Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

sen unutmada sonra konuşuruz kardeş

Arda ölse göbek atarsınız aga helal olsun ne diyeyim:) Başka derdiniz kalmamış, gidin fenere menere çakmaya çalışın. Dert o da değil artık Arda atletico'yu çıkarsın clye orda biz gösterelim bilmem ne. Galatasaray tarihinin en yüksek bonservisini kazandırdı bu adam bari onu düşünün arada. Zamanında Emre'ye, Okan'a bu kadar sallamadığınıza eminim.

H.g. Ahmet. Hem Arda kazansın hem biz kazanalım diyorum, bunda ne var anlayamadım.

senin ve senin gibi adamları mutlu etmek için onca yedigi darbelere .. dayandıgı saygısızlıklara , hakarete , emege . . ama asla o pişmanlık duymayacaktır .. ben üzülüyorum ama . .nyse bir halt demiycegim siz hırs yapın biriktirin bekleyin koycaz görcez vsvs diye ..

Saçmalama kardşim ya Arda 'nın abartması bunlar.

Yarın Emre B., ayı Volkan, Rıdvan ve Acun abilerine bilimum başarı dileklerinde bulunur telefon açıp.

Saçmalama kardşim ya Arda 'nın abartması bunlar.

Yarın Emre B., ayı Volkan, Rıdvan ve Acun abilerine bilimum başarı dileklerinde bulunur telefon açıp.

sen yapma be refik renktaşım :( arda bu takıma hiçbirşey vermedi mi abi ? Galatasaraylılıgından şüphe mi duyuyorsunuz ?? üzülüyorum ..

ayrıca yaşayan anlar abi biraz empatı biraz halden anlama . kardeşim gibi bakıyorum ben bu tarz topçulara . .

Ne bu para para para mevzusu ya? Adnan Polatı gectiniz. Tarihin en fazla bonservisini getirdiyse getirdi bundan Galatasaraya ne? Biz süpr market miyiz yoksa iflas falan mı ediyoruz? Yerine gidip getirilen adamın 4 sezonluk alacagı ediyor Arda'dan gelen bonservisi parası. Basta bu adamı getirenler sucludur ona kimsenin lafı yok. Ama Arda gitmeseydi yada en azından gecen sezon biter bitmez basıp nereye gidiyorsa gitseydi, yerine cok daha iyi alternatifler bulunurdu.

sen yapma be refik renktaşım :( arda bu takıma hiçbirşey vermedi mi abi ? Galatasaraylılıgından şüphe mi duyuyorsunuz ?? üzülüyorum ..

ayrıca yaşayan anlar abi biraz empatı biraz halden anlama . kardeşim gibi bakıyorum ben bu tarz topçulara . .

Galatasaraylı olması matah işey değil ki 30 milyon insan olduğu gibi sıradan bişey. Arda bu takıma bişey verdi ama ağzını ayıra ayıra çok şey verdim diye gezmesine uyuz oluyorum.

Galatasaray tarihinde ilk 50 'ye giremez ve giremeyecekti ama havasından da geçilmiyor.

Galatasaraylı olması matah işey değil ki 30 milyon insan olduğu gibi sıradan bişey. Arda bu takıma bişey verdi ama ağzını ayıra ayıra çok şey verdim diye gezmesine uyuz oluyorum.

Galatasaray tarihinde ilk 50 'ye giremez ve giremeyecekti ama havasından da geçilmiyor.

matah birşey degil ama adam senden bende çok daha fazla şey verdi bu takıma arda .. ortam , insanlar bu hale getiriyor durumu .. dersen sen kimsen ne yaptın takımı sattın vsvs taş olsan çatlarsın ..

havası falan yok ardanın sadece düşündüklerini dile getiren bir futbolcu . dogru veahut yanlış ama fikirleri var korkmuyor açık açık söylüyor . alışık olmadıgımızdan adama herkes şımarık ukala çok biliyo gibi damgala yapıştırıyor .. iyi bir çocuk arda ...

https://www.netkeyfim.com/wp-content/uploads/2009/03/arda_bayginlik.jpg

Saha icinde 21 yasinda olmasina ragmen yorgunluktan yere cöken Keita,Lincoln,Misimovic,Baros felan degildi.Hastanelik bile oldu,kalbinde problem mi var diye baktilar.

Niye?Yönetim öyle bi les kadro kurdu ki,o 21 yasindaki oglan bi takimi bütün sene tek basina tasidi.Bazilari Sivas deplasmanina gitmek istemiyorlardi.

https://de.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UEFACup/81/14/02/811402_w2.jpg

HSV macindan önce Trabzonspor macinda cok kötü bi darbe aldi (Serkan Balci bacagini delmisdi https://2.bp.blog.spot.com/_vMjTCg_mad4/Sb1z693H8xI/AAAAAAAAFxU/0zuOmftBjbA/s400/arda.bmp ).Ama takimi yalniz birakmamak icin kendini zorladi,ve ilk yarida Hamburg defansini yikti (Baros´a verdigi o muhtesem assist mesela).

Daha birkac örnek var,ama aksam aksam hepsini cikaracak halim yok.Tabi simdik gelip "o kadar para aliyor bu kadarda olsun artik" diyenler olur.Haklilar ama öyle kolaysa niye hepimiz futbolcu olmadik?Oraya bi gelmen lazim.

Atletico kötü takimmis felan,güldürmeyin beni.Burda Feneri öve öve bitiremeyen siz degilsiniz heralde.

Gitti de ne oldu?Takimini birakan ilk oyuncu mu?Adnan Polat döneminde 1 kere dogru dürüst bi kadromus olsaydi,su an Arda ile beraber ne güzel kupalar felan kaldirirdik.

Neyse,burda Selcuga calim atmiyor diye kizanlar var,ne beklersin ki öylelerden.

matah birşey degil ama adam senden bende çok daha fazla şey verdi bu takıma arda .. ortam , insanlar bu hale getiriyor durumu .. dersen sen kimsen ne yaptın takımı sattın vsvs taş olsan çatlarsın ..

havası falan yok ardanın sadece düşündüklerini dile getiren bir futbolcu . dogru veahut yanlış ama fikirleri var korkmuyor açık açık söylüyor . alışık olmadıgımızdan adama herkes şımarık ukala çok biliyo gibi damgala yapıştırıyor .. iyi bir çocuk arda ...

Ukala, şımarık gibi bir imajı yok tam tersi iyi aile çocuğu imajı var ama öyle olmaya çalışıyor hareketleri tamamen kolpa. Tıpkı geçen senelerdeki Rıdvan, Acun, Beyazıt gibi. Zaten onlarla çok iyi anlaşıyor tam aynı kafadalar. Doğal gözükmek için kendini kasan bir yapmacık [bunu hareketlerinden anlaman lazım]

Hadi bu huy meselesi Galatasaray 'ı da çok düşündüğünü sanmıyorum. Her zaman kendi menfaatlerini Galatasaray 'dan önde tutacak bir tip.

Ukala, şımarık gibi bir imajı yok tam tersi iyi aile çocuğu imajı var ama öyle olmaya çalışıyor hareketleri tamamen kolpa. Tıpkı geçen senelerdeki Rıdvan, Acun, Beyazıt gibi. Zaten onlarla çok iyi anlaşıyor tam aynı kafadalar. Doğal gözükmek için kendini kasan bir yapmacık [bunu hareketlerinden anlaman lazım]

Hadi bu huy meselesi Galatasaray 'ı da çok düşündüğünü sanmıyorum. Her zaman kendi menfaatlerini Galatasaray 'dan önde tutacak bir tip.

nasıl yok abi galatasaraylıların %40ı diger külüplerin &80 i öyle düşünüyor. .

bana kolpa gelmiyor abi çocuk neyse öyle kaldı ..

ondada katılmıyorum .. asla kendi menfaatlerini galatasaraydan üstün tutucak biri degil ..

abi ben duygusal ve empatı kurark bakıyorum .. saf maf diyebilrsin ama ben hislerimi dinleyerek yorum yapıyorum .. yorumları okudukça hem onun adına emegi adına üzülüyorum .

Bu Arda´nin herkezle iyi anlasdigindan kaynaklanamaz mi?

Erman Toroglu haric,kimine gecinemiyor Arda?Profesyonel felan olun diyorsunuz,yabancilar bu acidan bizden cok farkli diyorsunuz,ama Arda saha disi fanatik taraftar gibi renklere göre ayrimcilik yapmayinca fenerli oliyor.

her zaman hakan sükür benim babam gibidir felan diyen arda degilmi?

yani illaha "ridvan gibi angut görmedim hahaha" mi desin?

Bu Arda´nin herkezle iyi anlasdigindan kaynaklanamaz mi?

Erman Toroglu haric,kimine gecinemiyor Arda?Profesyonel felan olun diyorsunuz,yabancilar bu acidan bizden cok farkli diyorsunuz,ama Arda saha disi fanatik taraftar gibi renklere göre ayrimcilik yapmayinca fenerli oliyor.

her zaman hakan sükür benim babam gibidir felan diyen arda degilmi?

yani illaha "ridvan gibi angut görmedim hahaha" mi desin?

Fenerli oldukları için vermedim o örnekleri yapmacık oldukları için verdim. Bunlarla kanka işte. Beyazıt da herkesle anlaşıyor, Rıdvan şike olaylarından sonra patladı yoksa objektif herkesin sevdiği ayağına o da yatıyordu. Arda 'nın karakteri de aynı. Şöyle söyliyeyim Esra Ceyhan = Arda Turan

Bu önemli değil Galatasaray 'ı kendi menfaatinden önde görüp geride göstermeye çalışıyor ben buna diyorum. Hakan Şükür 'ü de pek sevmem.

Fenerli oldukları için vermedim o örnekleri yapmacık oldukları için verdim. Bunlarla kanka işte. Beyazıt da herkesle anlaşıyor, Rıdvan şike olaylarından sonra patladı yoksa objektif herkesin sevdiği ayağına o da yatıyordu. Arda 'nın karakteri de aynı. Şöyle söyliyeyim Esra Ceyhan = Arda Turan

Bu önemli değil Galatasaray 'ı kendi menfaatinden önde görüp geride göstermeye çalışıyor ben buna diyorum. Hakan Şükür 'ü de pek sevmem.

niçin ??

kimdir favori türk oyuncun son 10 yılda ?

Refik is right in this Konu.

Hakanda, Ardada kendini sevdirmek icin yapmacik haraket ediyor.

Karakter olarak en cok Sergeni begenirim. Adam bazen sacma konusuyor, ama yalan konusmuyor, bazilarinin konustuklarina kizacagini bile bile dogrulari söylemekten kacinmiyor.

Allah kazanmamızı istemiyor diyen ardanın şu anda ne düşündüğünü çok merak ediyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt