Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Lan hani bu pubis miydi neydi iyileşmiyordu? Bizde 1 sene yattı gaptan Atletico'ya gidince orasını mı aldırmış anlamadım.

O dediğin sakatlık yatarak geçiyor:D dinlenerek yani. kendine gelmesi kolay olmuyor Kakada da aynısı vardı sanırım. Bir başka sakatlık daha yaşadı bizdeyken yanlış hatırlamıyorsam.

Arda futbolcuysa Atletico'yu avrupa şampiyonu yapsın.

A.Çakar mode off.

576490201.jpg

İsterse kariyerinde başka bir şey yapmasın..Bu madalya ve bu fotoğraf ortada..

Türk bayragini orada millete gözükmesini saglaman yeter Arda.

Burdakilere kalsa 5 yil birak bayragi ismimiz bile okunmayacak oralarda..

Helal olsun vallaha. Daha ilk sezonunda UEFA Kupası'nı kaldırma başarısı gösterdi. Şike ve teşviğin döndüğü bir ligden kurtulması da cabası. Dertsiz tasasız oynuyor topunu..

Haci bende kizdimda soyle dusununce iyi yapmis cocuk, burda bu pisligin bi parcasi olmadan kendini kurtardi..

o acıdan hak verdim zaten bende. ntvspora baglanıp bize sallamasına kızmıştım. ama şimdi sevindim. bu şikeli ligden kurtuldu. avrupada kupa kaldırdı herif.

O dediğin sakatlık yatarak geçiyor:D dinlenerek yani. kendine gelmesi kolay olmuyor Kakada da aynısı vardı sanırım. Bir başka sakatlık daha yaşadı bizdeyken yanlış hatırlamıyorsam.

O sakatlık geçmiyordu hani sürekli kalıcıydı falan tam bilmiyorum da. Yani o varsa bu sene de çekmesi lazım mantık olarak. Hakan Şükür sakatlığı psikolojik demişti zaten. Takım kötü giderken pubis falan var tabi normal bu sene motor gibi oynamış maşallah(takip etmiyorum):ka21: Neyse çokta bişey değil gerçi yatarak para kazanan milyon tane adam geçti bizden.

Arda birazdan ntvspor'un sorularını yanıtlayacakmış.

her ne kadar sevmesem de gururlandirdi adam, aferin lan

seneye de sampiyonlar liginde final oynarsin insallah.. bir farkla tabi.. bu sefer bize kaybedeceksin :)

Pazar günü şampiyon olmamıza şu kupayı kazanmasından daha çok sevinecektir buna eminim.

O sakatlık geçmiyordu hani sürekli kalıcıydı falan tam bilmiyorum da. Yani o varsa bu sene de çekmesi lazım mantık olarak. Hakan Şükür sakatlığı psikolojik demişti zaten. Takım kötü giderken pubis falan var tabi normal bu sene motor gibi oynamış maşallah(takip etmiyorum):ka21: Neyse çokta bişey değil gerçi yatarak para kazanan milyon tane adam geçti bizden.

Olm anlatcam senin kafanda yine aynı şey kalacak o yüzden boşver:D

adam ntvspordan yanlıs duymadıysam mehmet agara selam yolladı:o

arda mehmet agarsa sevgilerinimi yolladı benmi yanlış anladım:D keşke dışarda olsaydı. şu pfdknın üstüne salardık. onların dilinde mehmet agar anlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt