Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Güncel olarak;

1. Sınıf takımlara örnek: Barca ve Real

2. Sınıf takımlara örnek: Bayern Munich ve Chelsea

3. Sınıf takımlara örnek: Man Utd,Inter,Milan vs vs...

4. Sınıf takımlara örnek: Dortmund,Marsilya,Schalke vs vs...

5. Sınıf takımlara örnek: Atletico Madrid, Sevilla, Ajax,PSV vs vs....

5. sınıf takım demek amatör demek olmuyor.Kendi içlerinde geliştikçe yukarı çıkarlar,yukarıdakiler aşağıya iner ve bunun gibi. Bunu örnek olsun diye yazdım,çok düşünmedim.

Biz bir zamanlar 3. sınıftaydık iyicene tutunmuştuk,2'ye doğru geçiş yapma ihtimalimiz vardı beceremedik.Şimdi yeniden yapılanmayla eski günlerimize döneriz ve bu sefer daha yukarılarda tutunuruz diye umut ediyorum.

ManUtd yi 3. sınıfa koyman, genel hatlarıyla olmamış bir liste gibi

Güncel olarak;

5. sınıf takım demek amatör demek olmuyor.Kendi içlerinde geliştikçe yukarı çıkarlar,yukarıdakiler aşağıya iner ve bunun gibi. Bunu örnek olsun diye yazdım,çok düşünmedim.

Biz bir zamanlar 3. sınıftaydık iyicene tutunmuştuk,2'ye doğru geçiş yapma ihtimalimiz vardı beceremedik.Şimdi yeniden yapılanmayla eski günlerimize döneriz ve bu sefer daha yukarılarda tutunuruz diye umut ediyorum.
:lol:

Beyler derdiniz ne? Varsa bi derdiniz ticket açın, konuları trolleyip moderatörlere laf söylemekten vaz geçin. Ondan sonra benim mesajım neden silindi triplerine girmeyin.

modlar Ozgur Kizilarslan veya Emir Satriani gibi olsa bir problem olmayacak

Buna karar vermek sizin değil üst yönetimin işi, eğer varsa bi sıkıntınız ticket açarsınız olur biter. Konulara bu tarz mesajlar yazıldığı sürece silinmeye devam edilecek. O yüzden boşuna post kasmayın. Bu da bu konudaki son mesajım.

Bu konu daha fazla hakaret ve iftirayı kaldıramayacak bir süre kilitli durmasında fayda var.

Konu açılmıştır, daha seviyeli ve kurallara uyarak mesajlar atarsanız seviniriz..

Arda Turan'ın geri dönmesi gündeme gelince heyecanlanmamız,geceleri uyumadan ''Transfer Nöbeti'' başlığında onu beklememiz hatta bir an önce dönsün de Galatasaray formasını sırtına geçirsin diye Şampiyonlar Liginde bize güç katsın diye Galatasaray.org'a mail kampanyaları düzenliyor olmamız gerekiyordu bizim.

Ama bunları yapmıyoruz,yapamıyoruz.Keşke gelmese orda kalsa,takımın huzurunu bozmasa diyoruz.Bunun en büyük sorumlusu Arda Turan.İnşallah taraftarın bu tepkisini takip ediyor ve düşünüyordur ben ne yaptım diye.

Arda Turan'ın geri dönmesi gündeme gelince heyecanlanmamız,geceleri uyumadan ''Transfer Nöbeti'' başlığında onu beklememiz hatta bir an önce dönsün de Galatasaray formasını sırtına geçirsin diye Şampiyonlar Liginde bize güç katsın diye Galatasaray.org'a mail kampanyaları düzenliyor olmamız gerekiyordu bizim.

Ama bunları yapmıyoruz,yapamıyoruz.Keşke gelmese orda kalsa,takımın huzurunu bozmasa diyoruz.Bunun en büyük sorumlusu Arda Turan.İnşallah taraftarın bu tepkisini takip ediyor ve düşünüyordur ben ne yaptım diye.

bir de bu çıktı Arda huzuru bozuyormuş. ya beyler hepiniz kampta beraber mi yatıp kalktınız Arda nın hzuur bozduğunu nerden biliyorsunuz ? kim söylüyorsa bunları baştan aşağı yalan. neymiş arda yerlileri örgütlüyormuş. bu saçmalıklara inanıyorsak bizde sorun var. huzur bozan arda vay be ... adamı şahsen tanımasam şu yorumları okuduktan sonra ne biçim adammış bu derim. o kadar boş o kadar haksızca eleştiriliyor ki gitmekte %100 haklı. burada herkes doğru özeleştiri yapsın bizim taraftar profilimiz çok değişti. Arda ya küfreden insanlar o insanlar aynı insanlar ayıboğann serveeeet diye bağırıyorlardı servet topu alıp ileri çıkışlarında gaz verir gibi alkışlıyorlardı, takımını göz göre göre satan adamları yıllarca alkışladı bu kendine taraftar diyenler... Arda ne yaptı bu kadar da düşman oldunuz ahali ?

Cidden soruyorum sahi Arda bunu hak edecek ne yaptı ?

Gökmen Özdemir bir şeyler karalamış ama, yazısını bulamıyorum.. :ays:

Güncel olarak;

Manu 3. Sınıf Chelsea 2.. cahillik başa bela.

Biri bana Arda'nın Athletico Madrid'e gitmek dışında bizi gerçekten üzecek ne yaptığını yazabilir mi ? Madrid'e de Galatasaray'ı sevmediğinden değil idealleri için gitti.

Teşekkürler.. ;)

ARda'nın son iki yılında klüpte yaşanan/yaşandığı iddia edilen şeyler ve gitikten sonra Arda'nın yaptığı açıklamalar ortada.

Arda'nın hangi tarihte, FT'nin, yönetimin elini kolunu bağlayıp gittiği de ortada. Herşeyi geçtim Bu takımın geçen sene onsuz nasıl bir arkadaşlık birliktelik ortamı yakaladığı da ortada.

Bu kadar avrupaya gideceğim, Türkiye'de GS taraftarı beni çok kırdı dedikten sonra bir yıl içinde dönmek istiyorum dersen adama sorarlar ne değişti diye.

Geçen seneden gelişen güzel bir arkadaşlık ve kemik kadro var şu an takımızda. Hamit gibi Burak gibi yerli kaliteler, Amrabat gibi takımı kimilerinden daha çok sahiplenmiş bir kanatta cabası.

Teknik olarak bu uyum ve planlamanın ters yüz olmaması için Arda'yı istemem.

Romantik bakacak olursakta Arda iyi oyuncularla da oynadı bu takımda evvelinde. Ne gibi sorunlar ve söylentiler çıkıp takımın yara aldığı ortada. Bu söylentiler gerçektir/yanlıştır ama bir gerçek var ki takımın olumsuz etkilenmeye onunla çok yatkın olduğudur.

Neresinden bakarsam, bu transfer tutanın elinde kalıyor benim gözümde.

Olduğun yerde kal Arda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt