Enes Sever
Tecrübeli Üye
- 16 Aralık 2009
- 5.905
- 1
- 1.173
Cevap: #10 Arda Turan
Okuduklarıma inanamıyorum.
Okuduklarıma inanamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paranoyak olmuşsunuz, kusura bakmayın. ağır paranoyak hem de.
Pozisyondan bilmem kaç küsür saniye sonra kart göreceğini bile bile topa vuruyorsan başka açıklaması olamaz.
basketbol oynuyoruz değil mi? tek oyuncu üzerine oyun planı yapmak falan. anadolu takımıyız ya da ne bileyim.
olur, ben yapabiliyorum mesela başka bir açıklama. mesela babam fenerli o da yapabiliyor. kardeşime sorayım o da yapar başka bir açıklama, hatta bu ülkedeki bütün galatasaray'lı olmayan insana sorayım yapar bambaşka açıklamalar. demek ki tonla başka açıklaması var. hatta ülkedeki her insana sor başka açıklamalar yapar. sen yapamıyorsun başka açıklama.
Çıkacak tabi.O yaşında kaptan yapılmış.
Son senesindeki hal,tavrıları ve koskoca transfer döneminde bekleyip bekleyip (Temmuz ayında Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusuyum diye rptj veriyordu bir de)Ağustos ayının ortasında bırakmasıyla kendinden nefret ettirdi.
Şimdi de Atletico için kart görüyor şaka gibi
ya ne Galatasarayı Ahmet kardeşim, Galatasarayı seven adam tüm oyun planı hocamız ona göre şekillendirmiş ve transferler ona göre yapılmışken çekip gitmezdi. o yüzden bırakın artık bu destek naraları, allah yolunu açık etsin de geç git.
O anlamda olur tabi.Ama Pollyannacılık denir ona.Gerçekle pek alakası yoktur.
Zaten milli takım kampından ayrılmışlar bu sabah.
allah allah ya.o anlamda olur tabii ne demek? o yapılan polyannacılıksa senin yaptığın da gargamelcilik oluyor o zaman. te allah'ım ya.
![]()
iyi yapmis,hirvatistan'a gidip napsin adam?
Ilk yari adamin ne kadar caba gösterdigini hepiniz gördunuz ama olmadi,0-3 olunca ister istemez mactan koptu.
Kart görmesinin sebepleri Hırvatistan 'a gitmemek yada Volkan ve Emre abisine destek çıkıp YİNE Galatasaray taraftarına trip atmak. O pozisyonda oyun durduktan sonra topa vurmanın nedeni hakemi protesto etmek değil çünkü.
Neyse Galatasaray için oynamadı sakat sakat gibi anlaşılmasın derdim o. O uzun sakatlık olayında da milli takım doktorları hatalı kırık olduğunu sonradan söylüyorlar. Adam da sıcakla hissetmeyince oynamıştır kırık olduğunu bile bile oynamadığı kesin. Galatasaray'da da defalarca yaptığına eminim. Bu sefer patladı kendi olan o oldu.
Arda'nın niyetini okuyamayacağım için kart konusunda ben birşey diyemem.
Bu söylediklerimi değiştirmez ki. Ben zaten destekleyin Galatasaray'lıdır bilmem ne demiyorum.
Sadece şu basit gerçeği kabul edelim. Milli takım şu an elemelerdeyse hırvatistan maçlarını oynuyorsa bu Arda sayesindedir. Ve kendisine karşı özel bir nefretiniz olmadığı müddetçe bu adama sallanmaz, onu söylüyorum.
Beyaza beyaz değil de siyah demek gibi olur diyeyim o zaman açıklama olayına.
Başka bir açıklaman varsa yap o zaman.Yap ama bu gerçekten uzak olmasın.
Evet doğrusunu yaptı. Kötü günde takım arkadaşlarını satmakta üzerine yok bizde de arabaya atlar kaçardı.
Nankörlük yapmayin,Arda olmasaydi Play offlara bile kalamazdik.
takım 0-3 geride, taraftar protesto ediyor, moral bozukluğu neyn hani, gerçekten uzak olmasına gerek yok. adam ikinci maçta oynamak istememiş olabilir, ayrılmak istemiş olabilir kamptan, zaten tur gitmiş falan hani. bunun gs'de oynamak istemeyip madrid'te oynamak istemesine bağlamak zaten komik olan noktası. dersin ki milli takımı sattı başım üstüne ama senin yaptığın açıklama bahsettiğim gibi gargamelcilik olur.![]()
Adam tuvalete gitse aha Galatasaray taraftarına trip attı olacak, şaka olduğunu varsayıyorum ve umuyorum mk.