çok basit, ainesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Arda'nın söylediklerine değil, yaptıklarına bakın, nasıl bir futbolcu olduğunu anlarsınız. Gün gelir belki tekrar Galatasaray için oynar, itirazım yok. Ama bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa, bir Baros'dan farkı yok benim için. Metin Oktay'ın, Bülent Korkmaz'ın tırnağı bile olamaz.

Kart görmesinin sebepleri Hırvatistan 'a gitmemek yada Volkan ve Emre abisine destek çıkıp YİNE Galatasaray taraftarına trip atmak. O pozisyonda oyun durduktan sonra topa vurmanın nedeni hakemi protesto etmek değil çünkü.

iyi yapmis,hirvatistan'a gidip napsin adam?

Ilk yari adamin ne kadar caba gösterdigini hepiniz gördunuz ama olmadi,0-3 olunca ister istemez mactan koptu.

allah allah ya.:) o anlamda olur tabii ne demek? o yapılan polyannacılıksa senin yaptığın da gargamelcilik oluyor o zaman. te allah'ım ya.:)

Beyaza beyaz değil de siyah demek gibi olur diyeyim o zaman açıklama olayına.

Başka bir açıklaman varsa yap o zaman.Yap ama bu gerçekten uzak olmasın.

iyi yapmis,hirvatistan'a gidip napsin adam?

Ilk yari adamin ne kadar caba gösterdigini hepiniz gördunuz ama olmadi,0-3 olunca ister istemez mactan koptu.

Evet doğrusunu yaptı. Kötü günde takım arkadaşlarını satmakta üzerine yok bizde de arabaya atlar kaçardı.

Kart görmesinin sebepleri Hırvatistan 'a gitmemek yada Volkan ve Emre abisine destek çıkıp YİNE Galatasaray taraftarına trip atmak. O pozisyonda oyun durduktan sonra topa vurmanın nedeni hakemi protesto etmek değil çünkü.

Adam tuvalete gitse aha Galatasaray taraftarına trip attı olacak, şaka olduğunu varsayıyorum ve umuyorum mk.

Nankörlük yapmayin,Arda olmasaydi Play offlara bile kalamazdik.

Neyse Galatasaray için oynamadı sakat sakat gibi anlaşılmasın derdim o. O uzun sakatlık olayında da milli takım doktorları hatalı kırık olduğunu sonradan söylüyorlar. Adam da sıcakla hissetmeyince oynamıştır kırık olduğunu bile bile oynamadığı kesin. Galatasaray'da da defalarca yaptığına eminim. Bu sefer patladı kendi olan o oldu.

Arda'nın niyetini okuyamayacağım için kart konusunda ben birşey diyemem.

Bu söylediklerimi değiştirmez ki. Ben zaten destekleyin Galatasaray'lıdır bilmem ne demiyorum.

Sadece şu basit gerçeği kabul edelim. Milli takım şu an elemelerdeyse hırvatistan maçlarını oynuyorsa bu Arda sayesindedir. Ve kendisine karşı özel bir nefretiniz olmadığı müddetçe bu adama sallanmaz, onu söylüyorum.

ardaya karşı özel bi nefretim yok, sadece hakettiğinden fazla değer vermenin anlamı yok bu çocuğa diyip noktalamak istiyorum

Beyaza beyaz değil de siyah demek gibi olur diyeyim o zaman açıklama olayına.

Başka bir açıklaman varsa yap o zaman.Yap ama bu gerçekten uzak olmasın.

takım 0-3 geride, taraftar protesto ediyor, moral bozukluğu neyn hani, gerçekten uzak olmasına gerek yok. adam ikinci maçta oynamak istememiş olabilir, ayrılmak istemiş olabilir kamptan, zaten tur gitmiş falan hani. bunun gs'de oynamak istemeyip madrid'te oynamak istemesine bağlamak zaten komik olan noktası. dersin ki milli takımı sattı başım üstüne ama senin yaptığın açıklama bahsettiğim gibi gargamelcilik olur.;)

Evet doğrusunu yaptı. Kötü günde takım arkadaşlarını satmakta üzerine yok bizde de arabaya atlar kaçardı.

Sabri'de sari gördu,oda mi bilerek yapti bunu?

Yedigi kart gereksizdi Sabri'nin ama adam ölumune kostu,mucadele etti sonuna kadar.

Sari kart sinirinda oldugunu bile bile adamin boynuna sarildi,size göre oda bilerek görmus karti.

Nankörlük yapmayin,Arda olmasaydi Play offlara bile kalamazdik.

No doubt...

takım 0-3 geride, taraftar protesto ediyor, moral bozukluğu neyn hani, gerçekten uzak olmasına gerek yok. adam ikinci maçta oynamak istememiş olabilir, ayrılmak istemiş olabilir kamptan, zaten tur gitmiş falan hani. bunun gs'de oynamak istemeyip madrid'te oynamak istemesine bağlamak zaten komik olan noktası. dersin ki milli takımı sattı başım üstüne ama senin yaptığın açıklama bahsettiğim gibi gargamelcilik olur.;)

Aynen milli takımı sattı denilebilir ki o da pek mantıklı olmaz. Diğeri baya bi zorlama oluyor. Ama zaten nefretle objektiflik yanyana biraz sıkıntı yaratır.

Adam tuvalete gitse aha Galatasaray taraftarına trip attı olacak, şaka olduğunu varsayıyorum ve umuyorum mk.

Lan olm Trabzonda çok mu hamsi yiyorsun ne yapıyorsun? O topa vurma sebebi protesto eden taraftara tepki koymak işte. Düdüğü mü duymadı, pozisyona mı itiraz etti? Dosdoğru konuşalım şimdi. Ya taraftara gider yaptı ya da takım arkadaşlarını satıp ben gelmiyorum dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt