Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Manu 3. Sınıf Chelsea 2.. cahillik başa bela.

Cahillik ne zaman başa beladır biliyor musun sevgili kardeşim; yazılanı tam olarak okumayıp içeriğin bir yerini alıp laf ettiğin zaman.

Burada insanların birbirini kırma noktasına geldiği bir tartışma oluyordu yumuşatmak adına hızla bunu yazdım; birincisi başındaki güncel olarak kısmını gördün mü ikincisi bunu örnek olsun diye yazdım,yazarken çok düşünmedim kısmını gördün mü.

Bir insanı yargılarken durup bir satıra bakıp bunları söyleyebiliyorsanız ben hiç bir şey adına nefesimi tüketmeyeyim sevgili kardeşim.

Arda'yi bende cok elestirdim, kizdim ama bu Arda NEFRETI nedir abicim ya? Bu kadar mi KUCULDUNUZ? Saka gibisiniz. Arda $ikecilere gitsin diyenler var, Arda $ikecilere gittiginde en cokta onlar sover eder.

Arda geri donmek istiyorsa ve bizde onu istiyorsak her turlu aliriz zaten. Gelsinde, iyi olur.

Arda'yi bende cok elestirdim, kizdim ama bu Arda NEFRETI nedir abicim ya? Bu kadar mi KUCULDUNUZ? Saka gibisiniz. Arda $ikecilere gitsin diyenler var, Arda $ikecilere gittiginde en cokta onlar sover eder.

Arda geri donmek istiyorsa ve bizde onu istiyorsak her turlu aliriz zaten. Gelsinde, iyi olur.

Arda gelmek istiyorsa Fatih Terim de kabul ediyorsa gelsin buna kimsenin lafı yok. Ama takımda kalacağım dedikten sonra Ağustos ayında birden Atletico'ya giden Arda'ya sempati beslemek zorunda da değiliz. İsteyen sever, isteyen sevmez buna kimse karışamaz. Arda'yı sevmemek Arda'dan nefret etmek kişisel görüştür. Senin de bu kişisel görüş için kimseye küçüldünüz diye söylenme hakkın yok.

gelmesini hiç istemem açıkçası. gelirsede başımızın üstünde yeri var ama kaptanlık falan verilmesin yapamıyo.

çok ağır hakaretleri haketmiyo taraftar ne kadar suçluysa ardada o kadar suçlu.

hasan şaş'a yapıldı o sesini çıkarmadı diye ardaya yapılanlar doğrumu oluyo. yine söylüyorum en hayırlısı iki taraf içinde gelmemesi

Filipe varken ne Godin'i ya.. :)

318717_505753449450120_783139653_n.jpg

İnşallah 10 numaranın hakkını verir bu sene zira geçen seneki performansı belki ispanyollarca kabul edilebilir bir kanat performansı olsa bile gerçek Arda'nın çeyreği bile değildi..

melih şabanoğlu abi Arda'nın dönmek istediğini ama kulübünün satmaya yanaşmadığını diyor :(

melih şabanoğlu abi Arda'nın dönmek istediğini ama kulübünün satmaya yanaşmadığını diyor :(

Ama bence Arda Atletico'da gayet mutlu gözüküyor. Önceden belki gelebilir diyordum ama artık o ümidimde bitmiş durumda.

Kilo vermiş, fiziği mükemmel olmuş. Yetenek zaten 10 numara, son 1 senede LaLiga tecrübesiyle oyun bilgisi konusunda da üzerine katmıştır ayrıca. Çocuk harbiden de sağlam GS'lı + yabancı kontenjanı açısından da elimizi müthiş rahatlatır. Yabancı bir sol bek alabilme imkanımız doğar. Takımda Selçuk İnan gibi 'en iyi arkadaşlarından biri' var, keza B.Yılmaz da öyle.

Kısacası saha dışı etkenleri bir kenara bırakırsak, futbol açısından Arda'nın transferi = net mükemmel transfer olurdu.

Ama bir yandan da bu adam GS'a dönerse, passat medyasının istediği ortam oluşmuş olur. En ufak ters bir durumda bu çocuğa yüklenirler. Böyle bir durumda taraftarın Arda'yı ne olursa olsun sahiplenmesi gerekir ama taraftarın büyük bir kısmı zaten Arda'ya mimli. En ufak ters bir durumda 'Arda geldi takımı bozdu' olur. (Bu konuda tek suç taraftarın değil tabiki Arda'nın da çok net payı var bu ortamın oluşmasında)

Arıca Tr'ye geri dönmesi Arda'nın kariyeri açısından da bir geri adım olmuş olur.

Hepsini alt alta toplayınca bence Arda geri gelmesin ya. Kendisi için en iyisi kariyerine yükselerek Avrupa'da devam etmesi.

o değilde o forma nedir yahu hele fontlar çubuklu üstüne lacivert font :o

Ama bence Arda Atletico'da gayet mutlu gözüküyor. Önceden belki gelebilir diyordum ama artık o ümidimde bitmiş durumda.

hayır danışıklı dövüş bu. dönmek istiyor kendisi. melih şabanoğlu gibi güvenilir kişiler diyor. fakat kulübü bırakmıyor maalesef,ikinci amrabat vakasına benzetiliyor :)

"No voy a marcharme, ésta es ahora mi casa" - Arda - AS.com

Galatasaray’a döneceği söylentileri de sorulan Arda, “Şu an Atletico’da mutluyum. Galatasaray’ın beni istediği şeklinde haber çıkması normal. Şu an için böyle bir planım yok. Fernando Torres’in buradan ayrılması gibi günün birinde sarı-kırmızılı formayı tekrar giyeceğim. Üç yıl daha burada sözleşmem var. Atletico benim evim ama Galatasaray hayatım. Futbol terimleriyle konuşursak, aktif sporuluğumun öleceği yer de orası olacak” şeklinde konuştu.

"No voy a marcharme, ésta es ahora mi casa" - Arda - AS.com

Galatasaray’a döneceği söylentileri de sorulan Arda, “Şu an Atletico’da mutluyum. Galatasaray’ın beni istediği şeklinde haber çıkması normal. Şu an için böyle bir planım yok. Fernando Torres’in buradan ayrılması gibi günün birinde sarı-kırmızılı formayı tekrar giyeceğim. Üç yıl daha burada sözleşmem var. Atletico benim evim ama Galatasaray hayatım. Futbol terimleriyle konuşursak, aktif sporuluğumun öleceği yer de orası olacak” şeklinde konuştu.

Galatasaray'a geldiğinde, Galatasaray'ın futbol şubesini kendime kapatırım.

Gider basketbol, voleybol'da fln desteklerim, o şubelerin lisanslı ürünlerini alırım.

Atletico benim evim ama Galatasaray hayatım. Futbol terimleriyle konuşursak, aktif sporuluğumun öleceği yer de orası olacak”

Bir de senin 'Galatasaray'lılığını' tartışan akıllı arkadaşlar vardı be arda. 'Arda fener'e gider yea görürsünüzz' şeklinde...

İstediğiniz kadar eleştirin,ama bu adamın galatasaray sevgisini sorgulamayın,komik oluyor.

Neyse...

Çok istiyordum bu sene bize dönmesini.Açıklamalarına bakarsak, daha erken gibi gözüküyor.Üzüldüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt