Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

arda su an uca uca donerdi de biz bonservisine atletico 'nun isteyecegi parayi vermeyiz.. satilan mal geri alinmaz.. anca bedavaya gelecekse olur..

yoksa ben arda olsam sittin sene avrupa liginde surunecegime Galatasaray'a gelip her sene CL de oynamak icin can atardim..

Yeni Stat...Drogbalar, Sneijderle... Terim... Arda da dönmek ister bence.

Bu mudur yani? Bu kadar basit mi yani? Cimbom batarken kaptani gemiyyi ilk terkeden olsun. Duzluge ciktiktan sonra da hemen geri gelsin. Bu kadar ucuz mu bu forma ya?

2008-2009 sezonunun ikinci yarisinda surekli maclardan sonra cikip; yok ben ikinci kaptan olmam, olursam takimin kaptani olurum vsvsvsvvs.

Yine ayni sezonun sonunda Metin Oktay gibi efsane 10 numara dedi.. Ok onuda aldi..

Ya sonra? Galatasaray dibe vurdu... Lincoln, Keita, Kewell falan helikopterci cikti. Arda ve Servet tayfasi ak kasik olarak Galatasaray'i batirdiktan sonra adios dedi ve kacarak gitti. TAKIMIN KAPTANIYKEN HEM DE.

Mumkunse hic donmesin, donerse de yeniden kabul edilmek icin baya bi degisim gecirmesi ugrasmasi lazim.

arda66 olsaydı ben de çok isterdim... ama artık o arda10... olduğu yerde kalsın...

millet adama ana avrat, bacı, kardeş, sevgili, eş sövsün, ondan sonrada takıma girebilmek için kendini affettirmesi gerek desin. yahu medyanın gazına gelipte sırf sevgilisine sinema kapattı diye tonlarca laf ve küfür eden bu taraftar değil miydi? medyaya karşı savunmak yerine , mendyanın gazına gelip bir çırpıda bu adamı silen bu taraftar değil miydi? neyin kafasını yaşıyorsunuz beyler.. artık kurtulun şu saçma sapan zihniyetinizden.

Keşke geri gelse keşke. Arda çok kral Galatasaraylı'dır kulüp için her zaman elinden geleni yapmıştır bir A.Madrid'e gitti diye bu kadar tepkiyi hak etmiyor. Adam profesyonel kariyeri için gitmesi gerekiyordu ama keşke geri gelse.

millet adama ana avrat, bacı, kardeş, sevgili, eş sövsün, ondan sonrada takıma girebilmek için kendini affettirmesi gerek desin. yahu medyanın gazına gelipte sırf sevgilisine sinema kapattı diye tonlarca laf ve küfür eden bu taraftar değil miydi? medyaya karşı savunmak yerine , mendyanın gazına gelip bir çırpıda bu adamı silen bu taraftar değil miydi? neyin kafasını yaşıyorsunuz beyler.. artık kurtulun şu saçma sapan zihniyetinizden.

onlara golü ve asisti var takımda ama sanki hiç faydası yokmuş gibi saçma sapan yorumlar yapılıyor!

geri dönsen sana sövenler,senin gitmeni isteyenler susar ve "HOSGELDIN AGA" derler.. is bu kadardan ibaret

galatasaray dibe vurmuşken ben avrupada oynayacağım diye tutturup gitmek isteyen üstelik fatih terimin yaptığı en güvendiğim oyuncu gibi açıklamaları hiç umursamayan selçuk inan gibi hem yakın dostu hem de iyi futbolcunun takım arkadaşı olmasını bile önemsemeyen ve apar topar giden arda için duygusal düşünmek şu saatten sonra çok saçma.bedava gelip futbolunu oynayıp bir köşede takımın bir parçası olacaksa döner yok eski arda olarak dönecekse gerekirse fenere gider yine de dönemez.

abi olay şu,kötü bi sezon geçmiş tekrar kenetleniyoruz herşey çok güzel olacak diye inanıyoruz transferler geliyo fatih terim başta yeni bi sayfa açmışız,en güvendiğimiz adam arda,kaptanımız

BEN GİDİYORUM diyor.

koyar adama lan,koydu da :) he şimdi gelmesin diyenler çoğunlukta ama tekrar gelip formayı tekrar sırtına geçirse iki tatlı laf etse,samiyene bi çıksa hepimiz yumuşayacağız,orası da başka :):)

geri dönsen sana sövenler,senin gitmeni isteyenler susar ve "HOSGELDIN AGA" derler.. is bu kadardan ibaret

Hoşgeldin derim demesine de bu haksız oldugumdam değil,Galatasaray'ın çocuğu olduğundandır.

Arda en ihtiyaç duyduğumuz dönemde,hem de cok yakışıksız bir zamanda gitti.

Bir sezon biz de oynamayıp,milli takım maclarına cıktığını söylemiyorum bile.

Orası başka da gelmesin işte biraz takılsın hala sinirliyim ona.

Drogba

Arda Sneijder ****

Selcuk Melo

**** **** Semih Eboue

Muslera

Kalan 3 mevkinin ikisi Türk olmak zorunda. Tabii daha farklı bir dizilişle Hamit ve Burak'ı da katarak yabancı sıkıntısını da aşabiliriz. Arda'nın gelmesi elimizi cok kuvvetlendirirdi ama daha erken. Birkac sezon sonra dönmesini istiyorum Arda'nın, bana kalsa hemen dönsün tabi ama muhtemelen birkac sezon sonra mümkün olur bu.

Arda'ya kızanlar haklıdır Arda'nın da büyük yanlışları olmuştur ama sorun o değil sorun taraftarımızın samimiyetsiz olmasıdır Baros gibi birisi baş tacı yapılır, Burak'a laf edilir, Emre Çolak'a kızılır, Dos Santos'a tapılır bir şey yapmamasına rağmen Elano balon çıkar, pas atılmadı denir suçlusu yerliler olur ama ne hikmetse Keita yıldız olur aynı takımda ona paslar atılır. Neyse konu uzamasın Arda kalsın orada hiç huzurunu bozmasın böylesi 2 taraf için de daha iyi Fatih Terim'e bile ne laflar edildi 2 mağlubiyette gelir de başarısız olursak ona neler denir tahmin bile edemiyorum.

Hey fenerli türk medyasi nelere kadirsin sen. Tamda istediginiz kivama getirmissiniz bazilarini.

Ben gayet mutluyum Arda'nın yurtdışında oynamasından geç bile kaldı aslında. Şike liginde oynamaya devam etse kendini geliştiremezdi. Şimdi kendini gün geçtikçe geliştirmeye devam ediyor. Bir futbolsever olarak Arda'yı yurtdışında izlemek çok büyük keyif. Inşallah Avrupa'nın dev takımlarından birinde oynar yakın zamanda ve bizi daha da gururlandırır.

Arda'yi cok severim ama batmis gemiyi ilk Kaptan terketti, bukadar basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt