Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Boldladıklarım dışındakiler çöp, en azından bizde katkı vermediler. 4-5 kaliteli adamla olacak iş değil. Ki Lincoln ile çok az bir süre oynadı.

Sol bek kıtlığında bugün İnsua denilen adamı A.Madrid aldı De Sanctis zaten yılın 11'ine girdi İtalya'da gittiği sene geriye de zaten Jo ve Dos Santos kalıyor bir de Elano tabii bunlarda hep iyi adamlardı ama kimyaları uyuşmadı takımla ama bu onların kötü topçu olduğu anlamına gelmiyor.

Muslera

Eboue

Semih

Yabancı Stoper

Yabancı Sol Bek(Carlinhos)

G.İnler

Selçuk İnan

Burak

Arda

Sneijder

Drogba

Aman Allahım :o

Fellaini terk...

BDvLoMgCYAAoFTu.jpg:large

Gelecek sezon ne pahasına olursa olsun geri alınmalı... Hem yerli hem ihtiyacımız olan kanat oyuncusu daha ne olsun...

Oldu..Gitmek için 40 takla atan adamı 2 katı rakam verip geri mi alalım yani ?

Meşhur laf vardır takım içi dengeler,bu dengeler drogba sneijder gibi isimlerle değil arda gibi adamlarla bozulur..

önceki mesajlarda arda dönemi oynayan yabancı oyuncular yazılı,bu adamlarla takımı nasıl 2 ye böldüğünü ne çabuk unuttunuz.

Kimse kusura bakmasında takımı bırakıp giden kaç tane oyuncu var... 1 tanesi Arda kadar ben Galatasaraylıyım vurgusu yaptı mı gittikten sonra.. Fazla Medya gazıyla dolduruşa gidiyoruz bende sinirlendim gitti diye ama mantıklı düşünmek lazım adam gider gitmez bizde rüyasını kurduğu, çocukluk hayallerini süsleyen muhtemelen o başarılarla Galatasaray'a daha fazla kenetlenmiş UEFA kupası ve Süper kupasını kaldırdı...

Lincoln , Kewell , Baros , Dos Santos , Jo , Neil , De Sanctis , İnsua

he kardeş doğru kewell ve arda ikisi de sol kanat sağ kanat yok lincoln zati hep soru işareti bir maç var 5 maç yok. arkalarında ayhan mehmet topal barış falan. savunmada emre güngör servet kalede orkun leo franco. dos santos fb maçında boş kaleye gol atamaz kabahat ardanın. neill durduk yere fb maçında elle oynar gol yeriz kabahat ardanın. jo maşallah o kadar iyi oyuncudur ki bizden sonra chelseaye gidermiş gibi yapıp ülkesine döner. insuanın yanındaki defans servet ali turan falan. üstüne onla uğraşan medya ve onu korumayan yönetim.

evet arda gelmesi biz hak etmiyoruz.

Arda gelmek isterse kapımız herzaman açık...Şerefsiz medya yüzünden cephe alındı bu adama...

bizden uzak dursun, naparsa yapsın, emre abisiyle fenerde de top koşturabilir !!! gelirse bu çocuk bahane edilip medya üzerimize gelecek, yine gruplaşma vs.... uğraş dur.

Video'ya dikkat edin.. Arda burda nekadar fit.. Vucudunda 1 gram yag yok..

bizde son senesi, inanilmaz kilolu Atleticodaki Ardayi bile istemem, su videodaki gelecekss gelsin.. Atleticodaki arda siradan bi top oynuyor, izleyen anlar..

o atleticonun sisteminden kaynaklaniyor. arda bence şimdi daha fit. koşusundan bile belli oluyor. şimdiki haliyle şu takima kanatta çok fark yaratir. göbegi filanda yok. bizdeyken bira göbegi vardi adamda.

dön ülkene(cimbomuna aslına gel) hırs,istek,türk oyuncu yani tam bir kapasite milli takımda da belli oluyor tek oynayan adam

kiminle ilişkisi var renktaşlar ben çok uzak kaldım magazinden yarın cumartesi sürprizi izliyim

Arda'nın futbola bakış açısında da bir değişim var.Biz de oynarken topu ayağında çok tutardı ve haddinden fazla oynardı.Ben bu durumdan şikayetçi olmasam da İspanya'da oynadığı futbol tek pas ve vuruş üzerine.Geri döndüğünde eskisinden daha iyi işler yapacağı kesin aslanımın.

ARDA TURAN , cogu kisiden Galatasarayli'dir ..

Bazi aramizda taraftarim diye gecinen ama yandas fener medyasinin(fanatik/sporx/ntv/hurriyet/milliyet say say bitmiyor) sahte yalan kulubumuzu lekelemek, yukselisimizi engellemek adina yaptiklari haberlere inanip ARDA TURAN'a cephe alanlar akillari insallah kisa zamanda basina gelir .. ve ARDA yuvasina dondugunde herkez sevgiyle karsilar onu .

özledik be kaptan !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt