Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Dön kaptan bize neler yapabileceğin ortada ...Dön ve Efsane ol

Dün maçı izlemedim ben sinir krizi geçirmemek için. gerçi sonuç bana yaradı iddaa sağolsun :D Arda'nın takımın en iyisi olduğunu söyleyenler var. inanırım. O potansiyel vardı zaten arda'da. Ben gitmesinide uygun karşılıyorum. Gitmeseydi burada bu kadar geliştiremezdi kendisini. Açıkcası kısa zaman içerisinde döneceğinede ihtimal vermiyorum. Atletico'dan daha büyük kulüplerde de denemeli kendisini..

Arda 4/4 lük top oynadı dün. Ama burda kalsa bu kadar olurmuydu bilmiyorum. Bizim sistemimiz futbolcuyu kazanmak yerine bitirmek üzerine kurulu bir sistem. yok bunu öptü, yok şunu kokladı, vsvs.

Arda az daha geliştirsin kendini öyle gelsin :D

Biz pişiremiyoz futbolcuyu. abdullah u17 de oynadığı zaman piqe yi madara etmişti. şimdi abdullah nerde piqe nerde :)

Daha ne topçuları ziyan etti bu kokuşmuş sistem.

Çok yeteneğimiz eriiyp gidiyor, yazık.

Ben şahsen Arda yı istemiyorum.Tarihimizin en kötü sezonumuzu geçirdikten sonra gitmeyecekti.

Adamın burada anasını ağlattılar, futbol dışında her pisliği yaptılar, hâlâ tek söylenen "sattı" oluyor, bu adam herkes gibi sabırlı, dayanıklı olmak zorunda değil onun da yapısı bu demek ki bunu kaldıramıyor, kendine zarar veriyor. Gitmekle en iyisini yaptı.

Avrupada mental yönünü geliştirdiyse,'o bu kadar alıyor, ben bu kadar alıyorum' hesaplarından vazgeçtiyse gelsin tabi

Kesinlikle gelmeli. Yaz döneminde sadece Gökhan İnler ve Arda ile uğraşalım. Neyse ederi verip alalım.

Arda-Selçuk-Gökhan-Hamit-Sneijder-Burak-Drogba müthiş olur. Hamit yedek kalır gerekirse.

Arda bize fazla, Türk futboluna, Türk taraftarına fazla. Adam çıkıyor milli formayla, top class'ın bir tık altında oynuyor bizde hala "biz bu Arda'yı iyi paraya satmışız" diyenler var... Biz neyi konuşuyoruz ki burada?

Zaten en az bir 3-4 yıl daha buraya döneceğini de sanmıyorum. Dönmesin de zaten, değerinin anlaşıldığı yerde oynasın.

Adamın burada anasını ağlattılar, futbol dışında her pisliği yaptılar, hâlâ tek söylenen "sattı" oluyor, bu adam herkes gibi sabırlı, dayanıklı olmak zorunda değil onun da yapısı bu demek ki bunu kaldıramıyor, kendine zarar veriyor. Gitmekle en iyisini yaptı.

Ben katılmıyorum görüşüne.Galatasaray taraftarı onu çok severken ağzından Liverpool düşmüyodu.Galatasaray a gelirse sadece Galatasaraylı oluşu beni mutlu eder.Ama şuan için istemiyorum.

Arda gelirse, Selçuk,Sneijder,Drogba çoşar :D

Vay be dün nasıl bir adam kaybettiğimizi bi kere daha anladım ve kahroldum :(

Kulyo > Arda yhaaaa zaax xd xd xd

Umarım dönmez. Bizim taraftarın bir kısmı vefasız,Culio>Arda diyecek kadar futbol cahili,Arda'yı yaşantısını sevgilisini kıskanacak kadar şizofren.

Maçlarda sevgilisine küfür edecek kadar psikopat.Bunların üstüne Arda gittiği zaman ''kaptan gemiyi bırakmayacaktın vefasızlık yattın xd'' diyecek kadar alzheimer.

Böyle taraftara gelmesin.

Büyük futbolcu,çok büyük insan.

Arda Turan:"Drogba ve Sneijder çok önemli isimler. Bir G.Saray taraftarı olarak bu transferler beni çok heyecanlandırıyor"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt