Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

keske azize 25 verirken gaptirsaydik

nasil olsa sonu sikebahce

Sabride Emrede Hakan Baltada sarı gördü cezalı duruma düştü.

Onların gitmemek için görmediğini, veya Arda'nın bilerek gördüğünü nerden biliyorsunuz?

İşiniz gücünüz Arda, nerden geliyor bu nefret anlamıyorum, adam para kazandırarakta gitti hala nefret.

Bişey olsada sallasak Ardaya .

Sabride Emrede Hakan Baltada sarı gördü cezalı duruma düştü.

Onların gitmemek için görmediğini, veya Arda'nın bilerek gördüğünü nerden biliyorsunuz?

İşiniz gücünüz Arda, nerden geliyor bu nefret anlamıyorum, adam para kazandırarakta gitti hala nefret.

Bişey olsada sallasak Ardaya .

Hersey para degil renktas

Arda'yı savunmak için Emre, Sabri, Hakan'a saldırdığına göre sende gördün bilerek sarı kart gördüğünü nefret değil bu üzülüyorum kendi adıma

Keske Atletico'yu düsündügün kadar Galatasarayı da düsünüp bos maclarda oynamamak icin sarı görseydin. Ama lafa gelince yeni nesil Metin Oktay yapıyor adamı bazıları. Hagi'nin babası öldü, yine Galatasaray icin geldi oynadı. Hakan Sükür desen öyle. Hasan Sas desen, Galatasarayla yine Avrupa sampiyonu olucam diye en iyi zamanında, seninle top diye oynayacak kadar iyi oldugu zamanda senin ebedi hayalin olan Liverpoolu geri cevirdi.

Bırakın icimizden, alt yapıdan cıktı zavazingolarını. Görün gercek Galatasaraylıları.

Arda'yı savunmak için Emre, Sabri, Hakan'a saldırdığına göre sende gördün bilerek sarı kart gördüğünü nefret değil bu üzülüyorum kendi adıma

Kimse görmedi, onların gitmemek için görmediğini Arda'nın gitmek için gördüğünü iddaa eden sizsiniz ben kimseyi ne akladım ne de suçladım.İç okuma tekniğim yok.

İşe gitmek istemiyorum bende yarın.Ama bizim şirkette sarı kart yok nasıl yapacam şimdi acaba ?

Kimse görmedi, onların gitmemek için görmediğini Arda'nın gitmek için gördüğünü iddaa eden sizsiniz ben kimseyi ne akladım ne de suçladım.İç okuma tekniğim yok.

Yahu söylemediğimiz sözlerle ihtam ediyorsun kim demiş onlar normal gördü Arda gitmemek için gördü ben ilgilenmiyorum diğerlerinin neden gördüğüyle Arda diyorum bilerek gördü resmen iç okuma tekniği kullanmışsın

Farki siz gorun.

Gecen sene milli takimdan sakat dondu cezaini biz cektik

Bu sene Madrid icin milli takimi satti

Keske Atletico'yu düsündügün kadar Galatasarayı da düsünüp bos maclarda oynamamak icin sarı görseydin. Ama lafa gelince yeni nesil Metin Oktay yapıyor adamı bazıları. Hagi'nin babası öldü, yine Galatasaray icin geldi oynadı. Hakan Sükür desen öyle. Hasan Sas desen, Galatasarayla yine Avrupa sampiyonu olucam diye en iyi zamanında, seninle top diye oynayacak kadar iyi oldugu zamanda senin ebedi hayalin olan Liverpoolu geri cevirdi.

Bırakın icimizden, alt yapıdan cıktı zavazingolarını. Görün gercek Galatasaraylıları.

Budur bu.Hagi'nin sakallı haliyle oynayışı dün gibi gözümün önünden geçiyo.Ah,ahh..:(

@altunterim Osman Altunterim

Arda Turan Milli Takım kafilesi ile degil, kendi kullandığı arabasıyla ayrıldı stattan!!

Alin size Arda Turan

iyi kakaladık madrite :) biraz daha kalsaydı bizde 5vermek icin üste bir iki eşantiyon oyuncu istiyiceklerdi

Budur bu.Hagi'nin sakallı haliyle oynayışı dün gibi gözümün önünden geçiyo.Ah,ahh..:(

SANA dil uzatanlar SENIN bokunu yesin HAGI'M.

4014272150_48cd59334f.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt