Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelmesin hic gerek yok,Ankaragucunden 3yerken eli belinde geziyordu kaptan (!)

Cevap: #10 Arda Turan

aslanım arda,burda sana kızan arkadaslara bakma sen,gelınce bas tacı olursun yıne,basarılar dılerım sana ex captaın

Yorumları okuyorum,gelmesin falan diyorum.Bir sürü erman toroğlu ve ahmet çakar var arda,aman sağlıklı düşün.

Sonra diyorum , fener'e bir gol atsın 'en güzel sarıı yakışır sanaa' derler falan diyorum.İnsan ikilemde kalıyor tabii.:o

Bir baktın kötü bir döneme gireriz allah korusun, 'arda geldi, ondan böyle olduk' derler.Derler ,kötü sezonun faturasını tek bir kişiye kesen zihniyet,bunu da der.

Burda hala herkes gelmesin, gelirse şuna yaparım diye sözler savuruyor. Anlamıyorum bu arkadaşları, demekki bizim taraftara buraya para için gelecek, keyfine göre performans sergileyecek oyuncular lazım. Bakınız Melo, Lincoln.

Bu akşam ki maçta herkes Melo diye bağırırsa şaşırmam zaten, Melo bize o kadar gelmek isteseydi 2 aydır tatil yapmaz antremana çıkardı ve Fener maçında oynayabilecek formda olurdu ama işte bizim taraftarımız bu oyuncular arasındaki farkı göremiyor ve kendi evladına burdan atıp tutuyor.

:asd:

Zaten gelmeyeceğini söylemiş. Bence en doğru karar. 3-4 yıl sonra gelir..

Burda hala herkes gelmesin, gelirse şuna yaparım diye sözler savuruyor. Anlamıyorum bu arkadaşları, demekki bizim taraftara buraya para için gelecek, keyfine göre performans sergileyecek oyuncular lazım. Bakınız Melo, Lincoln.

Bu akşam ki maçta herkes Melo diye bağırırsa şaşırmam zaten, Melo bize o kadar gelmek isteseydi 2 aydır tatil yapmaz antremana çıkardı ve Fener maçında oynayabilecek formda olurdu ama işte bizim taraftarımız bu oyuncular arasındaki farkı göremiyor ve kendi evladına burdan atıp tutuyor.

Lincoln ile Melo, Galatasaray'lılık ve Galatasaray'a verdikleriyle Arda'yı 15'e böler, 1905'ler çarpar. :asd: :tiphat::confused::D

bu emre saykal boyle renkdas her firsatta gs birakmaya calisior ama yapcak bisey yok adam boyle fitratinda var bu

Nalet olsun içimde ki insan sevgisine.

Lincoln ve Melo arda turandan daha Galatasaray'lıdır . Sadece disiplinsiz olmaları biraz can sıkıcı .

Lincoln ve Melo arda turandan daha Galatasaray'lıdır . Sadece disiplinsiz olmaları biraz can sıkıcı .

Sen Galatasaraylı olduğuna emin misin yoksa sonradan takım değiştirip mi Galatasaray'ı seçtin, Arda ve bizler kendimizi bildik bileli Galatasaraylıyız, bahsettiğin oyuncular ise biz teklif götürene kadar Galatasaray'ı bilmiyorlardı belkide, Lincoln zaten hayatından çıkarmıştır Galatasaray'ı ama sen burda Arda'dan daha Galatasaraylıdır diyorsun :)

Arda'dan Metin Oktay gibi olmasını bekleyemezsiniz.Evet Arda iyi bir Galatasaraylıdır.Fakat yanlış bir dönemde giderek taraftarın tepkisini toplamıştır.Eğer biz bu sezon da kötü bitirseydik ligi Arda yine Gs'ye bir gün döneceğim derdi.Yani takım başarıya kavuştu ben tekrar geleyim mantığında olduğuna inanmıyorum.

Adam sanki sahada tek başına oynuyormuş gibi de davranılması anlamsız.O dönem takım olarak kötüydük.Arda da sırtlayamadı takımını.Medya ve taraftar baskısı altında ezildi.

Ama eğer bir gün geri dönerse Bu taraftar yine ona kucak açar.

arda kesinlikle gelmemeli gelirse yararından çok zararı olur malum özel hayat

arda gelse amrabat'a sarar bu sefer de huzurlsuzluk olur. milyon tane kanat oyuncusuna gerek yok magazin haberlerine kapak olacağına arda efendi futboluyla ilgilenseydi şimdi Galatasaray'da baş tacıydı. kendini bitirdi utanmadan taraftar bana sahip çıkmıyor diyip kaçtı. arda çenesini kapasa zaten buna gerek kalmayacaktı. o da şunu iyi biliyor HERŞEYİN BAŞI ARDA.

Arda'nın gelme ihtimali belirsin ona taş atanların en önde karşılamaya gideceğine eminin . Xaviyi istemiyorum beyler ben :D nasılsa şimdi olmayacak diye atıp tutun bakalım umarım bir gün borsaya bildirildiği zamanda zamanda böyle olursunuz . Burası profesyonel bir takım onu istemem bunu istememe yer yok Arda istediği zaman gelir bu takıma ve banko 11 oynar .

Arda'nın gelme ihtimali belirsin ona taş atanların en önde karşılamaya gideceğine eminin . Xaviyi istemiyorum beyler ben :D nasılsa şimdi olmayacak diye atıp tutun bakalım umarım bir gün borsaya bildirildiği zamanda zamanda böyle olursunuz . Burası profesyonel bir takım onu istemem bunu istememe yer yok Arda istediği zaman gelir bu takıma ve banko 11 oynar .

Profesyonellikte isler boyle yuruyor yani? Fail..

Bugün twitter'da gördüm, ne güzel bir kare...

byw0n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt