Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Gol attı ama skor 4-2 :D

Ah şu Atletico ile maç yapma fırsatımız olsa.

Arda bilmiyorum izlerken dikkat ettin mi ama sen varken, kaptan iken asla arkadaşlık bu düzey olmadı. Asla yabancılar bu şekilde kaynaşmadı tüm takımla.

arkadaşlık olayı gelen futbolcularla ilgiliydi .. şuan gelenler çok daha sıcak insanlar ve futbolu düşünen insanlar . gidipte pino stancu culio lincoln keita ile melo eboue muslerayı kıyaslayamazsınız

Tivibuyla zamanda geriye gittim ve golü izledim :D Eğer Formula 1'de startı kaçıran falan olursa yarışa devam etmeden önce tivibudan geriye alıp izlesin

Bir çok kişinin hayali galiba Arda'nın rakip takımla Ali Sami Yen'e gelmesi. Arda Galatasarayı karşı taraftan tecrübe edinirse, kafasında ki mekanizma #66'dan #10'a geçmeden olağan haline döner belki.

Ardaya nekadar kizsamda Avrupada cok basarili olmasini isterim,basarilida oluyor zaten.

arkadaşlık olayı gelen futbolcularla ilgiliydi .. şuan gelenler çok daha sıcak insanlar ve futbolu düşünen insanlar . gidipte pino stancu culio lincoln keita ile melo eboue muslerayı kıyaslayamazsınız

Culio sıcak kanlı değil miydi? Keita, Kewell keza? Sen Lincoln'ün aldığı parayı dert edersen tabi kaynaşma olmaz takımda. Serdar Özkan'a pas atmak için kaleye paralel top sürüyodu o maçları da hatırlıyorum.

Söylediklerinde bir nebze haklı olabilirsin ama Arda'nın arkadaşlık ilişkilerinde sıkıntı da vardı, bu yadsınamaz.

Arda´nin en önemli özelligi takim oyuncu olmasi degilmi?

Hazard,Messi gibi tek basina yardiran (yardirabilen) biri degil ki.

Adam bizde 3 senede yaklasik 100 assist vermis.Baros´da pas vermiyor su an o da mi ayrimcilik yapiyor?Elano´ya ha topu verdin ha vermedin,hic birsey degismez.

Liverpool hazirlik macinda gördük.

Bence bi Arda su anki takimi bi seviye daha atlatirir.

Tam Fatih Hoca´nin istedigi oyuncu.Cok kosan,defansa yardim eden,pres yapan ama ayni zamanda adam eksilten,iyi pas atan,teknik kapasitesi yüksek olan biri.

Neyse Arda artik gitti,destekleyen desteklesin,desteklemeyenler desteklemesin.Artik Emre Colaklara,Mertan Öztürklere ve Semih Kayalara bakak.

Culio sıcak kanlı değil miydi? Keita, Kewell keza? Sen Lincoln'ün aldığı parayı dert edersen tabi kaynaşma olmaz takımda. Serdar Özkan'a pas atmak için kaleye paralel top sürüyodu o maçları da hatırlıyorum.

culionun bu senekiler kadar sıcak kanlı ve yakın degildi tabi . kewell pro idi ve herkesle iyi geçiniyordu büyük ihtimalle . nonda o tarz bir oyuncuydu ve herkese iyi geçiniyordu zaten .

ayrıca lincolnü kim seviyordu o zamanda merak ediyorum ..

culionun bu senekiler kadar sıcak kanlı ve yakın degildi tabi . kewell pro idi ve herkesle iyi geçiniyordu büyük ihtimalle . nonda o tarz bir oyuncuydu ve herkese iyi geçiniyordu zaten .

ayrıca lincolnü kim seviyordu o zamanda merak ediyorum ..

Lorik Cana'nın farkı varmıydı mesela Melo'dan. (Futbol anlamında demiyorum) En az Melo kadar sahiplenmişti takımı türkce kursu bile alıyordu.

Arda'sız da Galatasaray çok güzel. Hem de Arda'lı olmadığı kadar.

Lorik Cana'nın farkı varmıydı mesela Melo'dan. (Futbol anlamında demiyorum) En az Melo kadar sahiplenmişti takımı türkce kursu bile alıyordu.

Arda'sız da Galatasaray çok güzel. Hem de Arda'lı olmadığı kadar.

e tamamda canayla ardanın arasında husumet mi oldu ?

cana kadar takımı sahiplenmiş adam yoktu zaten .

Arda'nın son yıllardaki 10 numarayı giymesiyle ve kaptan olmasıyla birlikte takıma biraz yukardan bakması beni rahatsız ediyordu, mesela suan takımda kim lider oyuncu derseniz 10 tane farklı isim cıkar, işte başarıyı bu şekilde çıkıyor, hangi oyuncumuz suanda tv programlarına malzeme oluyor ? Hangi futbolcu uzerınden GALATASARAY'ımız yaralanıyor kısacası ben Arda'nın geri donmesı taraftarı degılım ama Turkiye'yr donecekse bu takımın bızden baska bır takım olamamasınıda isterim, anlatmak istediğim şu Hakan Şükür gelmiş geçmiş tartışmam eşi benzeri yok ve gelmedi ! Üstünden hep haberler yapılmaya calıstı ozellikle Fetullah Gulen tarafından, ama Hakan Şükür bunu malzeme yapmamaları için sustu yada kısa net cevaplarla ne klubune, arkadaslarına nede kendıne zarar vermedı Arda bunu basaramadı işte o yuzden boylesine takım olabılmıs bir takımın bozulmaması için Arda'ya hıc gerek yok avrupada kendısıne basarılar.

Arda 3 sene de 100 asist mi yapmış?

Altın ayakkabıyı da almış mı peki?

Abartmayı ne çok seviyorsunuz.

Arda 2007 sezonundan 2011 Mayıs'a kadar Milli maçlar ve hazırlık maçları da dahil toplam 76 asist yapmış.

Yani tam 4 sezon da.

Arda simdi bizi görüpde ic gecirmiyorsa bende neyim... ah arda ah cok yanlis yaptin bize... ama ne olursa olsun sen bizim kaptanimizdin sonunda tekrar döneceksin yuvana ozamana kadar insallah karakterinde düzenlemeler yapip bu camia nin ne kadar büyük bir camia oldugunu kafana zonklarsin....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt