Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

ANTI ARDA TURAN ORGUTU GENEL BASGANI sayin hayri cund ardaciktan ne istiyorsunuz. : (

arda'yla konuşma fırsatım olsaydı ona galatasaray ile ilgili söyleyeceğim ilk cümle şu olurdu: sen gittikten sonra biz çok güzel bir takım olduk.

Çekmiş gitmiş adam hala onunla uğraşıyorsunuz yuh ya.

Bunlar Anti-Ardaci olur Arda'nin maci oldugunda herkes merak eder nasil oynuyor ya da mactan sonra sorarlar nasil oynadi. Yok boyle kotu oynadi vs vs

Zorla gönderdiğiniz -bunu yapmaya zorladığınız- desem daha doğru olurdu.

Doğru biz zorladık zaten git başka yerde oyna diye. Biz takıma küsüp trip yaptık. Biz yabancı futbolcu düşmanlığı yaptık. Kendisini Galatasaray'dan büyük gören her adama karşı durmak gerek. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Galatasaray Arda'ya muhtaç değil ama göreceksiniz Arda Galatasaray'a muhtaç olacak.

Lan ne antipatidir bu anasını satayım adamı sevmesenizde gitti işte hemde kulup tarihinin en yüksek bonservisini kazandırarak.

B.ku b.okuna bişey olmadan yazıp durmayın şu topiğe.Yok Arda gittik daha iyi olduk, nah olduk Melo,Selçuk,Muslera,Semih,Elmander,Terim gelmeseydi görürdüm o iyi takımı ;)

Lan ne antipatidir bu anasını satayım adamı sevmesenizde gitti işte hemde kulup tarihinin en yüksek bonservisini kazandırarak.

B.ku b.okuna bişey olmadan yazıp durmayın şu topiğe.Yok Arda gittik daha iyi olduk, nah olduk Melo,Selçuk,Muslera,Semih,Elmander,Terim gelmeseydi görürdüm o iyi takımı ;)

Birak kandirsinlar kendilerini. Arda gitti takim iyi oldu, evet evet :asd:

Adam olmadan floryadan içeri girmesin mümkünse.. şikeci abileriyle arasına mesafe koyana kadar en azından..

gitsin acun abisi rıdvan abisi ile el öpsün, fenere lobi yapsın.

Forum kuralları dahilinde terbiyeli olucam ama gerçekten adamın hayatının içine ettiler burda...Arda'yı eleştirenlere söylüyorum bunu sen Arda'nın yerinde olsan sende kaçardın nokta.

ardanin hayatini mahvettiniz beyler : ( arda yikilmaz ridvan abisi emre abisi yalniz birakmiyor madiridlerde. allaha sukurler olsun.

Bak beyim, sana iki çift lafım var. Koskoca adamsın. Paran var, pulun var, herşeyin var. binlerce kişi çalışıyor emrinde. Yakışır mı sana ekmekle oynamak? Yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak. ama nasıl yakışmaz... Ben boşuna konuşuyorum. Sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum.

hıh... Sen... Büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi... Sen mi büyüksün? Hayır ben büyüğüz, ben. Sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç. Gözümde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne oğluma, ne de gelinime hiç bir şey yapamayacaksın. Yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizleri. Çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. Bizler birbirimizi seviyoruz. Biz bir aileyiz. Biz güzel bir aileyiz. Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?!

Dokunma artık aileme. Dokunma bizlere. dokunma oğluma, gelinime... Eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, Yaşar Usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni...

Kuyruk acısı diyeceğim de o da tam değil... Buraya gelip Arda'ya sallamak neyinize yarıyor acaba? Emre'ye bu kadar saldırmadığınıza adım gibi eminim. Ki Arda tarihinin en yüksek bonservisini kazandırdı. Sen bugün iyiysen ahaha Eboue var elmander var diyorsan Arda'dan gelen parayı da hesaba kat. Ahaha Selçuk var diyorsan Arda etkenini göz önünde bulundur. Ki şimdi ikiyüzlülük yapıp bunu da reddedebilirsiniz bilemem tabii Fatih Hoca'ya geldi Arda'nın etkisi yoktu diyebilirsiniz, beklerim. Yine de dediğim gibi arada düşünün bu takımın oluşmasında sizden fazla payı olabilir mi acaba?

Galatasaraya sizden daha fazla yararı oldu. kesin sesinizide gururlanın azcık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt