- 29 Şubat 2012
- 13.438
- 1.310
- 1.468
Cevap: #10 Arda Turan
Sol resim hangi maç acaba
Bugün twitter'da gördüm, ne güzel bir kare...
![]()
Sol resim hangi maç acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün twitter'da gördüm, ne güzel bir kare...
![]()
Bizi kaçarcasına bırakıp gitmiş olabilir, ama Arda lan bu baksanıza fotoğrafa. Bu adama ne kadar kızsak da, küfür de etsek bizim içimizden biri bu çocuk ve hep öyle kalacak. Çünkü Galatasaraylı Arda bu..
Şu an gerçekten takıma gelmesini istemiyorum. Ama bir gün geleceğini de adım gibi biliyorum. Umarım Fatih Hocamızla tekrar yolları Galatasaray'ımızda kesişir.
Yav ne gelmesi be kardeşim.İspanya da mutlu adam işte.Dursun orda 5-6 sene işte.
Yav ne gelmesi be kardeşim.İspanya da mutlu adam işte.Bizde böyle mutluyuz.Dursun orda 5-6 sene işte.
Melih Şabanoğlu şöyle bir şey yazdı ' arda ihtiyaçtan dolayı gündemde değil. gelmek istediği için gündemde. '
Arda'nın en yakın dostları,çevresi Arda'nın geri dönmek istediğini söylüyor.
Kaka'yı çok istiyoruz ama zor, keşke arda geri dönebilse...
Kardeşim yarin transfer etmeyecez zaten.
Galatasaray oyuncuları hata yapar, affetmek onun büyüklerine Galatasaray kulübü ve taraftarlarına yakışır.![]()
Kardeşim ben gelmemesinden yanayım.Arda'yı ne seviyorum nede nefret ediyorum.Hani olmasa da olur.
Arda'nın gidiş şekli hoş olmadı.Sempatik gelmedi gözüme.Gelmesini şahsen istemem.Çekilmez şimdi Arda'nın tripleri,magazinel haberleri filan.Kalsın orda.
Sene başında diyebiliyor muydun bunu?
Şimdi aynı düşüncedeyim seninle.![]()
Arda'nın gidişi hoş oldu yada olmadı,iyi ki gitmiş.
Başıma birşey gelmeyecekse de asla geri dönmesin.
Haklısın,gidişi hepimizi üzdü.Ama Fatih arkadaşımızın dediği gibi ,bazı şeylerin üzerine sünger çekme zamanı geldi.
Arda artık olgunlaşmıştır diye düşünüyorum ben.Hem bazı derslerde çıkarmıştır bence.
Trip ve magazinel olaylar eskisi gibi tekrarlanmaz diye düşünüyorum.
Hayırlısı olsun.
Ulan sende "Arda gel artıkk" "Ardaaa takıma gelmelii" mesajlarını atmazsan bende bir şey bilmiyorum. Yazdım bunu kenera. Unutmam biliyorsun.![]()
Fatih ne zaman atmışım öyle bir mesajda bundan sonra atacağım ?
2 yıl önce şuan borç batağında ki ankaragücü 2-1 geriden gelip maçı 3-2 kazanıyor,bizim Arda eli belinde sahadakilere küfrediyor,birde kaptan tabi,yersen.
Sonraki yıl gene ankaragücü maçı 0-0 devam ediyor,Arda takımı galip getirsin diye oyuna alınıyor. Dakika 82,84,89 3-0 yeniliyoruz,Arda taraftarın tepkilerine el kol hareketi yaparak tepki gösteriyor.
Bunlar bana normal gelmiyor olm.