Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prens erkan serçe yi mi rol model alıyo nedir

Sent from my XT615 using Tapatalk 2

Cevap: #10 Arda Turan

yakışır aslanıma daha iyilelerine layıksın sen...

çekemeyenlere :happynew::happynew::happynew: ohh missss :D

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyt be. :D

yemin ederim futbolcu olsam ortada kiz miz birakmazdim la. yanarim yanarim buna yanarim. yemisim parasini. :D

Abi pariste ciğer olmuştur artik ya

Paris Hilton:Ardayı canlı izleme fırsatım olmadı,ama videolarını izleme fırsatım oldu sadece

Arda Turan:Ya ya aynen

AW: #10 Arda Turan

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyt be. :D

yemin ederim futbolcu olsam ortada kiz miz birakmazdim la. yanarim yanarim buna yanarim. yemisim parasini. :D

Iki gün sonra güçsüzlükten postalalardılar seni.

Sonra siirt'de felan kiz arardın.

Ikinci sergen vakası.

Send from my HTC OneX using Tapatalk 2

317616_357364161023059_2019009836_n.jpg

Arda Turan, Nuri Şahin'in forması ile.

Ynt: #10 Arda Turan

Unal Aysal atleticoya iyi kakaladı bunu.

Respect.

Kim ne derse desin tam zamanında gitmiş. Gazı kaçmış kola gibi şu an

Bu herif Madrid de mutsuz Liverpool yalaniyo

Dökülen takımda en etkili oyuncuydu. Şapkadan tavşan çıkartacak hali yok ya.

Bence kötü oynamadı takımda en çok istekli oyunculardan biriydi. Yanında bu kadar rezil oyuncular varken daha iyi oynaması zordu zaten.

Milli maç rekoru için cabaliyor ama hazırlık maçlarında 11 oynayarak acigi kapatır üzülmesin

Takımın en iyisiydi sanırım.En azından en çok inisiyatif kullanan adamdı diyebiliriz. İlerde top da tutamazdık kesinlikle Arda olmasa.

Ama Gökhan da çok etkiliydi hem kanat hem bek oynadı resmen. Hataları oldu tabii ama o koridoru kullanan adam için normaldir.

Emre ve Semih de baya iyiydi. Geri kalanlar vasat altıydı.

Arda Turan'a imaj dayanmıyor!

İspanya La Liga'da Valencia ile deplasmanda karşılaşacak olan Atletico Madrid'de Arda Turan'ın yeni imajı gözlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz Çarşamba İspanya Kral Kupası'nda, Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun forma giymediği karşılaşmada 3.Lig ekibi Real Jean'ı 3-0 gibi net skorla geçen Atletico Madrid, Valencia deplasmanına uçtu.

Ligde oynanacak Valencia karşılaşmasında Emre ve Arda'da kadrodaki yerini alırken, Milli futbolcumu Arda Turan'ın imajını bir kez daha değiştirdiği görüldü.

Arda'nın bu kez başına taktığı lacivert bandana ve yuvarlak güneş gözlükleri basının ilgisini çekti. Emre Belözoğlu ise her zamanki gib takım elbisenin altına giydiği şık hırka ile dikkatleri üzerine çekti.

Atletico Madrid, 3 Kasım Cumartesi akşamı TSİ 23:00'te Valencia ile deplasmanda karşılaşacak.

Arda Turan'a imaj dayanmyor! - spanya Ligi

ardaturan.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt