Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

arda şu takımda sol açık sen olmalıydınnn yolun açık olsun

geri döncekmi lan gerçekten ?atleticonun borçları varmış.bütün gazeteler yazıyo.

Geri dönmez.Gitse bile Avrupa'da bir takıma gider ;)

Bizim basına göre Ath. Madrid iflas etmiş. :D

Adamlar da salaktı iflas edeceklerini bilmeyip Arda+Falcao fln gibi adamlara 50M € vs... para harcadılar.

Ne kadar Arda'ya karşı kin duysamda.

Kaptan olduğu Galatasaray'ı bırakıp Galatasaray'dan daha küçük takıma gitsede.

Fatih Terim'i yarı yolda bırakmış olsada.

Son 2 senede Galatasaray'a katkısı neredeyse hiç olmasada.

Bu çocuk üzülünce bende üzülüyorum. Sevdirmiş bir kere kendini.

Umarım sonu Tuncay gibi olmaz hep iyi yerlerde olur.

Askerlik sorunu ortadan kalktigi icin yakinda(1-2 sene icinde) Türkiye'ye geri dönecektir bence. Tuncay gibi kapi kapi kulüp dolasmasina gerek kalmiyor. Arda da yakinda anlayacaktir, Türkiye gibisi yok. Orda yaban ellerde insan yapamiyor, bir de isler iyi gitmeyince daha da cok özlüyorsun vatanini.

Galatasaraydan daha büyük bir takıma giderse o zaman sevinirim derdim hep ama malesef Arda yanlış bir seçim yaptı.

arda 24 yasinda bedelliden yararlanamiyor ki galiba 30 ve üzeri olanlar yararlaniyor

şanssız mı sanşsızlık kendisimi bilemedim gitti takımın 2 yakası bir araya gelmiyor

yo geliyor. arada da kaldırıyor yakaları . performansı iyi yani .taraftarda seviyoru .. devamıda gelir

Askerlik sorunu ortadan kalktigi icin yakinda(1-2 sene icinde) Türkiye'ye geri dönecektir bence. Tuncay gibi kapi kapi kulüp dolasmasina gerek kalmiyor. Arda da yakinda anlayacaktir, Türkiye gibisi yok. Orda yaban ellerde insan yapamiyor, bir de isler iyi gitmeyince daha da cok özlüyorsun vatanini.

Nasıl ortadan kalktı? Arda 87'li.

almadan once takimdaki yabancilarin aldigi paralari ve performanslarini gosteren bir dokuman fakslayalim. laf etmesin sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt