Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.527
- 408
- 1.878
Cevap: #10 Arda Turan
keske azize 25 verirken gaptirsaydik
nasil olsa sonu sikebahce
keske azize 25 verirken gaptirsaydik
nasil olsa sonu sikebahce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabride Emrede Hakan Baltada sarı gördü cezalı duruma düştü.
Onların gitmemek için görmediğini, veya Arda'nın bilerek gördüğünü nerden biliyorsunuz?
İşiniz gücünüz Arda, nerden geliyor bu nefret anlamıyorum, adam para kazandırarakta gitti hala nefret.
Bişey olsada sallasak Ardaya .
Arda'yı savunmak için Emre, Sabri, Hakan'a saldırdığına göre sende gördün bilerek sarı kart gördüğünü nefret değil bu üzülüyorum kendi adıma
Kimse görmedi, onların gitmemek için görmediğini Arda'nın gitmek için gördüğünü iddaa eden sizsiniz ben kimseyi ne akladım ne de suçladım.İç okuma tekniğim yok.
Hem Hırvtistan 'a gitmemek hem de Volkan ve Emre Abilerine destek için sarı kart gördü sanki. Bu arkadaşın Kamil olduğunu artık Ahmet Özg. de ONAYLIYOR.
Keske Atletico'yu düsündügün kadar Galatasarayı da düsünüp bos maclarda oynamamak icin sarı görseydin. Ama lafa gelince yeni nesil Metin Oktay yapıyor adamı bazıları. Hagi'nin babası öldü, yine Galatasaray icin geldi oynadı. Hakan Sükür desen öyle. Hasan Sas desen, Galatasarayla yine Avrupa sampiyonu olucam diye en iyi zamanında, seninle top diye oynayacak kadar iyi oldugu zamanda senin ebedi hayalin olan Liverpoolu geri cevirdi.
Bırakın icimizden, alt yapıdan cıktı zavazingolarını. Görün gercek Galatasaraylıları.
Nerde dedi kanka valla görmem lazım.
Budur bu.Hagi'nin sakallı haliyle oynayışı dün gibi gözümün önünden geçiyo.Ah,ahh..![]()
SANA dil uzatanlar SENIN bokunu yesin HAGI'M.
![]()
SANA dil uzatanlar SENIN bokunu yesin HAGI'M.
![]()