Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Geçenlerde bir röportajda Atletico'da en iyi anlaştığı kişinin Diego olduğunu söylemişti. Şimdi düşünüyorum da, acaba Arda bizde kalsa ve Diego'yu transfer etsek yüzüne bakar mıydı onun :) Yoksa Diego gittiğinde onlar helikopter alıyor diye açıklama mı yapardı? Hayat çok acayip lan :)

Özel helikopter fiyatları ne kadar acaba, umarım bir gün sahip olur, çok istiyordu.

Malaga-Atletico maçındaki İspanyol spiker, "Arda Galatasaray'a geri dönebilir" demiş. Aman diyeyim. Kal orada.

Girse oyuna keşke.Oyunun kaderini değiştirebilir.

iyi ki gittin de kurtulduk artık sürekli basına oyuncak olmandan artislik yapmandan takımda arkadaşlar arası gruplaşmandan ve her şeyden önemlisi her kontra atakta el freni olmandan.Umarım yine de avrupa da çok başarılı olursun ve bizi gururla temsil edersin sonucunda bizim kulübümüzün evladısın.

iyi ki gittin de kurtulduk artık sürekli basına oyuncak olmandan artislik yapmandan takımda arkadaşlar arası gruplaşmandan ve her şeyden önemlisi her kontra atakta el freni olmandan.Umarım yine de avrupa da çok başarılı olursun ve bizi gururla temsil edersin sonucunda bizim kulübümüzün evladısın.

of allahım sana da ,y, uykular

yine başlanmış kazandığımız maç sonrası ardaya sallanmaya çoğumuz haklıyız ama gerek yok böyle şeyleri sonuçta arda camiamızın çocuğu sayılır hala beni ardanın üzdüğü tek nokta yanlış zamanda yanlış takıma gitmesi oldu gideceksen avrupaya zamanında ve üst düzey kulübe gideceksen git be arda ya da hiçbir yere gitme kal efsane ol bu şansı şimdilik kaçırdın umarım atl madridden kurtulur üst düzey bir takıma gidersin

395684_225632614186445_110118965737811_500893_537811134_n.jpg

Koyim da buraya kaybolmasın foto

arda bittin oğlum sen benim için, git lefterin kulübüne

Ziyaret için bile olsa bir daha girme bu kulübün kapısından içinden! Sen sana yakışan kulübe git koca kafa! Mutluymuş huzurluymuş bir de keşke daha önce gitseydin!!!

Yok ama o içimizden biri kimse laf atmasın Arda ya.Gün gelecek yalvaracaksın Arda geri dönecem diye bakalım yüzüne bakan olacakmı.Arenaya da ancak milli takım da oynarken çıkabileceksin.

Su ana kadar bir tek kotu soz soylemedim Ardaya. Ama surekli bir mesaj derdinde.. Gittikce sinir olmaya basladim

4 sene şampiyon olamadık. Sakatlığına sabrettik, Taraftarla kavga edip profesyonellikten uzak olmana sabrettik, Küsüp 1 sezon boyunca kapris yapmana sabrettik, yabancı düşmanlığına sabrettik kaptanımız dedik kendi evladımız dedik. Çıkıpta vefadan bahsetmesin arda bey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt