Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Arda şu anda takımda olsaydı bu ortam olmazdı. İyi futbolcu eyvallah ama egosu yüksek. Melo, Baros, Elmander falan Arda'ya itici gelen tipler olurdu. Neden? Çünkü en sevilen yabancılar onlar. Pas atmazdı (Elano, Gio örneğindeki gibi) ve takımın verimi düşerdi. Takımda yerliler-yabancılar farklı masada yemek yerdi vs.vs.vs...

İyi oyuncu ama kulübü kendisinin sanıyor. "Galatasaraylıyım" diyor ama gereklerini yerine getirmiyor. Gidince parasını alamadığından bahsediyor ama burdayken "para konuşulmaz, boş mukavele" diyor... Çok fazla kin besliyor bazı şeylere karşı. İyi niyetli değil.

Galatasaray'da ortalama en az 35 maç yapmıştır Arda. 50 maça çıktığı yıl bile olmuştur. Bir yıl sakatlandı diye adama o damgayı vurup, medyanın Aziz, Acun, Rıdvan oyununa gelmek, nasıl bir mantıktır?

Akçay'da kaşık kaşık rakı içtim kafam üstünce güzel oldu ondandır.

Galatasaray'da ortalama en az 35 maç yapmıştır Arda. 50 maça çıktığı yıl bile olmuştur. Bir yıl sakatlandı diye adama o damgayı vurup, medyanın Aziz, Acun, Rıdvan oyununa gelmek, nasıl bir mantıktır?

:yenieek:

Yahu bilip bilmeden nasıl böyle konuşuyorsunuz anlamıyorum.

Bak şimdi Skibbe gittiğinde Arda ve abileri gönderdi diye herkes zırladı çok iyi hatırlıyorum. Sonra Skibbe'yle röportaj yaptılar hem de Frankfurt'tayken çalıştığım en yetenekli oyuncu, çok çalışkan, real madrid de bile oynar, onu takımımda görmek isterim ama bütçemize uymaz vs bir sürü övdü. Yani tabii bu adam beni sattı denmesi beklenmez de böyle övmesi de normal değil herhalde. Yoksa Skibbe o kadar gerizekalıydı da burdaki sivri zekalar mı anladı onun anlamadığını? Ee ne oldu adamın üstünde leke kaldı, bilmeyen hala sallar. Pis bir iftiradır bu.

Biliyorsanız neden olduğunu söyleyin yoksa söylemeyin arkadaş, örümcek hisleriniz mi söylüyor size?

hep de ayni seyleri yazip duruyosun, yazdigin seyler olurken george bush baskandi hala, gec olm artik bunlari skibbe zamanindan sonra en az 20 vukuati var bu adamin hala skibbeden gunumuze gelemedin malesef.

hep de ayni seyleri yazip duruyosun, yazdigin seyler olurken george bush baskandi hala, gec olm artik bunlari skibbe zamanindan sonra en az 20 vukuati var bu adamin hala skibbeden gunumuze gelemedin malesef.

Buna bi cevap verin de gelirim ben bugünlere raad ol:/

Ki hepsini yazdım Rijkaard-Elano röportajları, Kewell Baros'un söyledikleri sanki okuyorsunuz, bir işe yarıyor...

arda bu takimda olsaydi ne olurdu bilmem ama olmadi mi cok güzel oluyormus onu anladim

Buna bi cevap verin de gelirim ben bugünlere raad ol:/

Ki hepsini yazdım Rijkaard-Elano röportajları, Kewell Baros'un söyledikleri sanki okuyorsunuz, bir işe yarıyor...

arda ve dostlarinin elanoya pas vermedigi ortadaydi mesela. skibbe gittiken sonra ardanin bulent korkmaz gelince altin bulmus gibi sevinmesi (sezon sonunda kalsin demesi, gecen ay bu kulup bulente ayip etti aciklamasi da var tabi), lincolne yapilanlar falan hep skibbenin gitmesinde arda ve dostlarinin payi olduguna isarettir. sen istiyorsun ki ardanin gizli goruntuleri ciksin skibbenin sandalyesine uhu surerken malesef o yok bende

arda ve dostlarinin elanoya pas vermedigi ortadaydi mesela. skibbe gittiken sonra ardanin bulent korkmaz gelince altin bulmus gibi sevinmesi (sezon sonunda kalsin demesi, gecen ay bu kulup bulente ayip etti aciklamasi da var tabi), lincolne yapilanlar falan hep skibbenin gitmesinde arda ve dostlarinin payi olduguna isarettir. sen istiyorsun ki ardanin gizli goruntuleri ciksin skibbenin sandalyesine uhu surerken malesef o yok bende

Diyorum ki sen anladın bu kadar uzaktan Skibbe anlamadı mı ki böyle konuşuyor? Gizli görüntü falan istediğim yok.

Elano'nun söylediklerini de biliyorum, adamı en çok eleştriren sendin bu konuya gelince mi pas alamamış oluyor?

Diyorum ki sen anladın bu kadar uzaktan Skibbe anlamadı mı ki böyle konuşuyor? Gizli görüntü falan istediğim yok.

Elano'nun söylediklerini de biliyorum, adamı en çok eleştriren sendin bu konuya gelince mi pas alamamış oluyor?

elano geldikten 1 ay sonra pas alamiyor diyordum ne anlatiyosun ki simdi? adamin pas alamamasiyla adami elestirmem mutually exclusive seyler degil. cabalamamasini, bekleneni verememesini elestiririm ama pas alamasa da bunu da soylerim

skibbeye gelince insanlar olaylari istedikleri gibi goruyor, rijkaardin ankaragucu macini 10 sene daha duyariz heralde ama kocaelispor macini kimse anlatmaz. skibbe ne derse desin takimda huysuzluk yapan adamlar vardi ve arda da bunlardan biriydi. skibbeye karsi bilincli birsey yapmamis olabilir ama aptalligiyla takimin ritmini bozdular. umit, sabri falan

Galatasaraylilar arasindaki ardaperver sayisinin azalmasindan bazi seyleri idrak edebilirsin sanirim

"Ulan Arda her gittigin takim hoca degisimine ugruyor."

4a3c11e47723262e136f64b9fb27b2b2.jpg

"Tamam ulen buda tesaduf." :asd:

aziz-yildirim-resimleri-fotolari-fotograflari-pictures-8.jpg

Arda çok mutlu oldugunu hatırlatıyor ikide bir.

Ardacıgım bizde lideriz cok mutluyuz. Tribunlerde gene Sampiyonluk sarkıları var. Seni hatırlayan yok. Kasma bu kadar yani. Sen orda Atleticoyla kume düserken biz burda Şampiyonlar Ligi hayali kuruyoruz. Yıldız yok ama takım var takım.

Ulan adam olaydin, birazcik kendini bisey zannetmeyip takim icin oynamaya calissaydin.. ve suanda bu takimda olsaydin.. inan bana manyak olurdu..

ilk yazdigimi iyi oku.. adam olaydin dedim.. yani is ahlakin iyi olaydi..

sen suanda takimda olsan takim olabilirmiydik bilmiyorum.. Yabancilari dislattirirdin.. biseyler yapardin yapmadigin degildi.. ama yinede seviyorum seni nekadarda sinir olsam sana bucur.. ama kendini bitirdin.. Tuncay vol.2 olacaksin gibime geliyor..

Özledim lan.

Sana atıp tutmayı bile özledim.

Çoğu Galatasaray'lı gibi.

00330384rt1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt