Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Arda'nın boyle olmasının sucu ;

1. Yonetim

2. Basın

3. Taraftar

Her futbolcudan kusursuz olmasını beklesende bos bir beklenti olur, Arda 66'yken iyiydi, gercek Arda Turan'dı. Galatasaray kendi icinde bitirdi Arda'yı.

100 küsür M€'luk C.Ronaldo ıslıklanıyor ki, bu adam senede gol+asist 50 gol katkı yapıyor.

Arda kim de, taraftar fln suçlu oluyor?

100 küsür M€'luk C.Ronaldo ıslıklanıyor ki, bu adam senede gol+asist 50 gol katkı yapıyor.

Arda kim de, taraftar fln suçlu oluyor?

dedim ya reis, her futbolcudan Ronaldo olmasını bekleyemezsin. Arda boyle olmayabilirdi, sonuc olarak bu noktaya getirdiler yanlış psikolojiye ittiler cocugu. oda kendini bi halt sanmaya başlayıp tv'de falan aglamaya baslayınca gidişat belliydi zaten.. asıl suç yonetim ve basın'da olmakla beraber taraftar da canak tuttu zamanında. Arda alt yapıdan yetismis iyi bir yetenekti Galatasaray adına fakat cahilliginin kurbanı oldu sonuc olarak. Avrupa'da fazla kalıcagını sanmıyorum ben belli olmaz.

Arda konusunda pek yazmayı sevmiyorum zamanında aşırı seviyordum şimdi elim gitmiyor belki :) Ama şu anki takımda olsa Engin ile ilişkileri nasıl, Necati transferine nasıl bakıyor, Melo'nun ücreti hakkında ne düşünüyor, oynadığımız sistemden memnun mu gibi sorular ile uğraşıyor olacaktık.

bence bunddan öyle emin olma arkadas Galatasaraya arda öyle kolay kolay gelemez artik sen Galatasaray yi Fatih hoca ve yönetime calim at sonra tekrar Galatasaraya dön böyle birsey olmaz bence Karsiyaka ya giderse sasirmam.

Çalım atmak Okan ve Emre'nin yaptığı şekilde olur,para kazandırmadan.Arda Galatasaray'a 11 mil. Euro kazandırdı.

Fakat sanırım sorun planlarda değişiklik yaratması doğru; ama belki daha hayırlı oldu hem Galatasaray hem de Arda için.Bundan sonra bize düşen "yolu açık olsun" demek. Futbol bu,geleceğin ne getireceği belli olmaz.Arda'nın bazı davranışlarını ben de sevmiyorum,fazla konuşuyor,bazen futboluna odaklanmıyor; fakat bu kadar kesin çizgilerle konuşmamak lazım gelecek namına. Arda bir Emre değil. Fazla duygusal ve takıntılı ki bu da ona zarar veriyor. Bundan sonra o da, Galatasaray da, taraftar da önüne bakmalı.

Arda konusunda pek yazmayı sevmiyorum zamanında aşırı seviyordum şimdi elim gitmiyor belki :) Ama şu anki takımda olsa Engin ile ilişkileri nasıl, Necati transferine nasıl bakıyor, Melo'nun ücreti hakkında ne düşünüyor, oynadığımız sistemden memnun mu gibi sorular ile uğraşıyor olacaktık.

işte bu yuzden yonetim ve basın suclu diyorum zaten (: Arda'nın karakteri ne oldugu zaten belli, yanlıs yol cizdiler yanlıs degerlendirdiler sonuc olarak 12'den daha iyi bir paraya satabilirdik uygun sekilde.

Yok takıldığımdan değil ben de saçma buldum insanların "bu kulüp" lafına takılmasını zaten. "Çok iyi oynuyoruz" diyerek tekrar taraftarın gözüne girmeye çalışıyor. Bunu yapması da normal ama uyuz oluyorum herife o yüzden yapmacık geliyor.

"bu kulüp" lafına takılmayan birinin, "Çok iyi oynuyoruz" demesinede takılmaması gerekir o halde. Başta diyeceğini sonda demişin. Neyse

Arda nın söylediklerini bizim taraftar çok abartıyo. İyi de söylese eleştiriliyo kötü de söylese. Tamam bazen yanlışları oluyo oda farkında ama çok abartılıyo. Ayrıca klübe giderken 12 - 13 milyon euro para kazandırdı. GS tarihinde en pahalı satılan oyuncu oldu. Emre gibi Okan gibi para kazandırmadan gitmedi.

Arda, Emre ve Okan'la kıyaslanamaz bile... O iki topçu bize para kazandırmayı bırak, şampiyonluğumuzu sabote ettiler... Bunlar Galatasaray tarihinin yüzkarası iki topçusu!

Arda çenesi düşük olmasından kaybetti genelde. Tabi onu konuşturanlarda bir o kadar suçlu. Son iki ropörtajında pek girmedi, girersem de yanlış anlaşılabilirim diye konuları geçiştirdi... Olumlu bence. Zamana yayıp konulara girmezse camiamız affedebilir. Yani yine herşey Arda'ya bağlı.

Daha önceki konuşmasında "bu kulüp" dediğinden tepkileri topladığı için böyle bir yalakalık çabası içine girmesi normal..

An itibariyle takımı 38. dakikad 1-0 öne geçti Granada karşısında. Miranda attı.

Bu kulüp ne Ardalar gördü...

aaa pardon bu kulüp dedim.

Ya benim Türkçemde sorun var ya bu lafa takanlarda.

UEFA kupası sonrası Fatih Terim: Bu kulüp daha çok başarılar görücek deseydi nolurdu acaba :)

Arda'nin artik konusurken ne söyledigini cok dinlemiyor sanirim kimse. Sadece konusmasi bile batiyor. "Bu kulüp" gibi, baskasi söylese dikkat bile cekmeyecek bir laf bile sorun yaratabiliyor, ve tek nedeni Arda'nin agzindan cikmis olmasi. Arda Galatasaray'dayken cok konustu. Galatasaray'da oynamanin cocukluk hayali oldugu, her mac sahaya cikmadan bu takimin kaptanligini yaptigi icin Allah'a sükrettigini, Galatasaray'i ailesi kadar cok sevdigini.. söyledi durdu böyle seyler. Ama hic bir hareketi bunu dogrular nitelikte olmadi. Ben hic bir futbolcuyu Galatasaray'i sevdigini söyledigi icin sevmedim. Ben bir futbolcuyu Galatasaray'in büyüklügüne yakisir sekilde davrandiginda severim. Arda konusurken baskalarindan cok, kendini inandirmaya calisiyor söylediklerine. Sezon basi bize atabilecegi en büyük kazigi atarken, "kimseyi üzdügümü düsünmüyorum, vicdanim cok rahat" derken yüzündeki o hic samimi bulmadigim gülüsünü gördügümde bitmisti benim icin Arda. Arda'yi hic sevemedim, cok sevmeye calistim, hatta sevmek icin zorladim kendimi, ama sevemedim. Iyi bir kariyeri, mutlu bir yasantisi olsun, isterse karsi yakanin formasini giysin, ama bir daha Galatasaray'a gelmesin.

"bu kulüp" lafına takılmayan birinin, "Çok iyi oynuyoruz" demesinede takılmaması gerekir o halde. Başta diyeceğini sonda demişin. Neyse

Takılmadığımı belirtiyorum işte. "Çok iyi oynuyoruz" dedi diye Arda'yı tebrik mi edeyim? Ben belki başta diyeceğimi sonda demişimdir (ki öyle düşünmüyorum) ama sen tamamen demenin gereksiz olduğu bir şeyi demişsin.

UEFA kupası sonrası Fatih Terim: Bu kulüp daha çok başarılar görücek deseydi nolurdu acaba :)

"Bu kulüp" demiş olmasına herhangi bi tepki göstermiş miyim ben? Daha önce öyle dediği ve tepki aldığı için şimdi bunu telafi etmek istiyor, bunu belirttim. O lafa takılanlar olduğu için şimdi her dediğinde "Gaaaağğğaaassssaraylı" olduğunu vurgulama ihtiyacı hissediyor. "Bu kulüp" demesine takılmadım ben. Ama "çok iyi oynuyoruz" dedi diye de onu övecek değilim. Bunu demiş olması gayet normal. Fener yakıştırmasının aksini de ispat etmez. Sonuçta "porfesyonel" bir futbolcu, her takıma gidebilir.

ya da Arda'da

Hayır benim kıl olduğum konu sorsak Arda ''beni basın bitirdi, taraftar da korumadı'' der ki hep diyor zaten. Madem basına karşıtsın bu kadar her mikrofona konuşma. Rıdvan ile mi, Güntekin ile mi aran iyi gel senede 3-4 kez programına çık, sonra git kardeşim. Her uzatılan mikrofona ''ben Galatasaraylıyım'' demene bile kıl oluyorum artık. Seni harbici seviyorum ama kıl da oluyorum işte. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun neyi? Daha bizde oynarken de bunu demesine kıl olurdum, satıp gittikten sonra da kıl oluyorum.

Önceki sayfalarda demiş biri harbiden iyi de demiş. Seviyorum ben Ardayı ama şuan takımda olsa ''melo ile anlaşacak mı?'', ''takımı yavaşlatıyor mu?'', ''elmander ile arası nasıl'' diye tartışıyor olacaktık. Git orada başarılı ol 66. Ama Allah rızası için çıkıp ''ben hepinizden çok Galatasaraylıyım'' deme. İyi bir Galatasaraylı olabilirsin ama çoğu kişiden iyi değilsin. Bizim Galatasaray'a dokunmak için götümüz terlerken senin elini Galatasaraydan çekmen/kaçman ''kıl etti'' bizi.

Kendine bir sekil vermis, Avrupa'da oynuyo ya, daha klasik turk traslari ona yetmiyo, boyle uzatinca daha bir havali oluyordur insan :)

Simdilik Avrupa'dai performanslarina baktigimiz zaman, duz ve kendini pek gostermiyen bir oyuncu ... halbuki 2,3 sene once Arda, Nasri, Ribery, Robben gibi yildiz olma adayidi...

arda hem basit oynuyor hemde 70de çıkıyor insan kendini fiziksel olarak bi gram bile geliştirmez mi ya :S

sihirli annem degil bu olaylar . keşke dün güntekini izleseydin .. seneye gör canım tamam mı kardeşim

Adam ol almıyım ayağımın altına:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt