Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Arda candır. Metin oktayda avrupaya gitmiş 1 yıl sonra geri dönmüş arda başarılı oldu o na rağmen gelmek istiyor belli ki içinde ukte kalan o GS de kupa kazanma başarılı olma hayalini gerçekleştirmek istiyor eğer arda gerçekten takıma dönmek istiyorsa hiç düşünülmemeli avrupa görmüş o disiplini yaşamış arda Türkiye de patlama yapar gerçi klup yalanladı ama eğer öyle bir durum gerçekleşirse çok sevinirim.

Lütfen sebebi ne olursa olsun Metin Oktay'ı arda'yla aynı cümle içinde bile kullanmayalım. Arda Metin oktay'la iyi veya kötü hiç bir şekilde kıyas yapılamaz.

Bu videoyu koymanın zamanı geldi :)

[video=youtube;cLOmPmBXGc0]https://www.youtube.com/watch?v=cLOmPmBXGc0[/video]

Ne alaka, millet ne diyeceğini şaşırmış.

Ne demek ne alaka, arda bu kadar şımardıysa bu denli taraftarla arası açıldıysa buna sebep biziz. Adamı ilk senesinde Metin Oktay yaptık, resimler bastırdık, ondan sonra 10 numarayı verip bi de kaptan yapınca işler çığrından çıktı. Bi de ne alaka diyorsan bu sürece asıl sen hayattan kopuk alakasız biçimde yaşıyorsun demektir.

Bu videoyu koymanın zamanı geldi :)

[video=youtube;cLOmPmBXGc0]https://www.youtube.com/watch?v=cLOmPmBXGc0[/video]

Zaten futbol kariyeri o 5 dakikalık videodan ibaret. Geçen sene Uefa kupası kazanan takımda bile katkısı yoktu.

nesildennesile.jpg

Şu resim son yıllarda yaptığımız yanlışları anlatan muazzam bi kare bana göre..

Yıllarca emek döken, başarı üstüne başarı yaşayanları değil de daha yeni yetme, bi kaç senelik bi topçuya hak etmediği değeri verirsen, olmayacak isimlerle kıyaslarsan yani kısaca halk arasındaki argo tabirle ''poposunu kaldırırsan gelir tepene pisler''.

nesildennesile.jpg

Şu resim son yıllarda yaptığımız yanlışları anlatan muazzam bi kare bana göre..

Yıllarca emek döken, başarı üstüne başarı yaşayanları değil de daha yeni yetme, bi kaç senelik bi topçuya hak etmediği değeri verirsen, olmayacak isimlerle kıyaslarsan yani kısaca halk arasındaki argo tabirle ''poposunu kaldırırsan gelir tepene pisler''.
en sevilen doneminde bile M.Oktay'la kiyas kabul etmezdi , bunu yapanda gram akil yok

Zaten futbol kariyeri o 5 dakikalık videodan ibaret. Geçen sene Uefa kupası kazanan takımda bile katkısı yoktu.

atletico'nuın uefa maçlarında golü de asisti de vardı. nasıl bir bakış açısıdır bu anlayamıyorum sizi!

atletico'nun hiç maçını izlemedin anladık da, bjk ile oynadıkları ikinci maçtaki asisti de mi görmedin

Takımın en iyi 3 oyuncusundan biriydi. Yiğidi öldür, hakkını yeme.

Çünkü takım Galatasaray tarihinin en kötü takımıydı. Şu an gelse ilk 5'e giremez iyilik konusunda.

Bizim Selçuk İnan'ımız var. Gol atar, asist yapar, frikikten gol atar, iyi korner kullanır, defansa yardım eder ve basına malzeme olmaz.

Arda su saate kadar konusmadıysa bu işte dogruluk payı var demektir

Çünkü takım Galatasaray tarihinin en kötü takımıydı. Şu an gelse ilk 5'e giremez iyilik konusunda.

Bizim Selçuk İnan'ımız var. Gol atar, asist yapar, frikikten gol atar, iyi korner kullanır, defansa yardım eder ve basına malzeme olmaz.

atletico madridden bahsetmiş sanırım talha.

atletico'nuın uefa maçlarında golü de asisti de vardı. nasıl bir bakış açısıdır bu anlayamıyorum sizi!

atletico'nun hiç maçını izlemedin anladık da, bjk ile oynadıkları ikinci maçtaki asisti de mi görmedin

Avrupa'nın 5. sınıf takımlarını izlemiyorum, prensip meselesi.

Yok abi o değil, UEFA'yı alan takımın en iyi 3ünden biriydi onu diyorum.

Biz bir oyuncu iki çalım atsın üç adam geçsin hemen efsaneler ile bire bir hale getiriyoruz,ve bu kafada olan ender milletlerden biriyiz.Bu sadece futbolda değil ,her konuda geçerli.

Arda bize ne kazandırdı,Arda Galatasaray'ı ne kadar ileri taşıyabildi;Arda tek başına bir takımı yönlendirebildi mi? Bu soruların hepsinin yanıtı olumsuza yakınsa efsane olmuş Metin Oktay ile yan yana durması trajikomik.

Her şeyi bırakın 10 numara lafını da geçin,düşünce olarak ters noktalarda olabiliriz ama bu kulübe başarı kazandıran bir Hakan Şükür bile bir Hagi bile böyle bir jeste maruz kalmadıysa Arda gibi bir oyuncu nasıl böyle ödüllendirilebilinir,bir de buradan düşünmek lazım.

En son şu örneği vereyim,benim Arjantinli arkadaşlarım var,orada şöyle bir hava mevcut; Messi 50 gol atabilir,Messi acayip istatistiklere sahip olabilir ama Messi Arjantin Milli takımını en tepeye çıkarmadıkça asla Maradona ile kıyaslanamaz. Buna benzer söylemleri geçenlerde daha ince şekilde Hector Cuper yaptı.

Kulüp bazında bakmıyorum çünkü Barcelona'da başlangıçtan beri oynamak onun suçu değil,Maradona yıldızsız Napoli'yi şampiyon yaptı ama şimdi şöyle bir şey demek abes olur Messi sen de git Racing Santander'e falan;şampiyon yaparsan Maradona ile birsindir. Ama Milli takımlarda durum eşdeğer,hatta iki dönemin kadrolarını çok iyi hatırlayanlardan biri olarak Messi bu konuda daha avantajlı.2014 her şeyi belli eder.

Neyse çenem düştü geldim nereden nereye.

Ne demek ne alaka, arda bu kadar şımardıysa bu denli taraftarla arası açıldıysa buna sebep biziz. Adamı ilk senesinde Metin Oktay yaptık, resimler bastırdık, ondan sonra 10 numarayı verip bi de kaptan yapınca işler çığrından çıktı. Bi de ne alaka diyorsan bu sürece asıl sen hayattan kopuk alakasız biçimde yaşıyorsun demektir.

İşler çığrından nasıl çıktı? Net hatırlamıyorum, ciddi soruyorum. Arda'nın sevgilisi için sinema kapatması olayı vardı, bunu beğenmeyen taraftarın Arda'ya küfür edişi vardı. Mor forma için hepimizin aklından geçeni söylerkenki görüntüleri ortaya çıkmıştı, herhalde ona da kızmıştı taraftar. Başka ne olmuştu? Sataşma ya da Arda'yı savunmak için sormuyorum, harbi merak ediyorum. Bu konuya bakınca görüyorum ki baya baya nefret ediyor arkadaşlar Arda'dan, sebebi nedir?

Ha bir de transfer döneminin sonunda gitmek istemesi vardı, bu mu mesele?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt