Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

ne yapiyor reis? esprimi yapiyor? sen bi futbolcu dusun senin takiminda 12 milyona almissin.. diyelimki biz Shaqiri aldik.. 12 milyon euroya.. adam 26 macta 1 gol 6 asistle oynamis Turkiye liginde.. sence iyi bi performansmi?

Arda'yı günahım kadar sevmem ama Atletico'da iyi oynuyor. İstatistik her şey değildir.

İstatistik olarak o kadar iyi değil doğru ama fena da oynamıyor hani.

reis Arda nasil topcu gozumuzde? bi messi degil abartiliyor tamam.. ama bizde yildizdi her an oyunu degistire bilir.. her mac gol atabilirdi vs vs..

simdi boyle bi topcuya.. istatistik onemli degil.. Fena oynamiyo diyemezsin bence.. Arda fark yaratmali.. Arda dogru fena oynamiyo.. siradan bi topcu halinde.. haksizmiyim?

Arda'yı günahım kadar sevmem ama Atletico'da iyi oynuyor. İstatistik her şey değildir.

Talha maclara bakiyonmu? vallaha ben begenmiyorum reis ne yalan soyleyim.. nekadarda sevmesemde artik ama basarili olmasini isterim, ama iyi oynamiyor.. vasatin biraz ustu.. benim gozumde o Arda degil..

ne yapiyor reis? esprimi yapiyor? sen bi futbolcu dusun senin takiminda 12 milyona almissin.. diyelimki biz Shaqiri aldik.. 12 milyon euroya.. adam 26 macta 1 gol 6 asistle oynamis Turkiye liginde.. sence iyi bi performansmi?

git maç izle oglum ne diyim sana . takımı farklılaştıran ismi arda . diegodan daha yararlı .. savunma hücüm her türlü katkısı var adamın . ilk sezonunda sen 15 gol 16 asist beklediysen ben bilemem

Talha maclara bakiyonmu? vallaha ben begenmiyorum reis ne yalan soyleyim.. nekadarda sevmesemde artik ama basarili olmasini isterim, ama iyi oynamiyor.. vasatin biraz ustu.. benim gozumde o Arda degil..

Tüm maçlara bakmadım da bu sezon Arda'nın oynadığı 5-6 maç falan izledim. 2sinde takım olarak kötüydüler zaten, diğer 3-4 tanesinde baya iyiydi. Takıma çok iyi yön veriyor hıyar.

Gerçek şu ki Arda potansiyelinin çok altında oynuyor Atletico'da. Takım oyuncusu olmaya çalışıyor fakat Arda tek başına oyunu değiştirebilecek bir adam. Hiç zorlamıyor hep garanti, ne bir adam geçmeye çalışıyor nede sıfıra inmeye.. Biraz cesur olmalı yoksa sıradan bir oyuncu olup çıkar.

git maç izle oglum ne diyim sana . takımı farklılaştıran ismi arda . diegodan daha yararlı .. savunma hücüm her türlü katkısı var adamın . ilk sezonunda sen 15 gol 16 asist beklediysen ben bilemem

Seviyeni dusurme istersen.. oglum moglum diye bana hitab etme.. git Ardana oglum de.. ben 15 gol 16 asistmi dedim? ama 26 macta 6 gol 10 asistle felan oynamaliydi Arda. senle polemige girmek istemiyorum cocugum..

Gerçek şu ki Arda potansiyelinin çok altında oynuyor Atletico'da. Takım oyuncusu olmaya çalışıyor fakat Arda tek başına oyunu değiştirebilecek bir adam. Hiç zorlamıyor hep garanti, ne bir adam geçmeye çalışıyor nede sıfıra inmeye.. Biraz cesur olmalı yoksa sıradan bir oyuncu olup çıkar.

yani bahsettigimiz adam Turkiyenin son yillardaki en buyuk yetenegi olarak lanse edilen bi oyuncu..

Eğer bu sene sampiyon olursak yada sampiyonlar ligi'ye gidersek arda bize dönmek isteyecektir...

Seviyeni dusurme istersen.. oglum moglum diye bana hitab etme.. git Ardana oglum de.. ben 15 gol 16 asistmi dedim? ama 26 macta 6 gol 10 asistle felan oynamaliydi Arda. senle polemige girmek istemiyorum cocugum..

zor zamanlar geçiriyorsun heralde .. bende öyle dedin demedim heralde öyle bir beklentin oldugu izlenimi ortaya çıktı .

tamam tatlım girmeyelim bizde .

cok tartışılan bir oyuncu oldu arda. lincoln efsane gözümde ardayı unuttum bile :)

reis Arda nasil topcu gozumuzde? bi messi degil abartiliyor tamam.. ama bizde yildizdi her an oyunu degistire bilir.. her mac gol atabilirdi vs vs..

simdi boyle bi topcuya.. istatistik onemli degil.. Fena oynamiyo diyemezsin bence.. Arda fark yaratmali.. Arda dogru fena oynamiyo.. siradan bi topcu halinde.. haksizmiyim?

Bahsettiğin liglerden biri İspanya biri Türkiye. Kendi ağzıyla söylüyor ayrıca, ''Burada takım oyununa uygun oynamaya çalışıyorum, taktik bilgim gelişiyor'' falan diye..O yüzden illa gideyim gol atayım, yok 3-5 kişiyi birden geçeyim derdinde değil. Ki farkındaysan en çok övgüyü aldığı nokta hücumcu olmasına rağmen kaptığı çok sayıda top. Takıma fayda sağlamak derdinde olmasa o kadar mücadeleye girip, top kapma çabası içinde olmaz.

Çok sallamıştım sana gittiğinde ama iyi ki gitmişsin lan :o takım kendine geldi

zor zamanlar geçiriyorsun heralde .. bende öyle dedin demedim heralde öyle bir beklentin oldugu izlenimi ortaya çıktı .

tamam tatlım girmeyelim bizde .

Emre zor zamanla ne alakasi var ustad, sadece ben Ardadan beklentilerimi soyledim.. sahsen biz topcu alsak 12 milyona ondan 1 gol 6 asist yaptiginda mutlu olmam.. cunku 12 milyona topcu aldinmi o topcu fark yaratmali..

Yorulmadınız mı Arda tartışmaktan yahu :D

insan sevdigi insani tartisirmis.. hepimiz nekadarda sinir olsak koca kafaya, sonucta icimizde bi ukte var, seviyoruz cunku onu.. bizi birakip gitmesi koydu oyle yada boyle.. malesef..

not: sevgimizi nefretle bastirmaya calisiyoruz, halbuki nefret ve sevginin arasinda cok ince bi cizgi var..

575759_405972169415697_142721405740776_1591082_1868690076_n.jpg

Sıkıntıdan bu maça sardım.:(

Biri çok şık iki gol attı Espanyol'a,tebrikler.

[video=youtube;XgrI_wVctTU]https://www.youtube.com/watch?v=XgrI_wVctTU&feature=player_embedded#![/video]

2 golü de birbirinden güzel.

Ah kaptan ah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt