Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

arda şu güne kadar yine arkandaydım kulübü en zor zamanda bıraktın gittin ona rağmen ama bugün değişti sana karşı düşüncelerim bu kulüp ne demek bülent korkmaz örneği ne alaka ? sana 10 u emanet edenleri mahçup etmişsin ona rağmen arkanda durmuşuz sen 30 milyon GALATASARAY camiasını bir erman toroğlu ahmet çakarla eş seviyede görüyorsan daha fazla üzerinde yorum yapmamıza hiç gerek yok

Sende artık bizden birisi değilsin Arda asla olamayacaksın devam et.Seneye Fener'e transfer olursan hiç şaşırtmayacaksın sen bu taraftarı.

karakterin bozukmus konustukca batiyor

sus lan artik yeter beni bile delirtdin lan adam degilsin

gözümde volkan demirel kadar degerin yok lan en azından o bütün yaptıgı pislikleri çirkeflikleri takımı için renklerini sevdigi klubu için yapıyor sen napıyorsun arda vıdıvıdı vıdıvıdı

Arda bize vefa dersi veriyor vay beee

Çenesini kapatsa oyununa baksa çok iyi olucak aslında.. Arkadaş bi sus da çok mu zor

Beyler yeni geldim, ne oldu ne demiş Arda?

şimdi takımda olsa yabancı yerli gruplaşması yapardı, sakal bırakır, helikopter diye ağlardı, sezon başı üzülmüştüm gitmesine şimdi allah kurtartmış diyorum

"Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu"ndan çıkarılsa mı acaba?

yoksa aşırı tepki mi veriyoruz

iyi ki gittin de kurtulduk artık sürekli basına oyuncak olmandan artislik yapmandan takımda arkadaşlar arası gruplaşmandan ve her şeyden önemlisi her kontra atakta el freni olmandan.Umarım yine de avrupa da çok başarılı olursun ve bizi gururla temsil edersin sonucunda bizim kulübümüzün evladısın.

hep söyledim hep de aynı şeyi söyleyeceğim iyi ki gittin,umarım fenere gidersinde belözoğlu gibi bu kulüple ilşkin kesilir bizde içimiz rahat ağzımızı doldura doldura söveriz sana Allah'ın artisti.

beyler ardayada hak vermek lazım takımı bir hırsla zamansız bıraktı gitti ve yerin dibinde olan takım tavan yaptı müthiş bir yönetim ve teknik direktörle birlikte arda unutuldu üstüne üstlük emre ve semih gibi iki tane genç kazandık ve alttan bir sürü genç geliyor önümüz çok açık e ardada doğal olarak morali bozuluyordur bu duruma bunu en iyi şekilde dün yaptığı açıklamayla belli etti lefterin ölümünü nerden nereye kendi lehine çekti farklı boyuttan farklı boyuta atladı suçluluk psikolojisi gibi

arda fanlığını bir kenara bırakmalı bu taraftar, bugün ayağında porsche,kolunda sinem, ispanyada villası varsa bunu bu klüp dediği Galatasaray'a borçlu.Öyle beni bitirdiler,bilmemne yaptılar demeye hakkı yok, baskı diyorsan Sabri yıllardır ne çekti bir kere çıkıp ağzını açmadı.

Galatasaray'ın,Metin Oktay'ın, hatta Kazım'ın yanında;

https://inciswf.com/ermanhoca.swf

arda fanlığını bir kenara bırakmalı bu taraftar, bugün ayağında porsche,kolunda sinem, ispanyada villası varsa bunu bu klüp dediği Galatasaray'a borçlu.Öyle beni bitirdiler,bilmemne yaptılar demeye hakkı yok, baskı diyorsan Sabri yıllardır ne çekti bir kere çıkıp ağzını açmadı.

Galatasaray'ın,Metin Oktay'ın, hatta Kazım'ın yanında;

https://inciswf.com/ermanhoca.swf

arda kesinlikle galatasaraya borçlu

sabri kıyaslamanda kesinlikle haklısın

ama kazımın ne işi var "metin oktay" kelimesinin yanında? kazım da en ruhsuz 11e ilk yazılacak adamlardan biri

Orda Kazım mübala, bana göre Kazım bile Arda'dan daha Galatasaraylı gözümde dedim.

arda topcu olmussun ama adam olamamissin..

ne lavuk bi insanmissin sen ya? 25 milyon GS taraftari senin arkandayken sen 3-5 kisinin seni isliklamasindan dolayi koca camiadan hala hincini alamadin.. kin kusmaktan bikmadin.. ne kindarmissin yahu!

ulan seni severdim, gittigine uzulmustum.. seni isliklayanlardan da, yuhalayanlardan da degildim.. basinda hakkinda cikan olumsuz haberlere de uzulurdum ama arkadas sen hepsini hakeden bir lavukmussun.. belesoglu bir, sen iki! onu da gececeksin bu gidisle.. koca kafandan da buyuk bir cenen varmis ya..

Ulan İspanya'ya gittin hala nefret ettirmeye devam ediyorsun kendinden. Neyin kuyruk acısı bu, bak dalgana birdaha da kulübün kenarından geçme, senin gibi Galatasaray'lı olmaz olsun. Köpek gibi kıskanıyorsun, FT'in Galatasaray'ını, Semih'i, Emre Çolak'ı. Mutluymuş. Yiyeyim senin mutluluğunu. Emre-Volkan abin beynini yıkamaya devam etsinler senin..

çok mutluyum diye nazire yapıyor aklı sıra

olm biz ne kadar mutluyuz senin haberin var mı

gelene 4, gidene 5 her hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt