Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Arda çok konuşuyorsun sen! Yeter artık sadece futbolla ilgilen! Hem sen bizi bırakıp gittin hemde konuşuyorsun.Olan olmuş artık git oyna futbolunu orda konuşma artık.

gözümde volkan demirel kadar degerin yok lan en azından o bütün yaptıgı pislikleri çirkeflikleri takımı için renklerini sevdigi klubu için yapıyor sen napıyorsun arda vıdıvıdı vıdıvıdı

haklisin , Volkan hic mi tepki almadi ? adam tepkinin babasini aldi taraftardan jöle yüzünden ama Volkan küsmedi tam tersine Jöle sürmeyi birakti ve sabah aksam daha fazla antreman yapti. Eski Volkan ile simdiki Volkan arasinda daglar kadar fark var kaleci olarak.

Tepki aliyorsan , olaylara birde iyi yönden bakacaksin, arkamda durmadilar diyorsan birde arkana bakip arkanda duranlari göreceksin. yönetim yamukluk yapiyorsa bunu Galatasaray camiasina baglamicaksin. ama Arda bu Koca kafasi var ama icinde beyin yoksa koca kafa ne ise yarar

arda kesinlikle galatasaraya borçlu

sabri kıyaslamanda kesinlikle haklısın

ama kazımın ne işi var "metin oktay" kelimesinin yanında? kazım da en ruhsuz 11e ilk yazılacak adamlardan biri

katilmiyorum Kazim'da cok güzel isler yapiyor , ruhsuz demen iyi degil, elinden geleni yapiyor ben beyeniyorum ,kolay kolayda futbolcu beyenen birisi degilim

Bu adam hala Metin Oktay'la mı kıyaslanıyor ?

Bu adam hala Metin Oktay'la mı kıyaslanıyor ?

hayır . kim öyle bir gaflete düşmüşse onun geriligidir .

zamanında metşn oktayla kiyaslayan adam bügün metin oktay üzerinden adamı karalıyor . buda tuhaf bir taraftar komedisi.

o mutluysa biz zaten mutluyuz 9 haftadır ust uste koymusuz ronaldinholarla geciyor adımız herşey 4/4lük

raad olalım

işin komiği adamın kendisini bülent korkmaz ile bir tutup onun adına konuşması.

Noldu Arda rahatladın mı ? bak yine manşetlerdesin, düşmanlara malzeme vermişsin. şimdi daha huzurlu olmuşsundur...

daha birçok haber sitelerinde var bu açıklaman Arda, rahat ol!! ben üşenipte eklemedim sadece diğerlerini.

qi4xbqkk.jpg

arda hic bir zaman büyük bir kaptan olamaz büyük futbolcu da olamaz ne vermis ki bize bize gider yapiyor biz onu arda yaptik gözümde kücük bir futbolcu olarak kalacak.

Arda'nın amacını anlayabilen var mı? Neden bunları yapıyor?

Bağış aphi, banu apla iyi yayınlar. Lefter abiye çok üzüldüm, dün ailesini de aradım zaten. dedemin vefat işi vardı.-hehehehehehehehehehehe- burada çok mutluyum çok huzurluyum aphi, apla. bu kulüpte yemek verilmeyen zamanlarda oldu. bülent hocayı yolladılar. iyi yayınlar.

Bağış aphi, banu apla iyi yayınlar. Lefter abiye çok üzüldüm, dün ailesini de aradım zaten. dedemin vefat işi vardı.-hehehehehehehehehehehe- burada çok mutluyum çok huzurluyum aphi, apla. bu kulüpte yemek verilmeyen zamanlarda oldu. bülent hocayı yolladılar. iyi yayınlar.

Bi an arda foruma yazıyo sandım.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt