Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Atletico utanmasa her çubuğa ayrı reklam alacak bu arada.

Atletico Madridin forumundan Arda Turan tezahüratı.

[video=youtube;p5lPbW9Te1U]https://www.youtube.com/watch?v=p5lPbW9Te1U[/video]

ArKycKGCMAExxnk.jpg

537798_420473434631919_133514113327854_1668149_2042575351_n.jpg

Gerçekten harika goller attı. Umarım devam eder. :)

World Player of the Week: Arda Turan - Atletico Madrid - Goal.com

Haftanın oyuncusu seçmiş goal.com

Golleri izlememiştim yeni gördüm. İkisi de çok güzel. İkinci golü topu kontrol edişiyle atmış aslında dikkat ederseniz. O uzun topu mükemmel indirmiş önüne. Keşke maçı alsaydık da keyifle bunlara da baksaydım:sad007:

" real madriddeki türk futbolcularımız hamit abi ve nuri abi" hmmm mesut yok aferim bak bu dogru bir davranıs

düşünmüştüm bu sefer laf edilmez diye ama hata ettim sınır yok , özür dilerim

Atleticonun forumundan....

Son yıllarda yaptığımız en iyi transfer demiş... diğeride çok ucuza aldık, 12 milyona Ardayı almak hediyedir demiş.

ya8CP.jpg

Mesela Euro 2012'ye gitseydik...

Arda 1 yıl daha kalsaydı

Euro 2012'den sonra 25 milyon euro'ya satardık...

Gerçi fatih hoca , hasan sas ; arda'yı adam ederdi...

13 milyon euro'ya taksitle satmak aptallıktır...

Ardaya sormuslar Burak Yilmazi dusunuyor Atletico Madrid diye, oda cok karakterli, cok yetenekli bize guc katar birlikte oynamaya cok sevinirim demis.

"Otro jugador turco importante y que el Atlético tiene en su agenda es Burak Yilmaz. ¿Le gustaría jugar con él la temporada que viene?

Burak tiene mucho carácter y talento y si llegara sería un gran refuerzo. Me gustaría jugar con él."

Hic Falcao gibi bir forvetle oynadin mi?

Cok onemli iyi bir oyuncu. Adrian cok gol atmasada inanilmaz biri ve disarida cok iyi anlasiyoruz ve bos zamanlarimizda gorusuyoruz. Hem tesislerde hem disarida takim gibiyiz. Bireysellige onem verenler kaybeder.

Había conocido alguna vez un goleador como Falcao?

Es un jugador muy especial e importante. Aunque no marque tantos goles, Adrián es increíble. Y además le quiero mucho. Todos somos profesionales dentro del campo, pero también nos llevamos muy bien fuera. Intentamos vernos lo más posible en el tiempo libre, porque fuera somos un equipo también. Quien piensa en individual pierde siempre.

Simeone ile aran nasil?

Cok iyi. O Atletico icin savasan biri takimi icin savasan biriyle ben her zaman kolay gecinirim.

Cómo es su relación con Simeone?

Muy buena. Es una persona que lucha por el Atlético y con todos los que pelean por el club estoy muy a gusto.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt