- 24 Kasım 2008
- 8.263
- 92
- 1.513
Cevap: #10 Arda Turan
Gol attı ama skor 4-2
Ah şu Atletico ile maç yapma fırsatımız olsa.
Gol attı ama skor 4-2
Ah şu Atletico ile maç yapma fırsatımız olsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda bilmiyorum izlerken dikkat ettin mi ama sen varken, kaptan iken asla arkadaşlık bu düzey olmadı. Asla yabancılar bu şekilde kaynaşmadı tüm takımla.
arkadaşlık olayı gelen futbolcularla ilgiliydi .. şuan gelenler çok daha sıcak insanlar ve futbolu düşünen insanlar . gidipte pino stancu culio lincoln keita ile melo eboue muslerayı kıyaslayamazsınız
Ardaya nekadar kizsamda Avrupada cok basarili olmasini isterim,basarilida oluyor zaten.
arkadaşlık olayı gelen futbolcularla ilgiliydi .. şuan gelenler çok daha sıcak insanlar ve futbolu düşünen insanlar . gidipte pino stancu culio lincoln keita ile melo eboue muslerayı kıyaslayamazsınız
Culio sıcak kanlı değil miydi? Keita, Kewell keza? Sen Lincoln'ün aldığı parayı dert edersen tabi kaynaşma olmaz takımda. Serdar Özkan'a pas atmak için kaleye paralel top sürüyodu o maçları da hatırlıyorum.
culionun bu senekiler kadar sıcak kanlı ve yakın degildi tabi . kewell pro idi ve herkesle iyi geçiniyordu büyük ihtimalle . nonda o tarz bir oyuncuydu ve herkese iyi geçiniyordu zaten .
ayrıca lincolnü kim seviyordu o zamanda merak ediyorum ..
Lorik Cana'nın farkı varmıydı mesela Melo'dan. (Futbol anlamında demiyorum) En az Melo kadar sahiplenmişti takımı türkce kursu bile alıyordu.
Arda'sız da Galatasaray çok güzel. Hem de Arda'lı olmadığı kadar.