Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

ne biçim vurdu vay anasını, yarım vole zor iş.

Güzel atmış ama kalecinin görüş açısı düşükmüş yoksa çıkarırdı o topu.

nuesta afisyon semere esta viktoria

ispanyolcayı da sökmüş goçum

ingilizce zaten biliyodu

trii dey ayem okey falan diyodu

şu Ardada azcuk Sercan kadar hız olsa varya 30-40a giderdi bizden .iyi topcu ama oyunu yavaşlatıyor yavaş bi oyuncu.

Hade Arda Atletico'yu Champions League'e sok, sok ki bizde size acı acı sokalım.

atleticoyla ancak ligde kalma savaşı verir arda. bizle şampiyonluk yarışı vermeyi hatırlar hatırlar durur artık

en az uefaya girer .. küme müme diyerek kişsel hırsınızı bu kadar belli etmeyin kardeşler

Güveniyoruz Arda'ya. Atletico'yu CL'ye sokacaktır. Hatta sırf bunun icin Reyes transferine sıcak bakmaya basladım. Onlar'da Arda bizde Reyes, koyması daha bi enfes olur. Sonra Arda'nın surat ifadesini boy boy gazetelerde görmek istiyorum.

Atletico ilk 10'a girmeye çalışan bir takım.

Falcao fln da seneye gider zaten.

yazık lan .. valla yazık anasını satıyım .. iyi yapmış herif ..

Güveniyoruz Arda'ya. Atletico'yu CL'ye sokacaktır. Hatta sırf bunun icin Reyes transferine sıcak bakmaya basladım. Onlar'da Arda bizde Reyes, koyması daha bi enfes olur. Sonra Arda'nın surat ifadesini boy boy gazetelerde görmek istiyorum.

arda bize karşı oynarken duygu seline kapılcaktır.bizimkilerin bakış açısıda ona karşı farklı olabilir ama şöyle çok benimsiyceğimiz bi oyuncu yakın bi zamanda olcaktır bu takımda.

acilin ulen arda'ya helikopter getirdim

helico-03.gif

senin ve senin gibi adamları mutlu etmek için onca yedigi darbelere .. dayandıgı saygısızlıklara , hakarete , emege . . ama asla o pişmanlık duymayacaktır .. ben üzülüyorum ama . .nyse bir halt demiycegim siz hırs yapın biriktirin bekleyin koycaz görcez vsvs diye ..

Lincoln'de baya darbe yiyordu. Neyse konu HASANlara, HAKANlara kadar gidicek, kapatalım.

En az Uefa derken? CL'ye gitme şansıda var diyorsun sanırım:) Atletico'nun nasıl futbol oynadığını izlemeseydim belki inanırdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt